English

Igor Bareš na pohřbu Wabi Daňka (†70): Ostrá kritika a politický skandál!

Blesk.cz

Servítky si na pohřbu Wabiho Daňka (†70) nebral herec Igor Bareš, který se nebál říci, co si doopravy myslí! Podívejte se na video!

More from Blesk.cz

Aug 4

Igor Bareš: Po pohřbu kamaráda na invalidním vozíku!

Práce na filmu Láska na zakázku mu hodně zhořkla. Igor Bareš (57) musel natáčení posunout, protože dopoledne šel na pohřeb kamaráda. Ještě celý bolavý na duši pak dorazil do skutečného domova seniorů, kde už čekal štáb. A musel hrát na…

Jun 13

Čest pro Igora Bareše: Načetl Gottův život! S požehnáním Gottové

Blesk.cz / Celebrity

Tak tohle byla pro Igora Bareše (57) obrovská výzva! V minulých týdnech načetl životní příběh Karla Gotta (†80), který se letos v létě chystá odvysílat Český rozhlas. Velmi lukrativní kšeft to byl nejen pro Bareše, ale i pro vdovu Ivanu…

Mar 3

Igor Bareš zpátky v Národním divadle: Štafetu převzala dcera!

Nejdřív padák, teď radost! Vidět dceru Toničku (12) poprvé na prknech Národního divadla bylo pro herce Igora Bareše (56) obrovským zadostiučiněním. I když to byla zatím jen předpremiéra klasiky Naši furianti.

Nov 5

Ukrutné bolesti Igora Bareše z Osady: Vynechal biologickou léčbu!

Na poslední natáčecí den druhé série Osady nebude vzpomínat rád. Igor Bareš (56), který čtvrt století bojuje s Crohnovou chorobou, nestihl kapačky v IKEM. „Vynechal jsem z časových důvodů léčbu a bylo mi strašně špatně,“ přiznal.

May 25

Herec a milionář z Osady Igor Bareš si splnil sen: Koupil hrob po Kemrovi!

Blesk.cz / Celebrity

Zvláštní a lehce morbidní zálibu má Igor Bareš (56). Herec rád chodí na hřbitovy, a to i během výletů po krásách naší země. Nyní přiznal, že se mu splnil velký sen, když se mu podařilo koupit hrob, jenž patřil legendárnímu herci Josefu…

Oct 19

Rodinné tajemství Igora Bareše (55): Náhradník za mrtvého bratra (†9)!

Blesk.cz / Celebrity

Igor Bareš (55) právě zahájil svou sedmou sezonu v Divadle na Vinohradech. Jedenáct let předtím strávil v Národním divadle, stejnou dobu v brněnském angažmá. Nyní jej můžeme vidět v seriálu Osada, kde exceluje jako znojemský sýrařský boss,…

Jun 4

Měl bych být sochařem, říká Igor Bareš! Která jeho vlastnost mu v herectví zatápí?

Jako malý chtěl být lesníkem, nakonec zvítězila láska k divadlu. Ale jak sám herec Igor Bareš (53) přiznává, je hodně plachý člověk, což se s povoláním herce moc neslučuje.

Mar 12

Igor Bareš vzal rodinu do zoo: Dostal pusu od lachtana!

Blesk.cz / Celebrity

Odehrál na prknech vinohradského divadla první představení Fanny a Alexandr a blahopřál mu... Lachtan! Igor Bareš (52) se zhostil dvouminutové scénky v posteli na jedničku a dostal odměnu.

May 28

Vyšehraní popatnácté: Pořadatelé věnují zahájení festivalu zesnulému Wabi Daňkovi

www.blesk.cz

Vyšehrad už popatnácté bude hostit multižánrový festival Vyšehraní. Na něm se skrze oslavy od 29. května do 17. června přestaví významní nejen čeští hudebníci i divadelníci jako například Bratři Ebenové, známý jazzový trumpetista Laco…

Nov 24

Igor Bareš na pohřbu Wabi Daňka (†70): Ostrá kritika a politický skandál!

Blesk.cz

Servítky si na pohřbu Wabiho Daňka (†70) nebral herec Igor Bareš, který se nebál říci, co si doopravy myslí! Podívejte se na video!

Nov 18

Wabi Daněk (†70) odešel do folkového nebe: Zabila ho rakovina! Poslední dny už jen ležel

Blesk.cz

Snažil se být statečný! O tom, co ho poslední čtyři roky trápilo, zásadně nemluvil. Zesnulému Wabi Daňkovi (†70) se ale neodcházelo zrovna snadno. Podle zjištění Blesku písničkáře připravila o život rakovina.

Nov 17

Zpíval, dokud udržel kytaru! Wabi Daněk (†70) byl na posledních koncertech kost a kůže

Blesk.cz / Celebrity

Folkař Wabi Daněk (†70) delší dobu bojoval se zdravotními problémy. V létě byl nucen kvůli zhoršujícímu se stavu zrušit všechny své koncerty. Ale jednoho se v červenci zúčastnil.

Nov 16

Zemřel zpěvák Wabi Daněk (†70)! Prohrál dlouhý boj s nemocí

Blesk.cz

Folkový písničkář, autor a původní interpret neoficiální trampské hymny Rosa na kolejích Wabi Daněk dnes po dlouhé nemoci zemřel. Bylo mu 70 let. Vystoupení, mejdany do rána a špatná životospráva se na jeho zdraví těžce podepsaly.

Feb 7

Nejhorší obavy se naplnily: Igora Bareše (50) zdrtila jeho nevyléčitelná nemoc!

Blesk.cz

Nekončící stres z posledních měsíců si vybral krutou daň. Igor Bareš (50) musel v pátek, ač nerad, odříct představení Nepřítel lidu ve vinohradském divadle. Crohnova nemoc udeřila naplno. „Nemohl jsem hrát,“ svěřil deníku Aha! herec smutně.

Jan 28

Igor Bareš (50) po kolapsu: Na vysoké alimenty vydělává v Četnících z Luhačovic!

Blesk.cz / Celebrity

Obtížné období nyní prožívá herec z retro seriálu Četníci z Luhačovic Igor Bareš (50). Jeho expartnerka po něm žádá vyšší alimenty na dceru, on přitom živí také tříčlennou rodinu a už nemá z čeho brát. Maximálně se věnuje práci, aby dostál…

Nov 18

Nemocný Igor Bareš v IKEM: Na vzácnou chorobu mu dali zázračnou léčbu

Blesk.cz / Celebrity

Zase má na dva měsíce pokoj. Igor Bareš (50), který už 17 let bojuje s Crohnovou chorobou, dostal ve středu pravidelnou kapačku v IKEM.

Nov 9

Igora Bareše tvrdě dostihla minulost: Má platit obří alimenty!

Herec Igor Bareš (50) má starostí nad hlavu! Nejenže musí bojovat s vážnou nemocí a loni museli i s manželkou odejít z Národního divadla, ale nyní mu vrásky přidělávají i finanční problémy. Jeho bývalá partnerka, s kterou má nemanželskou…

Aug 9

Igor Bareš bojuje s nevyléčitelnou nemocí: Pomáhá mu zázračná léčba!

Už je to sedmnáct let, co herec Igor Bareš (50) bojuje se zákeřnou Crohnovou nemocí. Vyzrát na tuto nemoc se snažil pomocí prášků a nekonečného množství tabletek, nakonec mu však pomohla biologická léčba, kterou může všem doporučit!

Jun 7

Igor Bareš se obul do ředitele Národního: Nemám rád lidi arogantní a povýšené!

Po 11 letech dostal zničehonic padáka z Národního divadla. V pátek se musel Igor Bareš (50) s první českou scénou definitivně rozloučit. Přestože hrál v komedii Naši furianti, nebylo mu do smíchu.

May 14

Igor Bareš se pere s nevyléčitelnou nemocí! Přesto, že má »crohna«, hraje dál!

Blesk.cz / Celebrity

Na Igoru Barešovi (50) by jen těžko někdo poznal, že ho trápí nevyléčitelná nemoc! Už od roku 1998 se populární herec potýká s Crohnovou chorobou, kvůli které dokonce podstoupil několik operací a zhubl až 30 kg.