English

Žhavý striptýz dcery ministra Stropnického: Sledoval ho táta a brácha s přítelem

Odvážné body, podvazky a sexy pohyby jako od profesionální striptérky. Tak se dcera Martina Stropnického (61) Anna (29) předvedla na jevišti při premiéře hry Na dotek. V publikum přitom seděl její otec Martin Stropnický a také její bratr…

More from Blesk.cz / Celebrity

Feb 24

Martina Pártlová: Staví si sen na Bali!

Blesk.cz / Celebrity

Poté, co Martina Pártlová (44) dostavěla dům a pustila se do náročné rekonstrukce starého statku, investovala miliony do další nemovitosti. Na tuhle chatu ovšem bude zpěvačka létat až do Indonésie.

Oct 9

Martina Pártlová řekla ANO: Zásnuby v přímém přenosu!

Před týdnem o zásnubách jen snila a teď se jich dočkala. Zpěvačka Martina Pártlová (44) byla v šoku, když ji její přítel Josef Vařeka (30) v talk show Honzy Dědka požádal o ruku.

Dec 30

Martina Preissová otevřeně o Martinu Preissovi: Manžel jezdí za terapeutkou! Kvůli alkoholu...

Blesk.cz / Celebrity

Netají se tím, že se léčil z alkoholismu! Aby herec a moderátor Martin Preiss (47) nesáhl po láhvi znovu, jezdí každý měsíc na jeden týden na Vysočinu, kde se potkává se svojí terapeutkou a také dalšími spolupacienty, jimž se podařilo…

Feb 23

Zasnoubená SuperStar Martina Balogová: Svatba ano, ale další dítě ne!

Blesk.cz / Celebrity

Loni v listopadu finalistku první řady SuperStar Martinu Balogovou (43) přímo na jevišti klubu Reduta požádal o ruku její přítel František a řekla ANO! Letos je v plánu veselka. Ale co v plánu není, jsou společné děti.

Sep 29

Martina Pártlová přiznala botox: Nestydím se za to!

Blesk.cz / Celebrity

Martina Pártlová je snem každého plastického chirurga. S chutí opakovaně využívá jejich služeb, pravidelně si nechává píchat botox a ještě to hrdě hlásá do světa. Na rozdíl od jiných zpěvaček, které zapírají i sebemenší injekci s výplní,…

Jul 19

Vdova po Formanovi (†86) Martina: Samotu zahání svatbami!

Blesk.cz / Celebrity

Utíká z posmutnělého ranče u New Yorku a obráží jednu svatbu za druhou! Vdova po oscarovém režisérovi Miloši Formanovi (†86) prostě nechce být sama. A tak je teď Martina Formanová (53) v Evropě.

Jun 12

Martina Pártlová přiznala rozchod s přítelem! Děti ale chce mít i tak

Blesk.cz / Celebrity

Vypadalo to na velkou lásku! Zpěvačka Martina Pártlová (40) randila téměř deset měsíců s přítelem, jehož totožnost tajila a dokonce s ním byla na dvou romantických dovolených. V rozhovoru pro Blesk.cz ale přiznala, že se rozešli. Může za…

May 16

ExSuperStar Martina Balogová se otřepala z rozvodu! Předvedla nového přítele

Blesk.cz / Celebrity

Martina Balogová (39) se účastnila vůbec první série Česko hledá SuperStar a nesmazatelně se zapsala do paměti hudebních fanoušků po celé České republice. Život ale ke zpěvačce moc přívětivý nebyl. I přesto, že si střihla duet třeba s…

Jan 17

Nechtěný striptýz Martina Zounara: Ukázal na jevišti všechno!

Blesk.cz / Celebrity

Takový nášup diváci hry Dva nahatí chlapi nečekali! Martin Zounar (51) se v jedné scéně tak rozdováděl, že zapomněl na roušku omotanou okolo nahého těla a ta mu v nestřežený okamžik sjela dolů! Zaplněné hlediště oněmělo...

Aug 14

Sestřička z Doktora Martina Marcinková: Má těsně před porodem!

Blesk.cz / Celebrity

Televizním divákům se zapsala do paměti především jako výstřední sestřička ze seriálu Doktor Martin, kromě toho oplývá půvaby, které oceňují i v Hollywoodu. Nyní je však herečka Gabriela Marcinková (30) těhotná a zbývá ji už jen zhruba…

Jun 21

Těhotenské překvapení roku! Martina Gavriely je v sedmém měsíci

Blesk.cz / Celebrity

Těhotenské překvapení roku! O to se postarala včera večer exmoderátorka Martina Gavriely (39) která se po dlouhých měsících objevila ve společnosti. Sedmý měsíc těhotenství na ni byl hodně znát!

Mar 6

Martina Pártlová odmítá svatbu s přítelem: Důvod je zvláštní

Po několika letech samoty se na zpěvačku Martinu Pártlovou (38) konečně usmálo štěstí a našla svou lásku. Její srdce si získal muž, který kolem ní kroužil dlouhých osm let. Milenci plánují budoucnost, ale svatba do ní rozhodně nepatří.

Sep 15

Martina Pártlová chytila kytici na svatbě: Bude další veselka?

Blesk.cz / Celebrity

Myslela si, že se jde jen pobavit na svatbu kolegyně, jenže netušila, co se jí tam stane. Zpěvačka Martina Pártlová (38) chytila svatební kytici! Podle známé tradice je tak další veselka ve vzduchu.

Sep 9

Zklamaná Martina Formanová: Gott jí dal (opět) kopačky!

Byla na skok v rodném Česku a moc toužila setkat se s někdejším přítelem Karlem Gottem (78)! Manželka oscarového režiséra Miloše Formana (85) Martina (51) se ho ale nedočkala.

May 9

Neúspěch Česka na Eurovizi: Martina Bárta nepostoupila do finále

Zástupkyně České republiky Martina Bárta v úterý v Kyjevě neuspěla s písní My Turn a nepostoupila do finále mezinárodní písňové soutěže Eurovision Song Contest. Diváci vybrali z osmnácti účastníků prvního semifinálového večera zástupce…

Oct 17

Zpěvačka Martina Pártlová skončila v nemocnici: Museli ji řezat!

Blesk.cz / Celebrity

Dlouhotrvající angína přivedla zpěvačku Martinu Pártlovou (37) do pražské Thomayerovy nemocnice. Po velmi nepříjemném a bolestivém zákroku na mandlích skončila na kapačkách.

Aug 3

Martina Pártlová u moře nahoře bez: Opalovala si silikony!

Blesk.cz

Léto je v plném proudu a Martina Pártlová (37) si ho opravdu užívá. Sotva se vrátila s kamarádkami z Chorvatska, už vyrazila na Mallorku, konkrétně do oblasti Magaluf, která je rájem zejména pro britskou omladinu.

Jul 23

Proměna herce Martina Zounara: Vyhrává válku s kily!

Blesk.cz / Celebrity

Herec Martin Zounar (49) je jako proměněný. Herec je známý tím, že už dlouhé roky bojuje se svojí nadváhou. Teď to ale vypadá, že hubne a vypadá a cítí se skvěle.

Mar 12

Martinové se po rakovině vrátily deprese: Přemýšlela o sebevraždě!

Blesk.cz / Celebrity

Porazila rakovinu prsu, následně jí koncem předloňského roku totálně selhal organismus. Věra Martinová se tak znovu podívala smrti do očí. A co víc, po návratu z nemocnice se jí vrátily těžké deprese. Dokonce pomyslela i na sebevraždu.

Jun 5

Exkluzivní přiznání Věry Martinové: Kdo je její nový chlap?

www.blesk.cz

Osud Věře Martinové (55) uštědřil několik bolestivých ran. Po vážné autonehodě, rakovině prsu a depresích nyní zpěvačka řeší manželskou krizi. Po 25 letech společného života se rozešla s mužem. Oba ale už mají nové partnery.