English

Zranění připravilo Salače o poslední závod sezony v Portugalsku

iDNES.cz / Sport 2 sources

Zranění z tréninku ve Valencii připravilo Filipa Salače o konec sezony. Český motocyklový jezdec vynechá závěrečný závod mistrovství světa v Portugalsku, kde ho v týmu Rivacold Snipers nahradí šestnáctiletý Španěl Adrián Fernández.

Krev na plicích, Salač nejede. Tým staví šestnáctiletého Španěla

Sport.cz

Motocyklový jezdec Filip Salač vynechá kvůli zranění závěrečný závod mistrovství světa v Portugalsku. V týmu Rivacold Snipers jej nahradí šestnáctiletý Španěl Adrián Fernández.

Loučení se sezonou proběhne bez Salače. Plán na českou náhradu nevyšel

www.ceskatelevize.cz

Závěrečný závod mistrovství světa silničních motocyklů, který se pojede v Portugalsku, se uskuteční bez Filipa Salače. Český jezdec se potýká se zraněním a v týmu Rivacold Snipers jej nahradí šestnáctiletý Španěl Adrián Fernández.

Salač v Portugalsku nenastoupí

www.ceskeokruhy.cz

Filip Salač do posledního závodu letošní sezony Moto3 v portugalském Portimãu nenastoupí. Nahradí ho Adrián Fernández.

Zraněný Filip Salač nenastoupí do portugalské Grand Prix

www.motorkari.cz

Patnáctým letošním podnikem seriálu MotoGP je o tomto víkendu Velká cena Portugalska. Nechybí zde ani kategorie Moto3 se stájí Rivacold Snipers Team, ta se bohužel bude muset obejít bez českého reprezentanta a člena ACCR Czech Talent Teamu…

Top Related Stories
40

Nov 19

Zranění připravilo Salače o poslední závod sezony v Portugalsku

Zranění z tréninku ve Valencii připravilo Filipa Salače o konec sezony. Český motocyklový jezdec vynechá závěrečný závod mistrovství světa v Portugalsku, kde ho v týmu Rivacold Snipers nahradí šestnáctiletý Španěl Adrián Fernández.

Nov 13

Drsný pád, krev na plicích. Filip Salač je místo závodění v nemocnici

Motocyklový jezdec Filip Salač si v tréninku na Velkou cenu Valencie při pádu poranil hrudník a ve víkendovém závodě mistrovství světa bude chybět. Osmnáctiletý český reprezentant havaroval v dopoledním tréninku, ve kterém stihl odjet jen…

Nov 8

Salač dojel jen kousek od letošního maxima. Mir sahá po titulu šampiona MotoGP

Filip Salač obsadil deváté místo ve Velké ceně Evropy a ve Valencii si tak dojel pro pro druhý nejlepší výsledek v letošní sezoně třídy Moto3.

Nov 8

Salač shrábl ve Velké ceně Evropy dobré body, vešel se do elitní desítky

Druhý nejlepší výsledek sezony si vyjel Filip Salač ve Velké ceně Evropy silničních motocyklů. Český závodník obsadil v kategorii Moto3 deváté místo, premiérový triumf ve světovém šampionátu slavil Španěl Raúl Fernández.

Nov 7

Motocyklista Salač byl v kvalifikaci ve Valencii šestnáctý

Sport.cz open event

Filip Salač obsadil v kvalifikaci na Velkou cenu Evropy silničních motocyklů 16. místo a v neděli odstartuje do závodu Moto3 z šesté řady. Na mokré trati ve Valencii byl nejrychlejší britský jezdec John McPhee.

Nov 6

Salač byl v tréninku Moto3 ve Valencii pátý

Valencie - Filip Salač obsadil páté místo v úvodních trénincích třídy Moto3 na Velkou cenu Evropy silničních motocyklů ve Valencii. Právě na tomto španělském okruhu osmnáctiletý...