English

Noční autobusy pojedou do Znojma a Vyškova. Brno chystá novinky v MHD

iDNES.cz

V prosinci začnou platit nové jízdní řády. Nejvýraznější novinkou jsou takzvané „regionální noční rozjezdy“. Na trase mezi Brnem a Prahou bude jezdit více vlaků, to ale může některým lidem cestování zkomplikovat.

More from iDNES.cz

Jun 30

Dálnici D1 zastavila v Brně nehoda čtyř vozů, tvořily se menší kolony

iDNES.cz / Zprávy

Nehoda čtyř osobních vozů v neděli odpoledne asi na hodinu zastavila provoz na dálnici D1 v Brně na 193. kilometru ve směru na Ostravu. Následně se jezdilo levým jízdním pruhem. Vyžádala si dva lehce zraněné, řekl mluvčí policie Pavel Šváb.

Apr 8

Policie hledá řidiče kamionu, zřejmě srazil na dálnici D1 u Mirošovic motorkáře

www.idnes.cz

Dálnice D1 byla v pondělí večer na 25. kilometru mezi exity Mirošovice a Hvězdonice ve středních Čechách ve směru na Brno asi půl hodiny uzavřená kvůli nehodě kamionu a motorky. Motorkář vážným zraněním podlehl. Podle prvotních informací…

Nov 25

Dálnice D1 směrem na Brno je na Vysočině neprůjezdná kvůli hromadné nehodě

iDNES.cz / Zprávy

Dálnice D1 je na Vysočině ve směru na Brno neprůjezdná kvůli hromadné nehodě. U Meziříčka na Žďársku na 129. kilometru dálnice havarovala čtyři osobní auta a jedno auto nákladní, uvedla mluvčí policie Jana Kroutilová. O zraněných ani…

Oct 5

Dálnici D1 zastavily dvě nehody. Pro zraněného motorkáře letěl vrtulník

Provoz na dálnici D1, na 68. kilometru na trase Praha a Říkovice, zastavily dvě dopravní nehody. Provoz bude omezen do zhruba 21:00. Nehody si vyžádaly jedno vážné zranění. Na místo musel zasahovat vrtulník letecké záchranné služby.

Jul 16

Na D1 o sebe zavadili motorkáři, dálnice směrem na Brno stála

iDNES.cz / Zprávy

Dálnici D1 na 32,5. kilometru směrem na Brno uzavřela v sobotu odpoledne na hodinu nehoda dvou motorkářů. Pro zraněného muže letěl vrtulník letecké záchranné služby. Za nehodou se utvořila kolona.

Mar 5

Při nehodě na přivaděči na dálnici D1 v Brně zemřela žena

Nehoda auta v Brně uzavřela v sobotu ráno na pět hodin přivaděč na dálnici D1 poblíž 203. kilometru směrem na Ostravu. Při havárii zemřela žena, další dva lidé se zranili. Řidiči místo objížděli. Policie hledá svědky nehody.

Oct 21

Na D1 u Lokte se převrátil kamion, dálnice na Brno byla zavřená

Dálnici D1 u Lokte na Benešovsku uzavřela v poledne nehoda kamionu, který se převrátil na vozovku. Směr na Brno byl dvě hodiny neprůjezdný. Problémy způsobuje silný vítr, kvůli kterému se stalo několik dopravních nehod.

Aug 24

Nehoda motorkářů na dálnici D1. Směr na Prahu byl přes hodinu uzavřený

iDNES.cz / Zprávy

Na dálnici D1 na 96. kilometru v opravovaném úseku mezi Humpolcem a Koberovicemi se stala dopravní nehoda dvou motorkářů. Bude tam přistávat vrtulník. Při nehodě se zranil jeden člověk. Původně však byly hlášené dvě zranění. Informovala o…

Jun 6

D1 mezi Prahou a Brnem bude mít nově kvůli zvěři čtyři kratičké tunely

iDNES.cz

Dálnice jsou podle ochránců přírody devadesátiprocentní bariérou pro migraci zvířat. Modernizovaná D1, kompletně oplocená, bude bariérou stoprocentní. Proto mezi Prahou a Brnem vzniknou čtyři takzvané ekodukty, z toho dva na Vysočině.…

May 27

Na dálnici D1 za Prahou se srazila dodávka s kamionem

iDNES.cz

Dopravu na dálnici D1 ve směru na Brno dopoledne komplikovala nehoda kamionu s dodávkou na 8. kilometru u Čestlic. Jeden z řidičů byl vážně zraněn a musel pro něj letět vrtulník.

Apr 19

Dvě nehody za Prahou zablokovaly dálnici D1 směr Brno, tvořily se kolony

iDNES.cz / Zprávy

Na dálnici D1 ve směru na Brno došlo několik desítek kilometrů za Prahou ke dvěma nehodám. První z nich se stala na 26,6 kilometru, druhá na čtyřicátém. Jeden člověk utrpěl lehká zranění, v úsecích se několik hodin tvořily kolony.

Jan 10

Nehoda na dálnici D1 u Lokte zastavila provoz na Prahu

iDNES.cz

Provoz na dálnici D1 ve směru na Prahu zastavila nehoda náklaďáku s dodávkou na 72. kilometru. Tvořily se kolony, nyní je už místo průjezdné. Na místě byl jeden člověk zraněn.

Oct 26

Na D1 za Prahou hořelo auto, zkomplikovalo dopravu na Brno

iDNES.cz

Dopravu na patnáctém kilometru dálnice D1 ve směru na Brno komplikoval požár osobního auta. Policisté dálnici nejprve uzavřeli, část odpoledne byly průjezdné jen dva pruhy. Nehoda se obešla bez zranění.

Mar 29

Dálnice D1 byla ve směru na Brno zavřená kvůli srážce dvou kamionů

iDNES.cz

Dálnici D1 na 177. km ve směru na Brno ráno na více než dvě hodiny zablokovala nehoda dvou kamionů. Při havárii poblíž Říčan nebyl nikdo zraněn. Provoz se podařilo obnovit po půl jedenácté dopoledne.

Jul 26

Dálnice D1 na Brno stála, havarovalo tam sedm aut

iDNES.cz / Zprávy

Zhruba hodinu a čtvrt byla neprůjezdná dálnice D1 na 37. kilometru směrem na Brno. Havarovalo zde sedm osobních aut, nikdo nebyl zraněn. Příčinu nehody zkoumá policie.

Jul 22

Dálnice D1 na Vysočině směrem na Brno stála, střetla se zde čtyři auta

iDNES.cz / Zprávy

V sobotu dopoledne se střetla čtyři osobní auta na 162. kilometru dálnice D1 směrem na Brno. Řidiči nemohli místem ve směru na jihomoravskou metropoli projet. Při nehodě se lehce zranila jedna žena.

Apr 9

Dálnice D1 u Meziříčí je po noční uzavírce průjezdná v obou směrech

iDNES.cz / Zprávy

Noční uzavírka dálnice D1 mezi 146. a 153. kilometrem skončila krátce po 10. hodině dopoledne. Původně měl být provoz obnoven v 9 hodin, práce na bourání mostů ale nabraly skluz. Aut na objížďkách bylo víc, než se původně čekalo, provoz na…

Apr 22

Po hromadné nehodě byla na Vysočině uzavřena dálnice D1 na Brno

iDNES.cz / Zprávy

Hromadná nehoda zastavila v pátek odpoledne provoz na dálnici D1 na Vysočině ve směru na Brno. Na 126. kilometru se podle policie srazila tři nákladní auta a dvě dodávky. Policie dopravu odkláněla ve Velkém Beranově na souběžnou silnici…

Oct 11

Nehoda zablokovala dálnici D1 u Brna, ve směru na Prahu se tvořily kolony

iDNES.cz

Nehoda osobního auta odpoledne zablokovala dálnici D1 u Brna. Auto zde na 184. kilometru vrazilo do svodidel, na místě zůstali tři zranění. Ve směru na Prahu se tvořily kolony.

May 11

Na D1 u Brna vyteklo tisíc litrů nafty. Dálnice byla uzavřená

brno.idnes.cz

Na dálnici D1 u Ostrovačic na Brněnsku se ve směru z Prahy do Brna srazily v pondělí po poledni kamion a dvě osobní auta. Nikdo se nezranil, dálnice však zůstala několik hodin uzavřená a vytvořila se kolona. Po půl čtvrté se podařilo…