English

Hokejista Jakub Voráček: V USA má těhotnou ženu, v Praze líbá jinou

Blesk.cz

Ach, ty Kubo jeden! Lídr hokejového nároďáku Jakub Voráček (27) si zadělal na pořádný malér. Zatímco těhotná partnerka Nicole (26) na něho čeká v Americe, on v Česku randí s jinou!

More from Blesk.cz

May 24

Hokejoví fanoušci si zamilovali nového komentátora: Nejlepší hlášky Jakuba Voráčka!

Blesk.cz

Čeští hokejisté se po čtrnácti letech stali mistry světa, když ve finále zdolali Švýcary výsledkem 2:0. Za komentátorským pultem opět nechyběl hokejista Jakub Voráček (34), kterého si v průběhu šampionátu zamilovala nejspíš celá republika.…

May 20

Pastrňák na ledě i »štístko« Ledecká! Čeští hokejisté na MS… Ťukají na zlato!

Blesk.cz

Podle pověry by měli reprezentanti na hokejovém mistrovství světa v Česku třikrát zaklepat na dřevo. Ale Rulíkovi hoši nejsou pověrčiví – a udělali ťuky ťuk rovnou na zlato!

Aug 22

Hokejista Voráček přesunul charitu z trávníku na led: Mám problém obout brusle

isport.blesk.cz

Santini na Zelené hoře vytvořil nádherné poutní místo. Dílo hokejových reprezentantů Jakuba Voráčka (33) s Martinem Nečasem (23) a dalšími hvězdami na nedalekém zimáku taky přilákalo davy!

Jun 12

Rozšiřování NATO o Finy a Švédy: Námitky Turků jsou legitimní, upozornil Stoltenberg ve Finsku

www.blesk.cz

Severoatlantická aliance by mohla rozhodnout o přijetí Švédska a Finska do svých řad až po summitu v Madridu, který se bude konat na konci června. Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg dnes v Helsinkách řekl, že vrcholná schůzka nikdy…

May 11

Program MS v hokeji 2022 ve Finsku: Kdy hraje česká reprezentace?

www.blesk.cz

V pátek začíná ve Finsku 86. mistrovství světa v ledním hokeji. To se kvůli válce na Ukrajině odehraje bez Ruska a Běloruska. Česká hokejová reprezentace se pokusí z akce přivézt první medaili po deseti letech, naposledy brala bronz v roce…

May 10

Krásky českých hokejistů juchají nad nominací na MS: Kluci, přivezte medaili!

Blesk.cz

Nominace na hokejové MS nažhavila nejenom hráče, ale také jejich manželky a přítelkyně! Sexy krásky Petra Holíka (30) a Jakuba Fleka (29) touží po medaili.

Feb 9

Utkání hvězd NHL bylo bez českých hokejistů, a tak… Zářily sexy krásky!

isport.blesk.cz

Brusle nechali u ledu a dali si pauzu v teple. All-Star Game zámořské NHL bylo poprvé od roku 2018 bez Čechů. Takže Pastrňák a spol. oslnili jinými přednostmi!

Jan 10

Oslavenec Voráček při ceremoniálu k 1000. zápasu v NHL: Konečně ukázal celou rodinku!

isport.blesk.cz

Tak tady nás všechny máte! Hokejový vousáč Jakub Voráček (32) konečně ukázal svoji rodinku. Stalo se tak přímo na ledě během slavnostního ceremoniálu.

Jul 27

Hokejista Voráček má nový dočasný domov: Stěhuje se 750 km od syna?!

isport.blesk.cz

Dobře si uvědomuje, že je nejen hokejistou, ale taky otcem. Hvězdný hokejista Jakub Voráček (31) bude možná kvůli výměně do Columbusu řešit zapeklitou situaci, jak vídat svého prvorozeného syna Kubu (4).

Jun 5

Čeští hokejisté byli na MS bez »chuti a zápachu«: Co se v týmu stalo?

Blesk.cz

Hrubky, bídná oslabení nebo hvězdy z formy? To jsou ty nejviditelnější překážky. Ale cestu za medailí zatarasily také záhadné trenérské šachy, podivná chemie a bublina, ve které Češi úpěli.

Jan 15

NHL odstartovala. Tohle jsou sexy lásky nejlepších českých hokejistů!

Blesk.cz

Pohodička u moře? Loni touhle dobou si ji hokejisté v NHL mohli na týden užít. Dovolená se jim pak ale kvůli koronaviru pořádně protáhla. Nová zkrácená sezona proto v zámoří začala až v noci na dnešek, ale prý to v ní bude i tak pořádná…

Oct 3

AUKCE artefaktů Jakuba Voráčka

www.blesk.cz

Vydražte balíček artefaktů Jakuba Voráčka!

Oct 3

Vydražte poklady hvězd NHL! Peníze dá Voráček na dobrou věc

Vidět na vlastní oči hvězdy NHL, to je velké terno. Díky exkluzivní aukci Blesku ale teď mohou hokejoví fanoušci získat i jejich podepsané »nádobíčko«!

May 16

Jakub Voráček musel odjet z MS v hokeji! Spěchal k porodu

Blesk.cz / Celebrity

To byl fofr. Ještě v pondělí fandila přítelkyně Jakuba Voráčka (29) nároďáku v boji proti Rusku přímo v Bratislavě, nad čtvrtečním ránem už měla ale úplně jiné starosti. Svému Kubovi totiž v Uherském Hradišti porodila syna Matýska!

Mar 21

Nejšťastnější národ: Ve Finsku jsou spokojení i migranti. Jak dopadli Češi?

Blesk.cz

Finsko se podruhé v řadě usadilo na prvním místě žebříčku nejšťastnějších zemí světa, který každoročně sestavuje OSN. Špatně si nevedly ani ostatní severské země: Dánsko a Norsko obsadily druhou a třetí příčku, Island skončil na bramborové…

Aug 21

Hokejista Jakub Voráček o svém synovi: Je to milionové dítě!

Blesk.cz / Celebrity

I když na ledě řádí jako černá ruka, v soukromí se stává andělem, respektive poctivým tátou. O svém synovi Jakubovi (1), kterého má s americkou manželkou Nicole, doslova básní. Hokejista Jakub Voráček (27) říká, že se o malého syna stará…

Jun 26

Hokejista Jakub Voráček: Poprvé promluvil o „milence“!

Blesk.cz

Hokejista Jakub Voráček (27) je úspěšným hokejistou NHL a daří se mu i v osobním životě. Jeho partnerka Nicole mu porodila syna, takže se ze slavného hokejisty rázem stal i starostlivý otec. Kromě toho se však kolem Jakuba rojí informace a…

May 25

Hokejisté si nabrnkli ve sklípku missky: Voráček tajně randí s Nikolou Buranskou

Blesk.cz

Místo, které zřejmě přeje flirtu a lásce. Česká Miss Earth 2014 Nikola Buranská (25) poznala hokejistu Jakuba Voráčka (27) ve sklípku! A nebyli jediní… Ondřej Pavelec (29) si tam nabrnknul Terezu Budkovou (26)!

Sep 5

Jak hokejista Voráček podvádí těhotnou přítelkyni: Masáž a ukrytý domek pro něžnosti s milenkou

Blesk.cz

Bylo to rande se vším všudy a určitě ne první. A Jakub Voráček se na něj musel sakra těšit. Vždyť si ho se svou českou múzou domluvil hned první večer po návratu z Ameriky.

Sep 5

Hokejista Jakub Voráček: V USA má těhotnou ženu, v Praze líbá jinou

Blesk.cz

Ach, ty Kubo jeden! Lídr hokejového nároďáku Jakub Voráček (27) si zadělal na pořádný malér. Zatímco těhotná partnerka Nicole (26) na něho čeká v Americe, on v Česku randí s jinou!