English

Střížovým náměstkem bude Polák

Novinky.cz / Domácí 2 sources

Náměstkem nejvyššího státního zástupce Igora Stříže bude Přemysl Polák. Ministryně spravedlnosti Marie Benešová (za ANO) návrh akceptovala. Ve středu o tom informovalo Nejvyšší státní zastupitelství (NSZ).

Náměstkem nejvyššího státního zástupce se stal Přemysl Polák

Seznam Zprávy

Ministryně spravedlnosti Marie Benešová (za ANO) akceptovala návrh nejvyššího státního zástupce Igora Stříže a jmenovala Přemysla Poláka jeho náměstkem. Polák se ujme funkce 16. srpna.

Ministryně Benešová jmenovala novým náměstkem Stříže Přemysla Poláka

Ministryně spravedlnosti Marie Benešová (za ANO) akceptovala návrh nejvyššího státního zástupce Igora Stříže a jmenovala Přemysla Poláka jeho náměstkem. Polák se ujme funkce šestnáctého srpna. Nejvyšší státní zastupitelství to sdělilo na…

Ministryně spravedlnosti Marie Benešová akceptovala návrh nejvyššího státního zástupce Igora...

denikn.cz

Ministryně spravedlnosti Marie Benešová akceptovala návrh nejvyššího státního zástupce Igora Stříže a jmenovala jeho náměstkem Přemysla Poláka. Funkce se ujme 16. srpna. (NSZ)

Top Related Stories
11

Aug 4

Střížovým náměstkem bude Polák

Náměstkem nejvyššího státního zástupce Igora Stříže bude Přemysl Polák. Ministryně spravedlnosti Marie Benešová (za ANO) návrh akceptovala. Ve středu o tom informovalo Nejvyšší státní zastupitelství (NSZ).

Jul 22

Benešová projedná stažení novely ke státním zástupcům s premiérem

Ministryně spravedlnosti Marie Benešová (za ANO) je vstřícná k návrhu nového nejvyššího státního zástupce Igora Stříže, aby stáhla z vlády novelu zákona o státním zastupitelství. Věc chce ale nejprve projednat s premiérem, sdělil médiím po…

Jul 21

Nevěděl jsem, co komunismus znamená, tvrdí šéf žalobců. Igor Stříž hostem DVTV

Hosty vysílání jsou také senátor STAN Zdeněk Hraba, tlumočník a herec Ondřej Hýbl a šampionka bojových sportů Martina Ptáčková.

Jul 21

Nový šéf žalobců chce po Benešové, aby z vlády stáhla zákon o státním zastupitelství. Chce návrh upravit

Deník N open event

Nový nejvyšší státní zástupce Igor Stříž zítra požádá ministryni spravedlnosti Marii Benešovou (za ANO), aby z vlády stáhla návrh zákona o státním zastupitelství. Stříž v rozhovoru pro Deník N řekl, že chce jednat o přepracování materiálu.

Jul 15

Další do party aneb Co je problematického na novém nejvyšším státním zástupci Střížovi

Forum24 open event

Dalšího do party mají Zeman, Babiš, Metnar, Filip a další vrcholní představitelé této země, kteří před revolucí oddaně sloužili zločinnému bolševickému režimu. Tím dalším je nový nejvyšší státní zástupce Igor Stříž. Bývalý člen KSČ a…