English

Drahoš je horší než Topolánek, říká Horáček

Týden.cz / Domácí

UVNITŘ ANKETA. Obviněného Andreje Babiše by premiérem jmenoval, ale komunisté a okamurovci ve vládě by mu neprošili, říká v rozhovoru pro nové vydání časopisu TÝDEN kandidát na prezidenta Michal Horáček.

More from Týden.cz / Domácí

Jun 25

Jiří Drahoš: Nechci, aby se studenti hroutili stresem

Týden.cz / Domácí

Mohl být prezidentem České republiky. Nakonec ho jen těsně porazila stávající hlava státu. Profesor Jiří Drahoš následně úspěšně kandidoval do Senátu, kde má na starosti mimo jiné vzdělávání. "Nejsem zastáncem povinné maturity. Jaký smysl…

Nov 14

Drahoš, Fischer, Hilšer. Prezidentští kandidáti obsadili posty

Týden.cz / Domácí

Bývalí prezidentští kandidáti Jiří Drahoš a Pavel Fischer povedou senátní výbory. Bývalý předseda Akademie věd Drahoš (za STAN) se ve středu stal předsedou výboru pro vzdělávání, vědu, kulturu, lidská práva a petice.

Oct 18

Drahoš a Hilšer posílí v Senátu klub Starostů a nezávislých

Týden.cz / Domácí

Bývalí prezidentští kandidáti Jiří Drahoš a Marek Hilšer posílí v Senátu klub Starostové a nezávislí. Oba noví senátoři oznámili svá rozhodnutí na společné tiskové konferenci. Frakce Starostové a nezávislí tak má šanci stát se nejsilnější…

Jan 21

Drahoše podpořil v Brně plný sál a také Hilšer, Horáček a Fischer

Týden.cz / Domácí

Několik stovek lidí ve zcela zaplněném brněnském kulturním sále Semilasso podpořilo Jiřího Drahoše, který je vyzyvatelem Miloše Zemana v prezidentské volbě. Mnoho zájemců se do sálu nedostalo. Na pódiu se sešel poprvé po prvním kole s…

Jan 19

Fischer, Horáček a Hilšer podpoří Drahoše v Brně, Ostravě a Praze

Týden.cz / Domácí

Prezidentského kandidáta Jiřího Drahoše v neděli přijedou na setkání s občany v Brně podpořit tři jeho neúspěšní kandidáti. Společně s ním se s veřejností setkají Pavel Fischer, Michal Horáček a Marek Hilšer.

Jan 15

Horáček dodržel slib. Drahošovi nabídl své billboardy i tým

Týden.cz / Domácí

Neúspěšný kandidát Michal Horáček nabízí svému úspěšnějšímu protikandidátovi Jiřímu Drahošovi do boje proti současnému prezidentovi Miloši Zemanovi velké reklamní plochy, internetovou kampaň nebo kontaktní centrum.

Jan 15

Billboardy od Horáčka se Drahošovi do kampaně nezapočítají

Týden.cz / Domácí

Kandidát na prezidenta České republiky Jiří Drahoš může ve druhém kole prezidentských voleb nabídnutou podporu ostatních kandidátů, kteří z prvního kola voleb nepostoupili, přijmout, aniž by si ji musel odečítat z finančního rozpočtu na…

Jan 14

Týmy Horáčka i Hilšera se spojily s Drahošem

Týden.cz

Tým prezidentského kandidáta Jiřího Drahoše bude dnes odpoledne připravovat plán pokračování kampaně. Do druhého kola voleb zbývají dva týdny, během nichž chce Drahoš vyjet do českých měst, řekl to ve vysílání stanic Českého rozhlasu…

Jan 11

Favoritem je Zeman, Drahoš vylepšil kurz, Horáček "padá"

Týden.cz / Domácí

Favoritem bookmakerů sázkových kanceláří na vítězství v prezidentských volbách zůstává i den před volbami současný prezident Miloš Zeman s kurzy 1,5:1 až 1,67:1.

Jan 4

Aktivita na sociálních sítích: vede Drahoš před Horáčkem a Zemanem

Týden.cz

UVNITŘ ANKETA. Nejaktivnějšími prezidentskými kandidáty při komunikaci s voliči na sociálních sítích jsou Jiří Drahoš následovaný Michalem Horáčkem a Milošem Zemanem.

Nov 26

Drahoš je horší než Topolánek, říká Horáček

Týden.cz / Domácí

UVNITŘ ANKETA. Obviněného Andreje Babiše by premiérem jmenoval, ale komunisté a okamurovci ve vládě by mu neprošili, říká v rozhovoru pro nové vydání časopisu TÝDEN kandidát na prezidenta Michal Horáček.

Nov 22

Největší podporu mezi kandidáty má Zeman. Drahoš je druhý

Týden.cz / Domácí

Z kandidátů na prezidenta má mezi oprávněnými voliči největší podíl podporovatelů současná hlava státu Miloš Zeman. Zároveň má ale také druhý nejvyšší podíl odpůrců. Vyplývá to z listopadového průzkumu agentury STEM/MARK.

Oct 10

Kandidát na prezidenta Drahoš ukončí sběr podpisů, představil poradce

Týden.cz / Domácí

Bývalý předseda Akademie věd má k dispozici přes 110 tisíc ověřených podpisů. Na setkání s novináři to řekl Drahoš a zástupci jeho týmu.

Jun 26

Iniciativní Horáček. Chce shánět podpisy i pro Drahoše a Hilšera

Týden.cz

Uchazeč o post prezidenta Michal Horáček chce sbírat podpisy potřebné pro kandidaturu i pro své konkurenty Jiřího Drahoše a Marka Hilšera.

Jun 14

Drahoš se u sázkařů dotahuje na Zemana, Horáček ztrácí

Týden.cz / Domácí

Bývalý předseda Akademie věd ČR Jiří Drahoš se podle bookmakerů sázkových kanceláří v sázkách na prezidentské volby dotahuje na prezidenta Miloše Zemana.

Apr 24

Kandidát na prezidenta Drahoš zahájil sběr podpisů

Týden.cz / Domácí

Kandidát na prezidenta Jiří Drahoš dnes zahájil sběr podpisů pro svou nominaci do voleb. Jeho tým rozesílá sympatizantům podpisové archy a potřebné informace. Novinářům to dnes řekl Drahoš.

Apr 18

"Zeman lidi baví. Drahoš i Horáček to budou mít těžké"

Týden.cz / Domácí

Adam Znášik zakladatel reklamní agentury Komplot na Slovensku má za sebou bohaté zkušenosti v oblasti politického marketingu. Podílel se na úspěšné kampani Andreje Kisky a straně Most-Híd. Podobně jako na tom byl Kiska jsou i kandidáti na…

Apr 16

Zeman by dostal 37 procent. Horáček a Drahoš po pětině

Týden.cz

Miloše Zemana by v příští prezidentské volbě volilo 37 procent lidí. Na druhém místě by v prvním kole skončil textař a podnikatel Michal Horáček s 20 procenty, třetí pak bývalý předseda Akademie věd ČR Jiří Drahoš se 17 procenty.

Nov 13

Schwarzenberg: Horáček na Hrad? To není ideální kandidát

Týden.cz

Karel Schwarzenberg, čestný předseda TOP 09, prý už zná chyby, kvůli kterým prohrál prezidentskou volbu. Svým nástupcům radí, jak Miloše Zemana porazit. Michala Horáčka ale kníže za "ideálního kandidáta" nepovažuje. V rozhovoru pro nové…

Oct 20

Horáček se rozhodl kandidovat na prezidenta

Týden.cz / Domácí

Textař a skladatel Michal Horáček se rozhodl kandidovat na prezidenta, napsal server Novinky.cz. Horáček podle něj pracuje na vzniku týmu pro sběr hlasů potřebných pro kandidaturu.