English

Policie opět stíhá souzeného exšéfa úřadu za dotace. Zasahovala v Ústí

iDNES.cz

Exředitele dotačního úřadu Severozápad Petra Kušnierze znovu stíhá policie, kriminalisté ho tentokrát obvinili z poškození finančních zájmů Evropské unie. Vyšlo to najevo v pondělí u ústeckého krajského soudu, kde pomalu vrcholí jiná kauza…

More from iDNES.cz

Dec 29

Bravurní manévr řidiče hasičů odvrátil nehodu, případ prověřuje policie

iDNES.cz

Policie začala prověřovat nebezpečnou situaci, která se odehrála ve středu na jedné z křižovatek v Karviné. Na průtahu městem se tam rozjetý houkající hasičský vůz málem střetl s osobním automobilem. Srážce zabránil jen pohotový manévr…

Nov 20

Tři osobní auta a vůz hasičů se srazily nedaleko Ústí nad Labem

iDNES.cz / Zprávy

Tři osobní automobily a jeden vůz hasičů se srazily dnes vpodvečer v Povrlech nedaleko Ústí nad Labem. Při nehodě utrpěli čtyři lidé lehčí zranění.

Apr 21

Za únik žíraviny do Labe dostane papírna pokutu, policie případ odložila

www.idnes.cz

Po zhruba dvou měsících vyšetřování policie odložila případ úniku žíraviny do Labe z papírny ve Štětí na Litoměřicku. Neprokázalo se, že jde o trestný čin. Česká inspekce životního prostředí zahájí přestupkové řízení a poté uloží…

Nov 8

V Ústí nad Labem se po odchodu hnutí PRO! Ústí rozpadla koalice

iDNES.cz

Z koalice v Ústí nad Labem odešlo hnutí PRO! Ústí, radní Martin Hausenblas, Eva Outlá a Martin Krsek rezignovali na funkce radních. Teď je vládnoucí ústecká koalice v menšině.

Aug 28

Hasiči v Ústí nad Labem vyjížděli k požáru do opuštěného objektu v bývalé Chemofarmě

www.idnes.cz

Hasiči v Ústí nad Labem vyjížděli v sobotu po půlnoci k požáru v areálu v bývalé Chemofarmy. Na místě našli několik tlakových lahví s methylaminem, které ochlazovali. Ohrožen nikdo nebyl, škody jsou minimální, příčiny jsou v šetření, řekl…

Jun 4

Na cyklostezce se před dívkami zkusil uspokojit, případ řeší policie

www.idnes.cz

Obnažil se a masturboval před nezletilými dívkami. Muž se na cyklostezce v Ostravě-Hrabové takto zkusil uspokojit ve dvou případech. Policie hledá další možné poškozené, pátrala I po totožnosti cyklisty, tu již zná. Podobný případ…

Feb 3

Z vraždy ženy v Ústí policie obvinila mladistvou dívku a jejího partnera

www.idnes.cz

V případu vraždy jednašedesátileté ženy v Ústí nad Labem, jejíž tělo bylo nalezeno v pondělí dopoledne v panelákovém bytě, obvinili policisté dvacetiletého muže a mladistvou dívku. Podle kriminalistů byly nejpravděpodobnějším motivem…

Apr 20

Devět jednotek hasičů bojovalo s požárem skládky v Ústí nad Labem

iDNES.cz

Téměř pět hodin likvidovali hasiči v neděli odpoledne požár skládky komunálního odpadu v Ústí nad Labem. Na místě zasahovalo devět jednotek, byl vyhlášen druhý stupeň poplachu.

Apr 16

Lupič přepadl banku v Ústí nad Labem, policie ukázala snímky podezřelého

iDNES.cz

V Ústí nad Labem přepadl lupič pobočku banky Sberbank. Podle dostupných informací se událost stala krátce před 14. hodinou na Mírovém náměstí. Policisté nyní intenzivně pátrají po pachateli a věří i v pomoc veřejnosti.

Oct 30

V Ústí nad Labem přepadli klenotnictví, policie pátrá po pachateli

iDNES.cz

Loupežné přepadení se před polednem odehrálo v klenotnictví v Revoluční ulici v centru Ústí nad Labem. Policie místo uzavřela a pátrá po pachateli.

Mar 27

Volejbal v Ústí nad Labem: od lexaurinu k úspěchu

www.idnes.cz

Sestavili šmrncovní mužstvo, které obhájilo 8. pozici, jenže po sezoně z něj zbydou jen trosky. Ústecký volejbal musí budovat nový kádr, zůstanou mu jen tři základní stavební kameny.

Jul 10

Policie na Vysočině šetří případ šikany. Obětí je sedmiletá dívka

iDNES.cz / Zprávy

Na základní škole v Křižanově na Žďársku údajně spolužáci šikanovali teprve sedmiletou dívenku. Podle jejího otce ubližovali dceři fyzicky i psychicky. Případem se zabývá policie a událost šetřila také Česká školní inspekce.

Jan 15

Policie zadržela druhého muže v případu dvojnásobné vraždy u Ústí

iDNES.cz / Zprávy

Policie zadržela druhého pachatele, po němž pátrala v souvislosti s dvojnásobnou vraždou a sebevraždou v chatové oblasti u Ústí nad Labem. První pachatel se na místě zastřelil.

Dec 27

Pohřešovaný hasič z Ústí je mrtvý, policie našla u zdymadel jeho tělo

usti.idnes.cz

Hasič Jaroslav Č. z Ústí nad Labem, jenž na začátku listopadu zmizel, je mrtvý. Tělo třiačtyřicetiletého muže se našlo v pondělí dopoledne u zdymadel v ústeckém Vaňově.

Sep 12

Policie odloží případ pohřešované školačky z Ústí nad Labem

iDNES.cz / Zprávy

Policie odloží případ pohřešované školačky Michaely Patricie Muzikářové z Ústí nad Labem. Dívka je nezvěstná od ledna. Kriminalisté svolali na pátek brífink.

Jul 10

Půl roku beze stopy. Policie nejspíš případ ztracené Michaely odloží

iDNES.cz / Zprávy

Je to už půl roku, co zmizela tehdy dvanáctiletá školačka Michaela Patricia Muzikářová z Ústí nad Labem. Protože dosavadní pátrání policisty na žádnou její stopu nepřivedlo, začínají mluvit o tom, že tento případ odloží.

Apr 13

Policie stíhá propagaci nacismu, obviněnou může být matka hledané Michaely

iDNES.cz

Kriminalisté začali stíhat za propagaci nacismu blíže neurčeného člověka z Ústeckého kraje. Obviněnou může být matka zmizelé školačky Michaely Muzikářové, která se dlouhodobě netajila sympatiemi k fašismu. Policie s ohledem na zákon na…

Jul 13

Dívka na rockovém festivalu nahlásila znásilnění. Případ řeší policie

iDNES.cz

Rockový festival Pekelný ostrov, který se konal 8. a 9. července v Holýšově na Domažlicku, má kriminální dohru. Policie prověřuje oznámení dívky, že byla na festivalu znásilněna.

Jan 4

Dívka vinila mladíka ze znásilnění na diskotéce, policie případ odložila

iDNES.cz

Policisté odložili případ mladíka, který byl podezřelý ze znásilnění dívky na diskotéce v Praze 2. Detektivové nevznesli žádná obvinění.

May 16

Policie musela vyklidit nádraží v Ústí nad Labem. Anonym hrozil bombou

usti.idnes.cz

Policie evakuovala a na dvě hodiny uzavřela hlavní nádraží v Ústí nad Labem. Důvodem byla anonymní hláška o bombě. Budovu nádraží i kolejiště prohledal psovod se speciálně vycvičeným psem. Žádné nástražné zařízení nenašli. Provoz byl…