English

Mrázek bude pokračovat v Chicagu, český gólman podepsal s Blackhawks dvouletou smlouvu

iROZHLAS / Sport 12 sources

Hokejový brankář Petr Mrázek podepsal novou dvouletou smlouvu s Chicagem, která mu zaručuje roční plat 4,25 milionu dolarů (přes 96 milionů korun). Vedení klubu o tom informovalo na svých stránkách.

Brankář Mrázek podle zámořských médií podepsal dvouletou smlouvu s Chicagem

Chicago - Hokejový brankář Petr Mrázek podepsal podle zámořských médií novou dvouletou smlouvu s Chicagem, která mu zaručuje roční plat 4,25 milionu dolarů. Vedení Blackhawks prodloužení spolupráce...

Brankář Mrázek podepsal dvouletou smlouvu s Chicagem

Lidovky.cz / Sport

Hokejový brankář Petr Mrázek podepsal v NHL novou dvouletou smlouvu s Chicagem, která mu zaručuje roční plat 4,25 milionu dolarů (přes 96 milionů korun). Vedení Blackhawks informovalo o prodloužení spolupráce s českým gólmanem na klubovém…

Mrázek zůstane v Chicagu, s Blackhawks se dohodl na prodloužení kontraktu

Po necelých dvou letech by měl v aktuálním působišti přidat další dvě sezony. Brankář Petr Mrázek podepsal s Chicagem Blackhawks podle zámořských zdrojů novou dvouletou smlouvu s ročním příjmem 4,25 milionu dolarů. Po sezoně se Mrázek mohl…

Brankář Mrázek podepsal dvouletou smlouvu s Chicagem

iDNES.cz / Sport

Hokejový brankář Petr Mrázek podepsal podle zámořských médií v NHL novou dvouletou smlouvu s Chicagem, která mu zaručuje roční plat 4,25 milionu dolarů. Vedení Blackhawks prodloužení spolupráce s českým gólmanem zatím oficiálně nepotvrdilo.

Odměna pro gólmana Mrázka. S Chicagem podepsal prodloužení smlouvy

TN.cz

Český gólman Petr Mrázek si za své letošní výkony vysloužil novou smlouvu. V Chicagu měl podle zámořských novinářů podepsat nový kontrakt, který jeho působení u Blackhawks prodlouží o další dva roky.

Brankář Mrázek podepsal novou smlouvu s Chicagem

www.sport.cz

Hokejový brankář Petr Mrázek podepsal podle zámořských médií novou dvouletou smlouvu s Chicagem, která mu zaručuje roční plat 4,25 milionu dolarů. Vedení Blackhawks prodloužení spolupráce s českým gólmanem zatím oficiálně nepotvrdilo.

Odměna pro Mrázka! V Chicagu podepsal na dva roky, dostane přes osm milionů

www.nhl.cz

Český brankář Petr Mrázek v této sezoně prožívá lepší časy než v těch minulých. Stala se z něj opora Chicaga Blackhawks, a právě proto se vedení tohoto týmu rozhodlo podepsat s ním novou smlouvu.

Mrázek bude i nadále pokračovat v Chicagu, s klubem se dohodl na novém dvouletém kontraktu

www.livesport.cz

Hokejový brankář Petr Mrázek (31) podepsal podle zámořských médií novou dvouletou smlouvu s Chicagem, která mu zaručuje roční plat 4,25 milionu dolarů. Vedení Blackhawks prodloužení spolupráce s českým gólmanem zatím oficiálně nepotvrdilo.

Top Related Stories
42

Jan 24

Mrázek bude pokračovat v Chicagu, český gólman podepsal s Blackhawks dvouletou smlouvu

Hokejový brankář Petr Mrázek podepsal novou dvouletou smlouvu s Chicagem, která mu zaručuje roční plat 4,25 milionu dolarů (přes 96 milionů korun). Vedení klubu o tom informovalo na svých stránkách.

Jan 17

Mrázek se zabydlel v Chicagu. Je to lídr, chválí kouč. Klub chystá nový kontrakt

Poslední roky se trápil, častá zranění ho srážela. Budoucnost v NHL byla mlhavá. V Chicagu ale dostal Petr Mrázek znovu chuť do hokeje. Český gólman se zabydlel v brance Blackhawks. V klubu s ním panuje spokojenost. Co nevidět by tak mělo…

Jan 17

Mrázek zářil v NHL a stal se první hvězdou, výhru vychytal i Vladař

New York - Petr Mrázek dovedl v NHL hokejisty Chicaga k výhře 2:1 nad San Jose po nájezdech a stal se první hvězdou zápasu. Český gólman si připsal 37 zákroků a v rozstřelu inkasoval jen jednou z devíti...

Jan 12

Mrázek se stal v NHL i přes prohru první hvězdou, Hronek připravil dva góly

Brankář Petr Mrázek byl v NHL vyhlášen nejlepším hráčem zápasu, přestože 26 zákroky neodvrátil prohru hokejistů Chicaga 1:2 na ledě Winnipegu.