English

Radek Štěpánek o svých ženách-tenistkách: Proč mi to s Vaidišovou nevyšlo ani napodruhé?

Blesk.cz

Tenisové manželství Radka Štěpánka (37) a Nicole Vaidišové (26) trvalo pouhé tři roky. Letos na jaře se exmanželé pokusili opět dát dohromady, leč - marně... Proč? A jak to má s penězi? Za co utrácí? Kdy byl na dně? To tenisový srdcař…

More from Blesk.cz

Jan 22

Rozvod v královské rodině: Princ oznámil konec manželství s krásnou herečkou na sociální síti!

Blesk.cz

Tak tohle nejspíš nikdo nečekal! Po osmi letech zdánlivě harmonického manželství oznámil albánský princ Leka (41), že se bude rozvádět se svou manželkou, matkou svého jediného dítěte. Světu to oznámil velmi moderně - skrze sociální sítě.

Dec 24

Zemřel bývalý frontman slavných Faithless: Skon Maxi Jazze (†65) oznámila skupina na sociálních sítích

Blesk.cz / Celebrity

Ve věku 65 let zemřel v noci na sobotu bývalý frontman známé britské hudební formace Faithless. Informaci o jeho úmrtí sdílela skupina, se kterou se proslavil.

May 16

Nestárnoucí Nicole Kidmanová šokovala na sociální síti: Co to má s obličejem?!

Blesk.cz / Celebrity

Být stále mlád, to bych si přál... To zpíval slavný český Slavík Karel Gott (†80) a mnoho celebrit by si to s ním jistě rádo zapělo také. Například herečka Nicole Kidmanová (54), bývalá manželka hollywoodského nezmara Toma Cruise (59).…

Oct 13

Veronica (36) se stala mámou už ve čtrnácti letech: Na sociální síti oznámila, že čeká dvanáctého potomka!

www.blesk.cz

Zatímco její spolužačky začínaly randit a chodit po večírcích, Veronica Merrittová se už starala o vlastní dítě. Rodačka z New Yorku otěhotněla už ve čtrnácti letech a rodičovské povinnosti si natolik zamilovala, že v šestatřiceti letech…

Oct 4

Já stojím za únikem z Facebooku, přiznala bývalá zaměstnankyně sociální sítě

www.blesk.cz

Bývalá zaměstnankyně společnosti Facebook Frances Haugenová v neděli přiznala, že stojí za únikem interních studií, které byly základem pro sérii investigativních článků listu The Wall Street Journal (WSJ). Společnost Facebook zároveň…

Aug 7

Máma z videa rozzuřila sociální sítě: Položila miminko na špinavou zem a pustila se do jídla

www.blesk.cz

Neobvyklou metodu výchovy razí máma, kterou potkala v obchodním centru influencerka, jež na TikToku vystupuje pod jménem Jay Gunna. Na sociální síti publikovala video, v němž malé dítě leží na studené zemi, zatímco jeho maminka v klidu…

Feb 17

Vstup nové značky je za dveřmi. Vivo spustilo český web i sociální sítě

www.blesk.cz

Česká republika se dočká dalšího významného hráče ze segmentu chytrých telefonů. Jedna z Top 5 světových značek, čínské Vivo, v nejbližších dnech oficiálně začne působit na našem trhu. Dosud probíhá přípravná fáze, v rámci ní firma spouští…

Dec 19

Bude i miminko? Štěpánka s Pavlem ze »Svatby« už leccos naznačili!

www.blesk.cz

Svatba na první pohled už sice obrazovky opustila, ale diváky TV Nova dál zajímá, co se s jednotlivými páry děje a jak se jejich vztahy vyvíjí. Pár, kterému hodně lidí fandilo, nyní oznámil novinku - chtěli by spolu mít miminko!

Dec 23

Česká reklama pro mámy dojímá sociální sítě

www.blesk.cz

Když mámě poděkujete, bude ráda. Když jí o Vánocích nachystáte překvapení, které ji dojme k slzám, stanete se možná hitem sociálních sítí.

Sep 11

Radek Štěpánek s manželkou Nicole na party: Luxusní hodinky místo snubáku!

Blesk.cz / Celebrity

Bývalí tenisté Radek Štěpánek (40) a Nicole Vaidišová (30) věnují veškerý čas své roční holčičce Stelle. Ale na luxusní party v centru Prahy si čas udělali a vyrazili do společnosti.

Aug 1

Vandalové v Českém ráji poškodili chráněnou skálu: Manželé se „usvědčili“ fotkou na sociální síti

www.blesk.cz

Vandalství, stupidita, arogance. Těmito slovy titulovali zástupci CHKO Český ráj dvojici, která údajně vyryla nápis do pískovce v Příhrazských skalách a snažila se tak ulovit lajky na sociálních sítích. Nezodpovědní turisté se po sobě…

Oct 22

Po snowboardistce i tenista: Medaili od Zemana dostane Radek Štěpánek

Blesk.cz

Prezident Miloš Zeman letos u příležitosti 28. října vyznamená bývalého tenisového reprezentanta Radka Štěpánka, který mimo jiné dvakrát vyhrál Davisův pohár. S odvoláním na prezidentova kancléře Vratislava Mynáře to uvedla Česká televize.

Oct 16

Aukce pokladů Radka Štěpánka: Za kolik se vydražily artefakty Nedvěda a Agassiho?

Blesk.cz / Celebrity

Bez koruny za sto tisíc! Druhá aukce s tenisovou kariérou loučícího se "Českého lva" Radka Štěpánka už zná svého vítěze. Ten si z pokladnice jeho sportovních artefaktů odnese dres Pavla Nedvěda a raketu Andreho Agassiho.

Oct 16

Druhá aukce pokladů Radka Štěpánka už dnes: Vydražte dres Nedvěda a raketu Agassiho!

Blesk.cz / Celebrity

Pokračujeme! Dnes můžete v exkluzivní aukci získat další z pokladů Radka Štěpánka (39), který ve spolupráci s Bleskem u příležitosti své derniéry »Český lev se loučí« draží na dobročinné účely artefakty od hvězd světového sportu.

Oct 14

Aukce pokladů Radka Štěpánka: ČTVRTEK - Originální dres a raketa Radka Štěpánka

www.blesk.cz

Jsme ve finále! Dnes máte poslední možnost vydražit dva poklady ze sbírky artefaktů loučícího se "Českého lva" Radka Štěpánka. Tentokrát můžete získat předměty přímo spojené s jeho slavnou tenisovou kariérou. Co jde dneska do dražby?

Aug 29

Manželé Nicole a Radek Štěpánkovi poprvé sami bez dcery! Sprint a vyděšení

Blesk.cz / Celebrity

Poprvé bez své dvouměsíční holčičky Stelly si tenisový manželé Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová (29) vyrazili na rande. Večeři spojili s návštěvou kina, ale moc si to neužili.

Aug 25

Tenista Radek Štěpánek o konci: Nejsem tvrďák, slzy byly, přiznávám

Blesk.cz / Celebrity

Jednadvacet let se pohyboval na špici světového tenisu a plánoval se tam udržet ještě mnohem déle. Loni v listopadu ho ale dohnalo zdraví a Radek Štěpánek (39) oznámil konec své úspěšné kariéry. Ve stejný den mu pak jeho partnerka Nicole…

Jul 2

Radek Štěpánek bez těhotné Vaidišové ve Varech! Stihne vůbec porod?

Blesk.cz

Manželka tenisty Radka Štěpánka (39) Nicole Vasidišová (29) je už ve vysokém stupni těhotenství a je otázkou několika týdnů, kdy miminko přijde na svět. Radek tak do Varů přijel sám.

Feb 22

Česká Miss 2015 Švantnerová: Uživím se jen díky sociálním sítím!

Blesk.cz / Celebrity

Dlouhonohá kráska Nikol Švantnerová (25) je jedna z mála českých missek, která si vydělává v Česku víc, než v zahraničí. Má na to vlastní fintu, jak přilákat zakázky ve velkém.

Mar 2

Moderátorka Mašlíková prozradila: Čekáme miminko!

Blesk.cz

Mají teprve půl roku po svatbě a už se těší na potomka! Moderátorka Hanka Mašlíková oznámila, že se stane maminkou.