English

Sexuální útočník napadl nad ránem v Liberci dívku. Zachytily ho kamery

iDNES.cz

Nepříjemné chvíle zažila teprve dvaadvacetiletá dívka z Liberce, když vracela ve čtyři hodiny ráno z pracovní směny domů. Uprostřed města ji napadl neznámý útočník. Policie zná jeho podobu, zachytily jej bezpečnostní kamery.

More from iDNES.cz

May 6

Žena v podchodu napadla dívku i muže. Policie hledá svědka, který loupež překazil

www.idnes.cz

Agresivní třiatřicetiletou ženu, která zaútočila na náhodně procházejícího muže jen proto, že jí odmítl dát cigaretu, stíhají pro dvojnásobnou loupež karlovarští policisté. Předtím napadla také dívku, které se pokusila strhnout z ramene…

Feb 9

Policie pátrá po muži, který v Písku na přechodu srazil nezletilou dívku a ujel

www.idnes.cz

Jihočeští policisté hledají řidiče, který ve čtvrtek ráno v Písku srazil na přechodu pro chodce sedmnáctiletou dívku a ujel. Nehoda se stala před 8:00 v písecké Nádražní ulici, uvedla policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová. Policie…

Sep 27

Dívku před školou v Hradci Králové ohrožoval neznámý muž, hledá ho policie

Nezletilou dívku obtěžoval a ohrožoval neznámý muž před základní školou v Hradci Králové. Ředitel školy varoval žáky i rodiče, případ vyšetřují kriminalisté.

Aug 18

VIDEO: Muž v pražském autobuse osahával čtrnáctiletou dívku, hledá ho policie

iDNES.cz

Pražští policisté pátrají po neznámém muži, který obtěžoval nezletilou dívku v autobusu MHD v pražských Petrovicích. Incident, který zachytily kamery ve voze, se stal 19. června dopoledne na lince č. 125 poblíž zastávky Jakobiho, policie o…

Feb 21

Dívku sledoval až ke vchodu, kde ji osahával. Policie pátrá po muži z videa

iDNES.cz

Z tramvajové zastávky až do vchodu bytového domu sledoval zatím neznámý muž dvacetiletou dívku v Ostravě. Uvnitř ji obtěžoval a když se začala bránit, utekl. Policie k případu zveřejnila video s mladíkem, po jehož totožnosti pátrá.

Jan 27

Muž si v bazénu natáčel dívku, jak se převléká. Hledá ho policie

www.idnes.cz

Policisté hledají muže, který v plaveckém bazénu v Plzni na Slovanech nahrával na mobilní telefon školačku, jak se převléká v kabince. Na policii se obrátila její sestra, které se vyděšená dívka s nepříjemným incidentem svěřila.

Aug 9

Muži donutili fackami dívku k orálnímu sexu, policie po nich pátrá

iDNES.cz / Zprávy

Policisté pátrají po dvou mužích, kteří v Plzni znásilnili mladou dívku. Ženu fackami a pod pohrůžkami dalšího násilí donutili k orálnímu sexu.

Nov 11

Muž v černém se na ulici vrhl na dívku a osahával ji, policie hledá svědky

iDNES.cz

Na osmnáctiletou dívku v Kolšově na Šumpersku sexuálně zaútočil zatím neznámý muž. Policie po něm pátrá a požádala o pomoc veřejnost.

Dec 4

Muž páchnoucí močí osahával dívku na eskalátorech, hledá ho policie

iDNES.cz

Od léta pražští policisté pátrají po neznámém muži, který osahával dívku na eskalátorech ze stanici metra I. P. Pavlova. Dnes policie zveřejnila záznam z kamer, na kterých je zachycený podezřelý muž. Podle svědků působil zanedbaně a páchl…

Oct 1

Pohřešovanou dívku z Liberce našla policie v Jablonci, je v pořádku

iDNES.cz / Zprávy

Pohřešovanou třináctiletou dívku z Liberce se podařilo po dvou dnech najít ve čtvrtek po osmé hodině večerní v sousedním Jablonci nad Nisou. Dívka je podle informací v pořádku. Školačku její matka pohřešovala od úterý. Bála se, že by mohla…

May 27

Mladý muž osahával jedenáctiletou dívku ve výtahu, pátrá po něm policie

iDNES.cz

Pražští kriminalisté hledají muže podezřelého z pohlavního zneužití jedenáctileté dívky v Hostivaři. Nastoupil s ní do výtahu, kde ji osahával po celém těle. Podezřelého muže zachytily kamery v chodbě domu.

Jun 15

Dopravu z Liberce na Jablonec zkomplikovala nehoda motorkáře

iDNES.cz

Nehoda motocyklisty zkomplikovala dopravu na čtyřproudé silnici I/14 z Liberce na Jablonec nad Nisou. Řidič motocyklu i spolujezdec utrpěli středně těžké zranění, řekla krajská policejní mluvčí Ivana Baláková.

Feb 27

Muž na Náchodsku obtěžoval dívku, policie hledá svědky a další oběti

iDNES.cz

Kriminalisté prověřují sexuální napadení mladé dívky v České Skalici na Náchodsku. Z trestného činu obvinili 55letého muže, nyní je již ve vazbě. Podobných útoků může mít na svědomí víc.

Jan 7

Zprávy z Liberce nově přináší i web Liberecké zprávy

iDNES.cz / Zprávy

Nově založená jablonecká firma Spotlight Media Jana Stránského a Tomáše Tesaře začala vydávat internetové Liberecké zprávy, píše server Médiář. Obsah zatím připravují a financují sami dva.

Nov 19

VIDEO: K dívce si přisedl zloděj a sebral jí mobil, muže hledá policie

iDNES.cz

Chvilička nepozornosti stačila k tomu, aby dívka v hale na autobusovém nádraží v Jihlavě přišla o svůj mobilní telefon. Sebral jí ho zatím neznámý zloděj. Po jeho totožnosti pátrá jihlavská policie. Celou krádež zaznamenala kamera umístěná…

Apr 27

Muž znásilnil dívku v pražském parku, policie hledá svědka

iDNES.cz

Policie vyšetřuje znásilnění, které se stalo v březnu v parku Lannova v Praze 1. V noci do těchto míst zabloudila osmnáctiletá dívka, kterou neznámý muž dovlekl na hřiště a chtěl po ní sex. Pachatele policie zatím nevypátrala. Proto…

Jan 12

Turista hledal hotel, muž ho místo rady oloupil. Pátrá po něm policie

Pražská policie pátrá po muži, kterého na Senovážném náměstí v Praze 1 zastavil italský turista a ptal se ho na cestu. Muž se k cizinci připojil, ale po chvíli ho srazil na zem a okradl.

Oct 18

Vydíral dívku na sociálních sítích kvůli sexu, policie po muži pátrá

Policie pátrá po muži, který přes sociální sítě vydíral dívku kvůli sexu. Vyhrožoval jí, že pokud ho odmítne, zveřejní její nahé fotografie. Dívka muže osobně nezná, a tak není jasné, jestli jeho profilová fotografie byla pravá.

Jun 16

Policie dopadla muže, který v ulicích Liberce přepadával starší ženy

iDNES.cz

Čtyři starší ženy přepadl v Liberci na začátku června osmadvacetiletý Jablonečan. Teď ho dopadla policie, která vycházela z popisu od oběti. Odcizené kabelky i věci z nich měl stále u sebe. Soud na něj uvalil vazbu.

Dec 10

Muž napadl dívku a chtěl ji znásilnit. Policie hledá svědka z fotografie

iDNES.cz

Kriminalisté z Českých Budějovic hledají útočníka, který v širším centru města napadl mladou ženu. Chtěl ji znásilnit, což se mu nepovedlo. Pachatele mohl pravděpodobně vidět další muž, který se v té době pohyboval nedaleko od incidentu. I…