English

Třetí posila pro Spartu, na dlouhodobé hostování přišel Kamenovič z Lazia

iDNES.cz / Sport 10 sources

Fotbalová Sparta má třetí posilu v zimním přestupním termínu. Definitivně dotáhla angažmá Dimitrijeho Kamenoviče z Lazia Řím. Dvaadvacetiletý srbský levý obránce přichází na dlouhodobé hostování s opcí na přestup.

Sparta představila posilu z Lazia Řím, na Letné bude hostovat srbský obránce Kamenović

iROZHLAS / Sport

Fotbalová Sparta představila fanouškům posilu do obranných řad. Z italského Lazia přišel do letenského velkoklubu na hostování dvaadvacetiletý srbský obránce Dimitrije Kamenović. Vedení Sparty o tom informovalo na svém webu.

Nová tvář číslo tři: Sparta dotáhla příchod Srba z Lazia. Jak je to s opcí?

Blesk.cz / Sport

Ještě před svátky Kaan Kairinen, po nich Qazim Laci. A nyní i zimní příchod číslo tři. Novým hráčem Sparty se stal obránce Dimitrije Kamenovič, jenž přichází z Lazia na hostování do konce sezony. Podle informací redakce iSport.cz je…

Fotbalová Sparta má třetí zimní posilu, našla ji ve slavném italském klubu

Sport.cz

Fotbalová Sparta má třetí zimní posilu. Po podzimu třetí tým české nejvyšší soutěže opět lovil v zahraničí. Na Letnou míří obránce Dimitrije Kamenovič, jenž přichází z Lazia na hostování do konce sezony. Sparta je ovšem s hráčem i s…

Sparta dotáhla třetí posilu. Přichází obránce z Lazia Řím

TN.cz / Sport

Fotbalová Sparta chce v zimní přestávce pořádně vyztužit kádr, a tak přivedla už třetí posilu. I tentokrát jde o cizince. Na hostování z Lazia Řím přichází na Letnou Srb Dimitrije Kamenovič.

Sparta ulovila posilu ze Serie A. Z Lazia přichází srbský obránce Kamenovič

Aktuálně.cz / Sport

Třetí posilou fotbalistů Sparty v zimní přestávce se stal Dmitrij Kamenovič. Dvaadvacetiletý srbský obránce přišel na hostování z římského Lazia.

Sparta nepřestává posilovat. Z Lazia přichází na hostování srbský obránce

Na Letnou dorazí třetí posila v zimní přestávce. Kádr Sparty vyztuží dvaadvacetiletý srbský obránce Dimitrij Kamenovič, jenž jde do Prahy na hostování z římského Lazia.

Jsem zadák, který je na hřišti lídrem a řídí celou obranu, hlásí třetí zimní posila letenského "S" Kamenovič

www.efotbal.cz

Česká liga > Třetí posilou pražské Sparty v zimní přestávce se stal Dimitrije Kamenovič. Dvaadvacetiletý srbský obránce přišel na hostování z římského Lazia.

Top Related Stories
37

Jan 3

Sparta zahájila druhou část přípravy i s posilami, Holec odešel na hostování

Fotbalisté Sparty začali druhou část zimní přípravy bez brankáře Dominika Holce. Osmadvacetiletý Slovák odešel na hostování do Lechu Poznaň.

Dec 30

Třetí posila pro Spartu, na dlouhodobé hostování přišel Kamenovič z Lazia

Fotbalová Sparta má třetí posilu v zimním přestupním termínu. Definitivně dotáhla angažmá Dimitrijeho Kamenoviče z Lazia Řím. Dvaadvacetiletý srbský levý obránce přichází na dlouhodobé hostování s opcí na přestup.

Dec 29

Druhá posila pro Spartu! Z Francie přichází albánský reprezentant

Dimitrij Kamenovič? Zatím ještě ne. Druhým hráčem, který v rámci zimního přestupového trhu doplnil kádr Sparty, se stal záložník Qazim Laci (26). Albánský reprezentant přichází z francouzského klubu AC Ajaccio, na Letné podepsal víceletý…

Dec 27

Další cizinec do Sparty? V Itálii už mají jasno: omyl Lazia míří do Prahy

Další úlovek Sparty? Italský web LazioPress.it má jasno - Dimitrije Kamenovič posílí pražský celek, jak již dříve Deník Sport informoval. Srbský levý obránce by měl na Letnou dorazit v rámci hostování, jehož součástí je opce na trvalý…