English

Policie obvinila muže ze znásilnění školačky v Hradci Králové

Novinky.cz 2 sources

Policie zadržela 34letého muže, kterého obvinila ze znásilnění školačky v Hradci Králové, na další dívku měl podle policie zaútočit. Muž již sedí ve vazbě.

Policie dopadla podezřelého z obtěžování školaček. Je ve vazbě, hrozí mu až 12 let

www.idnes.cz

Policisté v pondělí dopadli čtyřiatřicetiletého muže, který v září obtěžoval školačky v Hradci Králové. Obvinili ho ze znásilnění a výtržnictví. Muž je ode dneška ve vazbě. Hrozí mu trest pět až dvanáct let vězení.

Policie zatkla muže podezřelého ze znásilnění školačky v Hradci Králové

hradecka.drbna.cz

Policie v pondělí zatkla čtyřiatřicetiletého muže podezřelého ze znásilnění školačky v Hradci Králové. Na druhé školačce se podle policie dopustil výtržnictví. Trestné činy podle kriminalistů spáchal v blízkosti dvou základních škol,…

Muže podezřelého ze znásilnění školaček v Hradci Králové dopadli policisté

hradecky.denik.cz

Policisté zadrželi 34letého muže, který je podezřelý ze zvlášť závažného zločinu znásilnění. Muž je obviněný z toho, že v Hradci Králové znásilnil dvě školačky, a to v blízkosti dvou základních škol. Kromě toho policisté muže obvinili…

Top Related Stories
27

Oct 18

Policie obvinila muže ze znásilnění školačky v Hradci Králové

Novinky.cz open event

Policie zadržela 34letého muže, kterého obvinila ze znásilnění školačky v Hradci Králové, na další dívku měl podle policie zaútočit. Muž již sedí ve vazbě.

Oct 17

Do ulice K Meteoru v Hradci Králové byly vyslány dvě hasičské jednotky k ohlášené dopravní nehodě…

Požáry.cz open event

Do ulice K Meteoru v Hradci Králové byly vyslány dvě hasičské jednotky k ohlášené dopravní nehodě motocyklu a dvou osobních automobilů.

Oct 13

Zámoří teď není můj cíl. Hlavou jsem jen v Hradci Králové, prohlásil slovenský útočník Okuliar

Sport.cz open event

Skvělou formu má útočník Hradce Králové Oliver Okuliar. Potvrdil to i v duelu 10. kola extraligy v Olomouci, kde výrazně přispěl k zisku dvou bodů za výhru 2:1 po samostatných nájezdech. Vstřelil v první třetině vedoucí gól svého týmu a…

Oct 11

Dvě jednotky zasahovaly v Hradci Králové – Svinarech u požáru rodinného domu. Rozšířil se i na …

Požáry.cz open event

Dvě jednotky zasahovaly v Hradci Králové - Svinarech u požáru rodinného domu. Rozšířil se i na přistavěnou dřevěnou pergolu. Způsobená škoda byla stanovena na milion korun, uchráněny byly hodnoty ve výši 4 milionů Kč.

Oct 10

Dívka z Hradce Králové v noci zmizela z domu. Rodina se bojí o její život

Novinky.cz open event

Královéhradecká policie v úterý ráno vyhlásila pátrání po 15leté Barboře Tkáčové, která v noci zmizela z domu. Pátrání bylo vyhlášeno v systému Dítě v ohrožení.

Oct 9

Červená karta? Nemyslím si, že to bylo správné, řekl kouč Sparty Priske po utkání v Hradci Králové

Rozestupy na špičce tabulky fotbalové ligy se po jedenáctém kole nemění. První Sparta dál vede o dva body před Slavií, sedm bodů pak ztrácí Plzeň. Všechny zmiňované týmy totiž vyhrály. Sparťané porazili Hradec Králové na venkovním hřišti 3…

Oct 5

V Březhradské ulici v Hradci Králové došlo ke střetu tří osobních automobilů, jedna zraněná osoba…

Požáry.cz open event

V Březhradské ulici v Hradci Králové došlo ke střetu tří osobních automobilů, jedna zraněná osoba je v péči ZZS. Hasiči likvidují únik provozních kapalin.

Oct 4

Gabriela z Hradce Králové nedorazila k lékaři: Pátrá po ní tým Stopa i vrtulník

Blesk.cz open event

Policisté pátrají po devětačtyřicetileté Gabriele Bečkové z Hradce Králové, která v úterý dopoledne nepřišla na domluvenou návštěvu k lékaři a její mobilní telefon je nedostupný. Na veřejnost se policie obrátila kvůli obavám o zdraví a…

Oct 4

Smoleňák míří z Hradce Králové do Kladna. ‚Zůstanete navždy v mém srdci,‘ napsal fanouškům

Hokejista Radek Smoleňák míří z Hradce Králové do Kladna. Šestatřicetiletý útočník se oblékne do dresu Rytířů po dvanácti letech. Oba kluby už přestup oficiálně potvrdily na svých webových stránkách.