English

Mayová vyhrožuje stranickým rebelům předčasnými volbami

EuroZprávy.cz / Zprávy ze světa 2 sources

Londýn - Premiérka Theresa Mayová před úterním hlasováním o dodatku k zákonu o obchodních aspektech odchodu Británie z Evropské unie pohrozila rebelům ve své straně vypsáním předčasných voleb, pokud bude dodatek schválen.

Mayová pohrozila rebelům ve své straně předčasnými volbami

Premiérka Theresa Mayová před úterním hlasováním o dodatku k zákonu o obchodních aspektech odchodu Británie z Evropské unie pohrozila rebelům ve své straně vypsáním předčasných voleb, pokud bude dodatek schválen.

The Times: Mayová hrozila rebelům ve straně předčasnými volbami

ct24.ceskatelevize.cz

Premiérka Theresa Mayová před úterním hlasováním o dodatku k zákonu o obchodních aspektech odchodu Británie z Evropské unie pohrozila rebelům ve své straně vypsáním předčasných voleb, pokud bude dodatek schválen. S odvoláním na své zdroje…

Top Related Stories
35

Jul 18

Mayová vyhrožuje stranickým rebelům předčasnými volbami

Londýn - Premiérka Theresa Mayová před úterním hlasováním o dodatku k zákonu o obchodních aspektech odchodu Británie z Evropské unie pohrozila rebelům ve své straně vypsáním předčasných voleb, pokud bude dodatek schválen.

Jul 15

Žádný brexit nebude? Británie je po varování premiérky na nohou

EuroZprávy.cz open event

Londýn - Britská premiérka Theresa Mayová varovala členy své Konzervativní strany, že vzhledem k pokusům poslanců zmařit její plán na odchod Británie z Evropské unie "nakonec nemusí vůbec žádný brexit být". Uvedla to dnes agentura Reuters.

Jul 15

Brexit být nakonec nemusí, varovala Mayová konzervativce

Britská premiérka Theresa Mayová varovala členy své Konzervativní strany, že vzhledem k pokusům poslanců zmařit její plán na odchod Británie z Evropské unie "nakonec nemusí vůbec žádný brexit být". Uvedla to agentura Reuters.

Jul 13

Británie a USA chtějí mít dohodu o volném obchodu po brexitu

Novinky.cz open event

Spojené státy a Velká Británie se dohodly, že po odchodu Spojeného království z Evropské unie uzavřou vlastní bilaterální dohodu o volném obchodu. Po jednání s americkým prezidentem Donaldem Trumpem to oznámila britská premiérka Theresa…

Jul 9

Theresa Mayová odmítla další referendum i odklad termínu brexitu

Londýn - Referendum o konečné dohodě o odchodu Británie z Evropské unie nebude a ani nepřipadá v úvahu možnost odkladu termínu brexitu. Uvedla to dnes premiérka Theresa Mayová.

Jul 9

Mayová dostala v průzkumu výprask za brexit. Brusel odmítá komentovat pád Davise

Londýn - Pouze 29 procent Britů je spokojeno s tím, jak premiérka Theresa Mayová vede jednání o brexitu. To je nejhorší výsledek od listopadu 2016, kdy agentura ORB International s tímto typem sondáže začala.

Jul 9

Mayová zklamala zastánce tvrdého brexitu. Její plány patrně narazí i v Bruselu

E15.cz open event

Britská premiérka Theresa Mayová čelí kritice kvůli svým návrhům strategie brexitu. Zastánci tvrdé linie tvrdí, že z království učiní vazalský stát Evropské unie. Nadšení patrně její plány nesklidí ani v Bruselu.

Jul 6

V britské vládě to zase vře. Kvůli brexitu můžou padat hlavy

Londýn - Britská premiérka Theresa Mayová dnes jedná se členy své vlády s cílem se rozhodnout o budoucím vztahu země s Evropskou unií. Spory uvnitř kabinetu ohledně brexitu by podle některých spekulací mohlo vést k demisi či odvolání…