English

České želízko v ohni pro Dakar 2017: Martin Prokop pojede s Fordem Raptor

Auto.cz

Prokopův pick-up pro Dakar 2017 je poháněn pětilitrovým osmiválcem z Mustangu. Uspěje?

More from Auto.cz

Jan 16

Dakar 2019, ohlasy Čechů po 8. etapě: Loprais jel na pět válců

Auto.cz

Sedmá etapa 41. ročníku Rallye Dakar splnila předpovědi pořadatelů o tom, že se bude jednat o dosud nejtěžší úsek letošní soutěže.

Jan 15

Dakar 2019, ohlasy Čechů po 7. etapě: Loprais málem zničil motor

Auto.cz

Sedmá etapa 41. ročníku Rallye Dakar splnila předpovědi pořadatelů o tom, že se bude jednat o dosud nejtěžší úsek letošní soutěže.

Jan 24

Dakar 2018: Jak se na Dakaru čiští neskutečně zašpiněná auta?

Auto.cz

Každý den přijížděli účastníci jubilejního ročníku rallye Dakar do bivaku s auty, která po odjetých kilometrech byla k nepoznání špinavá. Stačil jeden průjezd korytem plným bahna nebo dunou plnou prachu či písku.

Jan 21

Dějiny Dakaru (8. díl): Dakar se nejede!

Auto.cz

Slavná pouštní Rallye Dakar byla den před startem jubilejního 30. ročníku, zrušena.

Jan 14

Dakar 2018 - Ohlasy po 7. etapě: Klymčiw po operaci

Auto.cz

Po dni volna v bolivijském La Paz se opět naplno roztočil závodní kolotoč letošního 40. ročníku slavné Rally Dakar.

Jan 14

Dějiny Dakaru: Loprais a jeho veleslavná story (6. díl)

Auto.cz

Jubilejní desátý ročník Rallye Dakar odstartoval nejslavnější éru českých účasti na nejslavnější rallye světa. V roce 1988 zde Karel Loprais poprvé vyhrál v hodnocení kamionů.

Jan 12

Dakar 2018: Ohlasy po 6. etapě. Bylo to utrpení!

Auto.cz

Bolivijská metropole uvítala početnou kolonu účastníků jubilejního dakarského maratonu. Všechny dnes čeká vítaný den odpočinku.

Jan 10

Dakar 2018: Ohlasy po 4. etapě. České barvy prořídly...

Auto.cz

Ve čtvrté etapě jubilejního ročníku Rallye Dakar zase prořídlo startovní pole českých barev. Jak jsme již uvedli, s největší pravděpodobností skončil vinou potíží s technikou svého kamionu Aleš Loprais.

Jan 10

Rallye Dakar 2018: Opravdu Loprais definitivně skončil?

Auto.cz

Ve čtyřicátém ročníku Rallye Dakar nepokračuje Aleš Loprais. Vyhrál sice úvodní etapu soutěže v kategorii kamionů, ale noc na středu strávil v dunovém poli.

Jan 8

Dakar 2018: Ohlasy po 2. etapě. Byla pekelně náročná!

Auto.cz

Druhá etapa na Dakarské rallye byla pekelně náročná. Účastníci museli překonávat vysoké duny u peruánského města Pisco. Podle aktuálních informací ji zvládlo všech šestatřicet českých účastníků. Nabízíme vám jejich postřehy.

Jan 7

Dakar 2018 – 2. etapa: Loprais znovu na stupních

Auto.cz

Na trati, která byla smyčkou kolem peruánského města Pisco se dařilo českým jezdcům na kamionech. Aleš Loprais dojel třetí a Martin Kolomý, který jede rovněž s tatrovkou, skončil o jeden stupínek za ním.

Jan 7

Dějiny Dakaru: Narodil se Monsieur Dakar (3. díl)

Auto.cz

Když se na podniku zahraničního obchodu Motokov, který v komunistickém režimu zastupoval české automobilky, mluvilo Rallye Dakar, hovořilo se hlavně o Tatře. Její koncepci terénních nákladních vozů tato soutěž lépe vyhovovala.

Jan 6

Dakar 2018 – 1. etapa: Loprais pobil favority!

Auto.cz

Český pilot kamionu Aleš Loprais ovládl vstup do čtyřicátého ročníku Rallye Dakar, když byl nejrychlejším v kategorii kamionů v první etapě na území Peru.

Jan 15

Dakar 2017: Loprais nejlepším Čechem

Auto.cz

Tým Tatra Buggyra Racing zdárně dokončil těžkou Rally Dakar a do Buenos Aires dorazily obě posádky ve složení Aleš Loprais, Jan Tománek, Jiří Stross a Martin Kolomý, René Kilian, David Kilian.

Dec 20

České želízko v ohni pro Dakar 2017: Martin Prokop pojede s Fordem Raptor

Auto.cz

Prokopův pick-up pro Dakar 2017 je poháněn pětilitrovým osmiválcem z Mustangu. Uspěje?

Jan 26

Online rozhovor s Martinem Prokopem. Jak to bylo na Dakaru?

Auto.cz

Kolegové z redakce iSport připravují na dnešní odpoledne chat s účastníkem Dakaru a MS v rallye, Martinem Prokopem. Akce vypukne už ve dvě hodiny!

Jan 10

Rallye Dakar 2016: Jak je to s penalizacemi na Dakaru?

Auto.cz

Na facebooku pan Jaroslav Joklík, několikanásobný účastník Dakaru v kabině kamionu Liaz nasdílel článek, ve kterém tohle téma rozvedl Tomáš Kocanda, publicista, který deset let podrobně sleduje kategorii motocyklů na Rallye Dakar a…

Jan 10

Dakar živě: Martin Kolomý popisuje nehodu v sedmé etapě (rozhovor)

Auto.cz

Martin Kolomý z týmu Tatra Buggyra Racing se kvůli nehodě v sedmé etapě propadl na celkové sedmnácté místo letošního Dakaru. Vyzpovídali jsme jej po dojetí do bivaku v argentinské Saltě.

Jan 9

Exkluzivně: Online chat s českými jezdci Rallye Dakar, pište dotazy

www.auto.cz

V pondělí 12. ledna mají jezdci na Dakaru den volna. My toho využijeme a uspořádáme s nimi online chat. Mezi Prahou a Iquique v Chile.

Jan 6

Rallye Dakar, 3. etapa: Loprais zaútočil + první smrtelná nehoda

www.auto.cz

Dnešní poslední etapa před přejezdem do Chile se nesla ve znamení útoků ruských kamionů kamaz a českého jezdce Aleše Lopraise. Vyhrál Airat Mardějev, který se současně posunul do čela průběžného pořadí.