English

Mladá Boleslav - Jihlava 6:1, domácí prohrávali, po přestávce nadělují

iDNES.cz / Sport

Pokud fotbalisté Mladé Boleslavi oslaví ve 13. kole své třetí ligové vítězství v řadě, posunou se v tabulce alespoň do neděle na první místo. Potvrdí papírové předpoklady doma proti Jihlavě? Sledujte utkání v podrobné on-line reportáži…

More from iDNES.cz / Sport

Jan 29

Mladá Boleslav - Brno 0:0, žádné góly, pouze tyče. Na startu jara smír

www.idnes.cz

Střet týmů, které uprostřed ligové tabulky dělí pouhé dva body, skončil na začátku fotbalového jara bez branek. Mladá Boleslav si se Zbrojovkou Brno v 17. kole body rozdělila.

Aug 24

Mladá Boleslav v poháru porazila Vyšehrad, postupuje i Jihlava

iDNES.cz / Sport

Druhé kolo Mol Cupu s přehledem zvládli fotbalisté Mladé Boleslavi. Doma porazili třetiligový Slavoj Vyšehrad 3:0. Hodně práce měla naopak druholigová Jihlava. Na hřišti Uherského Brodu, který hraje o soutěž níž, otočila zápas až v…

Jul 9

Fotbalová Mladá Boleslav získala talentovaného útočníka Filu z Brna

www.idnes.cz

Novou posilou fotbalistů Mladé Boleslavi se stal talentovaný útočník Daniel Fila. Osmnáctiletý ofenzivní hráč přestoupil z Brna a podepsal čtyřletou smlouvu. Klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Sep 26

Karviná - Mladá Boleslav 0:0, minimum šancí, žádný gól

www.idnes.cz

Karvinští fotbalisté ne a ne doma vyhrát. V 5. kole první ligy remizovali s Mladou Boleslaví. V utkání si oba týmy vytvořily minimum příležitostí, z kterých by mohly skórovat.

Nov 9

Boleslav - Dukla 0:0, bez Komličenka i bez gólů, předehrávka nenadchla

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Mladé Boleslavi bez potrestaného autora dvanácti ligových branek Nikolaje Komličenka gól nevstřelili. A protože totéž nezvládla ani Dukla, předehrávka 15. kola nejvyšší soutěže skončila 0:0.

Jun 28

Fotbalový útočník Magera končí v Mladé Boleslavi a posílí Brno

iDNES.cz / Sport

Někdejší fotbalový reprezentant Lukáš Magera po šesti letech končí v Mladé Boleslavi a míří do druholigového Brna, kterému má pomoct s návratem do nejvyšší soutěže. Pětatřicetiletý útočník podepsal se Zbrojovkou smlouvu na dva roky.

Jun 18

Fotbalová Dukla jedná s Jihlavou o příchodu trenéra Svědíka

iDNES.cz / Sport

Vedení fotbalistů Dukly Praha na začátku letní přípravy jedná s Jihlavou o příchodu trenéra Martina Svědíka. Třiačtyřicetiletý kouč, který v minulé sezoně s Vysočinou sestoupil do druhé ligy, by měl na lavičce pražského týmu vystřídat…

Apr 27

Jihlava - Boleslav 0:0, oba týmy dál marně čekají na vítězství

iDNES.cz / Sport

Výsledek, který ani jeden z týmů netěší. Jihlava totiž po remíze 0:0 čeká na výhru šest zápasů, Mladá Boleslav čtyři duely. Oba celky po 26. kole ještě nemají jistou záchranu. Předposlední Baník Ostrava na ně ztrácí čtyři a pět bodů, ale…

Apr 26

Dukla s Brnem, Boleslav v Jihlavě. Ligu čekají páteční boje o záchranu

iDNES.cz / Sport

Tři ze čtyř nejhorších týmů jara a Jihlava. V pátek od 18 hodin se hrají klíčové zápasy o přežití. Zbrojovka přijede na Duklu, Mladá Boleslav do Jihlavy. Kdo z nich se přiblíží záchraně?

Mar 23

Mladá Boleslav vyhrála a přeskočila Chomutov, slaví i Jihlava

hokej.idnes.cz

Hokejisté Mladé Boleslavi porazili v závěrečném šestém kole extraligového play out Litvínov 5:2. Středočeši tak zakončili vítězně jinak nepovedenou sezonu a polepšili si na 11. pozici, Vervu naopak čeká boj o setrvání mezi elitou v baráži.…

Mar 10

Brno - Mladá Boleslav 0:3, do půlhodiny hotovo, dva góly dal Valenta

fotbal.idnes.cz

Po šesti porážkách se mladoboleslavští fotbalisté dočkali vítězství. A velmi důležitého. V utkání 20. kolo první ligy v přímém souboji dvou týmů bojujících o záchranu vyhráli v Brně 3:0, hotovo bylo už v 29. minutě.

Feb 17

Mladá Boleslav - Karviná 0:1, hosté se bránili, pak udeřili v nastavení

iDNES.cz

Většinu zápasy se bránili, při mnoha nadějných možnostech soupeře podržel karvinské fotbalisty brankář Le Giang. A v nastaveném čase Mladou Boleslav šokovali, když se po centru z přímého kopu trefil někdejší boleslavský útočník Wágner.

Apr 1

Brno - Dukla Praha 0:0, domácí hráli bez branek počtvrté za sebou

fotbal.idnes.cz

Brněnští fotbalisté si libují v remízách, v posledních týdnech především v bezbrankových. Počtvrté za sebou hráli 0:0, tentokrát v utkání 22. kola s pražskou Duklou.

Feb 25

Dukla - Karviná 0:0, domácí nevyužili několik slibných šancí

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Dukly Praha remizovali v 18. kole s Karvinou 0:0 a doma nevyhráli popáté za sebou. Hosté získali na jaře druhý bod.

Aug 2

Mladá Boleslav - Brno 2:0, první radost v sezoně podpořil i Baroš

iDNES.cz

Mladoboleslavští fotbalisté až ve čtvrtém zápase v novém ročníku prožili radost. V druhém ligovém kole porazili doma Zbrojovku Brno 2:0. O góly se krátce po poločase postaral záložník Čermák a v závěru střídající Chramosta.

Aug 2

Fotbalová liga: Slavia - Liberec 2:2, Boleslav - Brno 1:0, Jablonec - Bohemians 1:1

iDNES.cz / Sport

Fotbalová liga má v neděli na programu tři utkání, v nichž se představí pohároví zástupci. Od 17.00 Slavia hostí Slovan Liberec a Mladá Boleslav, která už z kvalifikace o Evropskou ligu vypadla, hraje s Brnem. O hodinu později nastoupí…

May 30

Mladá Boleslav - Jihlava 3:0, výhra znamená postup do pohárů

iDNES.cz

Druhý gól mladíka Klobásy při druhém ligovém startu pomohl fotbalistům Mladé Boleslavi zajistit účast v předkole Evropské ligy. Proti Jihlavě díky němu vedli 1:0, ve druhé půli ještě důležité vítězství potvrdili Ščuk s Magerou.

Apr 19

Brno - Mladá Boleslav 1:0, důležité body vystřelil Markovič z penalty

fotbal.idnes.cz

Brněnští fotbalisté po dvou porážkách zabrali a udělali velký krok k záchraně v první lize. Ve 24. kole porazili čtvrtou Mladou Boleslav 1:0, když jediný gól utkání dal už v úvodu Markovič z penalty.

Apr 19

Brno - Mladá Boleslav 1:0, v úvodu Markovič proměňuje penaltu

fotbal.idnes.cz

Fotbalová liga má v neděli na programu dvě utkání 24. kola. Od 16.00 Zbrojovka Brno hostí Mladou Boleslav. O hodinu později Hradec Králové, který je na sestupových příčkách, půjde proti Příbrami. Sledujte on-line.

Feb 28

Fotbalová liga: Příbram - Boleslav 2:0, Budějovice - Brno 0:3

fotbal.idnes.cz

Středočeské derby a přímý souboj dvou týmů, které bojují o záchranu. Sobotní podvečerní program fotbalové ligy obstarají zápasy Příbram - Mladá Boleslav a České Budějovice - Brno. Od 17.00 sledujte v on-line reportáži.