English

Trumpovo omezení imigrace? Větší část Američanů souhlasí

Mírně větší část Američanů souhlasí s výnosem prezidenta Donalda Trumpa, který kvůli hrozbě terorismu dočasně zastavil vstup do USA občanům sedmi převážně muslimských zemí Blízkého východu a severní Afriky.

More from Týden.cz / Zahraničí

Jun 6

Vyštetřovatel Smith a právníci Donalda Trumpa se sešli na schůzku

Týden.cz

Právníci amerického exprezidenta Donalda Trumpa se v pondělí sešli s pracovníky ministerstva spravedlnosti včetně zvláštního vyšetřovatele Jacka Smithe, který prověřuje kauzy spojené s bývalým šéfem Bílého domu. S odvoláním na své zdroje o…

Jan 9

Socha ironizující Donalda Trumpa lehla popelem

Týden.cz

Dřevěná socha ironizující amerického prezidenta Donalda Trumpa shořela ve Slovinsku, rodišti jeho manželky Melanie. S odvoláním na místní úřady o tom informovala agentura AP.

Dec 18

Sněmovna bude hlasovat o žalobě na Donalda Trumpa

Týden.cz

Sněmovna reprezentantů schválila podobu středečního hlasování o ústavní žalobě proti prezidentu Donaldu Trumpovi. Procedurální výbor dolní komory amerického Kongresu, v níž mají převahu demokraté, těsným poměrem pěti ku čtyřem rozhodl, že…

Dec 16

Rozhodnutí o dalším osudu Donalda Trumpa se blíží

Týden.cz

Americký Senát se může brzy změnit v bitevní pole, na němž se o osud prezidenta Donalda Trumpa, a možná i o výsledek prezidentských voleb v příštím roce, střetnou republikáni s opozičními demokraty.

Jan 28

Američané nesouhlasí se zahraniční politikou Trumpa

Většina Američanů nesouhlasí se zahraniční politikou Bílého domu a polovina se domnívá, že v příštím roce se postavení země na globální politické scéně ještě zhorší.

Oct 2

Bejrútem projelo umělecké dílo v podobě Donalda Trumpa

Umělec, který si říká Saint Hoax, ukázal v libanonské metropoli Bejrútu své nejnovější dílo. Ulicemi projel obří nafukovací tank s hlavou amerického prezidenta Donalda Trumpa s několikametrovým nosem v podobě hlavně.

Jun 20

Spekulace potvrzeny. Britská královna přijme Donalda Trumpa

Týden.cz / Domácí

Americký prezident Donald Trump se během červencové návštěvy Británie sejde s královnou Alžbětou II.

Dec 27

Zastávka Donalda Trumpa? Izraelci chtějí železnici až ke Zdi nářků

Izraelský ministr dopravy Yisrael Katz by chtěl pojmenovat zastávku na nové železniční trati Tel Aviv - Jeruzalém po americkém prezidentovi Donaldu Trumpovi.

Nov 7

FOTO: Žena objevila v uchu svého psa Donalda Trumpa

Zatímco někdo spatří Ježíše na svém sýrovém toustu či ultrazvuku, jiní objeví v uchu svého psa prezidenta Spojených států amerických.

Aug 20

Vývoj nočních TV show v éře Donalda Trumpa

Bývaly doby, kdy pozdní noční televizní pořady jako The Tonight Show a Jimmy Kimmel Live! přinášely odlehčení drsné každodenní reality, napsal list New York Daily News.

Jul 25

V maskách Donalda Trumpa vykradli desítky bankomatů

VIDEO UVNITŘ: Italská policie v pondělí oznámila, že zatkla dva bratry podezřelé z vyloupení desítek bankomatů v maskách prezidenta Donalda Trumpa.

Jul 15

Prezident Kuby se poprvé vyjádřil k politice Donalda Trumpa

Kubánský prezident Raúl Castro odsoudil tvrdší postoj Spojených států vůči Havaně, který přijal americký prezident Donald Trump.

Jun 20

Běžní občané rozporují s elitami. Muslimské uprchlíky nechtějí

Týden.cz

Šestapadesát procent občanů deseti zemí Evropské unie chce zastavit přistěhovalectví ze států s převážně muslimským obyvatelstvem.

Feb 1

Trumpovo omezení imigrace? Větší část Američanů souhlasí

Mírně větší část Američanů souhlasí s výnosem prezidenta Donalda Trumpa, který kvůli hrozbě terorismu dočasně zastavil vstup do USA občanům sedmi převážně muslimských zemí Blízkého východu a severní Afriky.

Jan 11

Ruská kompra na Donalda Trumpa. Co zatím (ne)víme

Aféra kolem údajných kompromitujících materiálů, kterými má na nového amerického prezidenta Donalda Trumpa disponovat ruská tajná služba FSB, začala ihned hýbat světovým děním. Ještě před svým uvedením do úřadu musí Trump čelit těžkému…

Dec 14

Brit si za pokus zabít Donalda Trumpa odsedí rok a den

Týden.cz

Soud ve Spojených státech v úterý uložil jeden rok vězení dvacetiletému Britovi Michaelu Sandfordovi za to, že se v červnu v Las Vegas na předvolebním shromáždění Donalda Trumpa pokusil sebrat policistovi zbraň.

Sep 12

Český příběh Donalda Trumpa. Jak potkal holku z Gottwaldova

Týden.cz

Svérázný americký prezidentský kandidát Donald Trump se už za necelé dva měsíce utká s Hillary Clintonovou o Bílý dům. Jeho příběh má ale i český prvek. Jmenuje se Ivana Trumpová.

Sep 11

Bizarní svět v hlavě Donalda Trumpa

Jak asi vypadá současný svět v hlavě magnáta Donalda Trumpa? Tak takovou otázku si položil jeden z bulharských umělců a aby nezůstal pozadu s odpovědí, podělil se o ni rovnou se světem v podobě digitální infografiky.

Apr 30

Sbohem, Evropo! Máme se bát Donalda Trumpa v Bílém domě?

Týden.cz

Barack Obama se loučí, co bude s Evropou dál? Oba pravděpodobní kandidáti mají absolutně odlišné vize. Zatímco demokratka Hillary Clintonová ujišťuje o dalším přátelství, Donald Trump nasupeně hrozí rozchodem.

Apr 10

Amerika Donalda Trumpa. Noviny ukázaly vydání za rok

Týden.cz

List The Boston Globe ve svém nedělním vydání otiskl svou fiktivní titulní stránku s datem 9. dubna 2017. Donald Trump na ní coby prezident USA ohlašuje zahájení deportací imigrantů, kteří v zemi pobývají bez povolení.