English

Gazdík vede STAN. Kritizoval, že se mladí neberou a žijí „na hromádce“

iDNES.cz

Po dvou letech se vrací do čela hnutí Starostové a nezávislí místopředseda Sněmovny Petr Gazdík. Potvrdil ho sobotní sněm hnutí v Průhonicích. Dostal 133 hlasů od 144 delegátů. „Děkuji za důvěru, budu snažit se ji nezklamat,“ řekl. Krýt…

More from iDNES.cz

Jul 18

Exministr Gazdík končí v krajském vedení STAN, hnutí před lety založil

www.idnes.cz

Hnutí STAN ve Zlínském kraji si bude na konci prázdnin vybírat nové vedení. Odejde z něho Petr Gazdík, který jej před lety spoluzakládal. Zatím nechce říci, jestli je to jeho definitivní konec v organizačních strukturách hnutí.

Jun 26

Šlachta se stal prvním předsedou svého hnutí Přísaha. Protikandidáta neměl

iDNES.cz / Zprávy

Minutová ovace ve stoje následovala po vyhlášení výsledku volby předsedy občanského hnutí Přísaha. Tím se podle očekávání stal bývalý ředitel Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu Robert Šlachta.

Mar 12

Radost Mešanoviče. Je konečně zdravý a po dvou letech se trefil

www.idnes.cz

Na konci února přišel do Mladé Boleslavi ze Slavie a hned ukazuje, že by mohl být velkou posilou. Bosenský útočník Muris Mešanovič je konečně fit a těší se z fotbalu.

Jan 31

Odmítám být v politice, abych měl víc lajků, říká končící Petr Gazdík

iDNES.cz / Zprávy

Očekávanou koalici s TOP 09 pro volby do Evropského parlamentu zatím Starostové a nezávislí neohlásili. „Ale je to otázka čtrnácti dnů,“ věří odcházející předseda STAN Petr Gazdík. Těší ho, že se zatím může pochlubit uzavřenou spoluprací s…

Oct 6

Očekávám, že bude důvod slavit, říká předseda STAN Petr Gazdík

iDNES.cz

Příznivci i členové hnutí Starostové a nezávislí (STAN) sledují sčítání výsledků voleb v prostorách centrální kanceláře na Malostranském náměstí v Praze. A jsou optimističtí, chtějí posílit. „Očekávám úspěch v hlavním městě Praze, kde…

Jul 27

KOMENTÁŘ: Co máte pořád s tím Nintendem? Pohled nováčka po dvou letech

bonusweb.idnes.cz

Na rozdíl od situace v zahraničí nejsou u nás výrobky od Nintenda tolik vyhledávanou komoditou. Značka tu prostě nemá tak silnou tradici a hry v čele s Mariem a Zeldou se navenek jeví jako sice roztomilé, ale poněkud povrchní tituly. Zdání…

Apr 14

Hradec povede nový trenér, Sýkora po dvou letech končí

iDNES.cz / Sport

Hokejisté Hradce Králové budou mít v příští sezoně nového trenéra. U týmu po dvou letech končí Václav Sýkora. Loni i letos ho dovedl do semifinále play off.

Aug 9

S míčovými hrami začněte už ve dvou letech. Trenér poradí, jak na to

iDNES.cz

Nechcete léto s dětmi trávit jenom lelkováním? Můžete se vrhnout třeba na míčové hry. Nenechte se odradit tím, že máte doma teprve předškoláka. Právě to je totiž ten správný věk na základy házení a kopání do míče.

Apr 21

Rozpočet má být v dalších dvou letech v minusu, veřejné finance v plusu

iDNES.cz / Ekonomika

Stát by měl v následujících dvou letech hospodařit s rozpočtovým schodkem, vyrovnaný rozpočet je plánován až na rok 2020. Veřejné finance, které zahrnují i hospodaření obcí a krajů, však budou v plusu. Vyplývá to z ministerského návrhu…

Jan 26

Johanssonové nevyšlo ani druhé manželství. Rozvádí se po dvou letech

iDNES.cz

Herečka Scarlett Johanssonová (32) se rozvádí se svým francouzským manželem Romainem Dauriacem (35), se kterým má dvouletou dceru Rose Dorothy. Pár se vzal před dvěma lety, odděleně prý žijí od léta minulého roku.

Dec 28

Bouřlivák Straka má po dvou letech angažmá. Trénovat bude v Egyptě

iDNES.cz / Sport

František Straka se stal novým trenérem fotbalistů egyptského celku Ismaily. Osmapadesátiletý český kouč podepsal s devátým týmem egyptské ligy smlouvu na rok a půl, uvedly internetové stránky klubu.

May 19

Rosol je po dvou letech v semifinále, v Ženevě vyzve Wawrinku

iDNES.cz / Sport

Po dvou letech se Lukáš Rosol probil do semifinále turnaje ATP. Český tenista otočil na švýcarské antuce v Ženevě čtvrtfinálový duel s Andrejem Kuzněcovem, Rusa porazil 2:6, 6:1, 6:0 a o postup do finále se utká s domácím Stanem Wawrinkou.

May 2

Cyklistické Giro bude po dvou letech bez českého zástupce

iDNES.cz

V pátek odstartuje v Apeldoornu 99. ročník cyklistického Gira d'Italia a po dvou letech se na jeho trasu nevydá žádný český cyklista.

Apr 8

NATO se po dvou letech sejde s Ruskem na úrovni velvyslanců

iDNES.cz / Zprávy

Po dvou letech zmrazených vztahů kvůli ruské anexi Krymu a situaci na Ukrajině se znovu sejde Rada NATO - Rusko na úrovni velvyslanců. Podle šéfa Aliance Jense Stoltenberga se schůzka uskuteční do dvou týdnů. Nelez ji však podle něj vnímat…

Jan 29

Po dvou letech policisté zjistili, kdo ukradl hodinky za statisíce

Když v létě 2014 ukradli tři cizinci drahé hodinky z výlohy jednoho mariánskolázeňského zlatnictví, zdálo se, že se po nich slehla zem. Kriminalisté ale nakonec byli úspěšní.

Dec 14

Jeho auto není jeho. Zjistil to po dvou letech

iDNES.cz

Když jezdíte ojetým autem, nikdy si nemůžete být jisti, že je opravdu vaše. Prolustrovali jste si jeho minulost v databázích? Jste zapsaní jako vlastníci v technickém průkazu? To vás sice šlechtí, ale vůbec nic to neznamená.

Aug 23

Cyklista Kreuziger se v Americe po dvou letech dočkal vítězství

iDNES.cz / Sport

Český cyklista Roman Kreuziger vyhrál šestou etapu závodu USA Pro Challenge a ukončil tak dva roky trvající čekání na vítězství. V průběžném pořadí figuruje na 30. místě, za vedoucím Australanem Rohanem Dennisem zaostává o čtrnáct minut.

May 22

Rolinek po dvou letech skončil ve Spartě. Vrací se do Pardubic

iDNES.cz / Sport

Hokejový útočník Tomáš Rolinek po dvou letech opouští Spartu a vrací se do Pardubic. Mistr světa z roku 2010 podepsal s východočeským týmem víceletou smlouvu.

Jan 3

Po dvou letech mezi nejlepšími. Sudová byla pátá v SP v Calgary

sport.idnes.cz

Akrobatická lyžařka Nikola Sudová skončila v závodě Světového poháru v jízdě v boulích v kanadském Calgary pátá, je to její nejlepší výsledek za poslední téměř dva roky. Tak vysoko nebyla od předloňského února, kdy skončila druhá v…