English

Zdeněk Šarapatka podá v úterý exekuční návrh, kterým se chce domoci...

Deník N / Česko 2 sources

Zdeněk Šarapatka podá v úterý exekuční návrh, kterým se chce domoci omluvy od Miloše Zemana za výrok o neschopnosti. Uvedl to jeho advokát. (ČTK)

Miloš Zeman bude čelit návrhu na exekuci

Seznam Zprávy

Prezident se zatím neomluvil za pomlouvačné výroky, jak mu nařídil soud. Podle soudu Zeman poškodil bývalého poradce Zdeňka Šaraptku - ten chce proto v úterý podat exekuční návrh, aby se omluvy domohl.

Top Related Stories
204

Jan 27

Miloš Zeman dostal od exekutora pokutu 20 000 korun

Miloš Zeman bude muset zaplatit pokutu 20 000 korun, kterou mu uložil soudní exekutor. Na něj se obrátil právní zástupce Zdeňka Šarapatky, jemuž se má Zeman omluvit za výrok o tom, že jej měl z úřadu vlády vyhodit pro neschopnost.

Jan 27

Zeman se zatím Šarapatkovi omlouvat nemusí, co kdyby později uspěl, rozhodl soud

Prezident Miloš Zeman se zatím nemusí omlouvat Zdeňku Šarapatkovi za výrok o neschopnosti. Nejvyšší soud vyhověl návrhu na odklad vykonatelnosti, uvedl Zemanův advokát.

Jan 27

Prezident Škromach, zapomenutý důchodce Zeman. Jaké by to v Česku bylo bez přímé volby

CNN Prima NEWS open event

Jak by dnešní Česko vypadalo, pokud by před víc než desetiletím nepřijalo přímou prezidentskou volbu? Společnost by zřejmě nebyla tak polarizovaná, Miloš Zeman by se nikdy nestal prezidentem. Na Hradě by podle politologů a politiků seděly…

Jan 17

Omluva nedorazila. Zemanovi hrozí exekuce

Zdeněk Šarapatka v úterý podá exekuční návrh na Miloše Zemana. Bývalý Zemanův poradce se po dosluhujícím prezidentovi domáhá omluvy za slova o tom, že byl z Úřadu vlády vyhozen pro neschopnost. Soudy daly Šarapatkovi za pravdu a po vleklém…

Jan 16

Zeman má poslední den na omluvu, kterou mu nařídil soud. Jinak mu hrozí exekuce

Aktuálně.cz open event

Podle verdiktu se má Zeman omluvit svému bývalému poradci Šarapatkovi za výrok, že ho vyhodil pro neschopnost.

Jan 16

Miloš Zeman bude čelit návrhu na exekuci

Seznam Zprávy open event

Prezident se zatím neomluvil za pomlouvačné výroky, jak mu nařídil soud. Podle soudu Zeman poškodil bývalého poradce Zdeňka Šaraptku - ten chce proto v úterý podat exekuční návrh, aby se omluvy domohl.

Jan 11

Zeman navzdory rozsudku omluvu neposlal

Seznam Zprávy open event

Nejvyšší soud se bude znovu zabývat výrokem prezidenta Miloše Zemana, který podle pravomocného rozsudku pomluvil svého bývalého poradce Zdeňka Šarapatku.

Jan 10

Jak to vidí děti? Miloš Zeman pije alkohol, správný prezident by mohl být mladší a vegetarián

Novinky.cz open event

Jak si děti představují ideálního prezidenta? Kolik by mu mělo být let, co by měl jíst a je pro funkci prezidenta důležité pohlaví? A co si školáci myslí o současné hlavě státu? Nejen na to jsme se zajeli zeptat žáků do Základní školy…

Dec 27

Poselství Miloše Zemana aneb Vánoční zúčtování s vlastními úspěchy

Reflex.cz open event

Prezident Miloš Zeman opět prokázal, že politika je jeho vášní a bere ji jako věc hodně osobní. A že není žádným tuctovým, nevýrazným politikem, který jen jede v zajetých kolejích, vyjadřuje se v opatrných frázích a nedokáže překvapit.…