English

Motocyklová VC Argentiny 2018: MotoGP pro Cala Crutchlowa, Márquez bez bodů

Auto.cz

Ve druhé Grand Prix letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v jednotlivých kubaturách nejúspěšnější Cal Crutchlow (MotoGP), Mattia Pasini (Moto2) a Marco Bezzecchi (Moto3).

More from Auto.cz

Mar 10

Motocyklová VC Kataru 2019: Dovizioso porazil v dramatické bitvě MotoGP Márqueze

Auto.cz

Velkou cenu Kataru vyhrál v MotoGP Andrea Dovizioso, v Moto2 Lorenzo Baldassarri a v Moto3 se radoval Kaito Toba. Viděli jsme opravdová dramata...

Nov 18

Motocyklová VC Valencie 2018: Přerušený závod MotoGP vyhrál Dovizioso

Auto.cz

V devatenáctém, posledním závodě letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v jednotlivých kubaturách nejúspěšnější Andrea Dovizioso (MotoGP), Miguel Oliveira (Moto2) a debutant Can Öncü (Moto3).

Nov 4

Motocyklová VC Malajsie 2018: Mistrovské tituly získali Francesco Bagnaia a Jorge Martín

Auto.cz

V osmnáctém závodě letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v jednotlivých kubaturách nejúspěšnější Marc Márquez (MotoGP), Luca Marini (Moto2) a Jorge Martín (Moto3). Známe i další mistry světa...

Jun 17

Motocyklová VC Katalánska 2018: MotoGP ovládl podruhé za sebou Jorge Lorenzo

Auto.cz

V sedmé Grand Prix letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v jednotlivých kubaturách nejúspěšnější Jorge Lorenzo (MotoGP), Fabio Quartararo (Moto2) a Enea Bastianini (Moto3).

Jun 3

Motocyklová VC Itálie 2018: MotoGP doma ovládla Ducati, vyhrál Jorge Lorenzo

Auto.cz

V šesté Grand Prix letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v jednotlivých kubaturách nejúspěšnější Jorge Lorenzo (MotoGP), Miguel Oliveira (Moto2) a Jorge Martín (Moto3).

May 19

Motocyklová VC Francie 2018: V MotoGP nejrychlejší domácí Zarco, Crutchlow v nemocnici

Auto.cz

Kvalifikace na Velkou cenu Francie silničních motocyklů vyhráli v jednotlivých kubaturách Johann Zarco (MotoGP), Francesco Bagnaia (Moto2) a Jorge Martín (Moto3).

Apr 8

Motocyklová VC Argentiny 2018: MotoGP pro Cala Crutchlowa, Márquez bez bodů

Auto.cz

Ve druhé Grand Prix letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v jednotlivých kubaturách nejúspěšnější Cal Crutchlow (MotoGP), Mattia Pasini (Moto2) a Marco Bezzecchi (Moto3).

Apr 7

Motocyklová VC Argentiny 2018: Do kvalifikací zasáhlo počasí, v MotoGP se raduje Miller!

Auto.cz

Kvalifikace na Velkou cenu Argentiny silničních motocyklů vyhráli v jednotlivých kubaturách Jack Miller (MotoGP), Xavi Vierge (Moto2) a Tony Arbolino (Moto3).

Oct 22

Motocyklová VC Austrálie 2017: Marc Márquez ujel v MotoGP třem ladičkám

Auto.cz

V šestnácté GP letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v jednotlivých kubaturách nejúspěšnější Marc Márquez (MotoGP), Miguel Oliveira (Moto2) a Joan Mir (Moto3). Poslední jmenovaný už je mistrem světa.

May 7

Motocyklová VC Španělska 2017: Dani Pedrosa v MotoGP vymazal konkurenci

Auto.cz

Ve čtvrté GP letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v jednotlivých kubaturách nejúspěšnější Dani Pedrosa, (MotoGP), Álex Márquez (Moto2) a Arón Canet (Moto3).

Apr 9

Motocyklová VC Argentiny 2017: MotoGP pro Mavericka Vińalese, Márquez upadl

Auto.cz

Ve druhé GP letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v jednotlivých kubaturách nejúspěšnější Maverick Viñales (MotoGP), Franco Morbidelli (Moto2) a Joan Mir (Moto3).

Apr 8

Motocyklová VC Argentiny 2017: Karel Abraham podlehl v kvalifikaci jen Márquezovi!

Auto.cz

Kvalifikaci na GP Argentiny silničních motocyklů vládli v jednotlivých kubaturách Marc Márquez (MotoGP), Miguel Oliveira (Moto2) a John McPhee (Moto3).

Mar 26

Motocyklová VC Kataru 2017: MotoGP vyhrál po boji s Doviziosem Maverick Vińales

Auto.cz

V první GP letošní sezóny silničního motocyklového MS byli nejúspěšnější Maverick Viñales (MotoGP), Franco Morbidelli (Moto2) a Joan Mir (Moto3).

Oct 30

Motocyklová VC Malajsie 2016: MotoGP pro Doviziosa, Zarco mistrem světa Moto2

Auto.cz

V sedmnácté GP letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v jednotlivých kubaturách nejúspěšnější Andrea Dovizioso (MotoGP), Johann Zarco (Moto2) a Francesco Bagnaia (Moto3). Známe i jméno posledního šampiona. Staronového.

Oct 23

Motocyklová GP Austrálie: V MotoGP vítězí Cal Crutchlow

Auto.cz

Ve Velké ceně Austrálie silničních motocyklů zvítězili ve svých třídách Crutchlow (MotoGP), Lüthi (Moto3) a Binder (Moto2).

Sep 11

Motocyklová VC San Marina 2016: Pedrosa zdolal Rossiho a vyhrál MotoGP

Auto.cz

Ve třinácté GP letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v jednotlivých kubaturách nejúspěšnější Dani Pedrosa (MotoGP), Lorenzo Baldassarri (Moto2) a Brad Binder (Moto3).

Sep 3

Kvalifikaci na motocyklovou VC Velké Británie ovládli Bagnaia, Lowes a Crutchlow

Auto.cz

Již zítra se jede Velká cena Velké Británie silničních motocyklů. Ve jednotlivých třídách si vyjeli první místo Francesco Bagnaia (Moto3),

Aug 13

Motocyklová VC Rakouska 2016: Italové vládli v MotoGP a Kornfeilovi se nedařilo

Auto.cz

Kvalifikaci na desátý závod letošní sezóny, kterým je NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Österreich na okruhu Red Bull Ring ovládli v jednotlivých třídách Andrea Iannone (MotoGP), Johann Zarco (Moto2) a Joan Mir (Moto3).

May 22

Motocyklová GP Itálie 2016: Souboj dvou Španělů v MotoGP vyhrál Lorenzo

Auto.cz

Šestým podnikem letošního MS silničních motocyklů byla GP Itálie v Mugellu. Klání patřilo v jednotlivých třídách Jorgemu Lorenzovi (MotoGP), Johannu Zarcovi (Moto2) a Bradu Binderovi (Moto3).

May 8

Motocyklová VC Francie 2016: Závod MotoGP plný pádů ovládl Lorenzo

Auto.cz

Pátým podnikem letošního MS silničních motocyklů byla GP Francie v Le Mans. Klání patřilo v jednotlivých třídách Jorgemu Lorenzovi (MotoGP), Alexi Rinsovi (Moto2) a Bradu Binderovi (Moto3).