English

Novorozeně nalezené v popelnici v Teplicích někdo zabil, ukázala pitva

iDNES.cz / Zprávy

Novorozence nalezeného ve čtvrtek v popelnici v Teplicích někdo usmrtil. Prokázala to soudní pitva. Kriminalisté nyní hledají svědky.

More from iDNES.cz / Zprávy

Jul 27

Policie vyšetřuje vraždu novorozence nalezeného v kontejneru

iDNES.cz / Zprávy

Policisté vyšetřují vraždu novorozence, jehož tělo nalezli v kontejneru na posyp u bytového domu v Lipně nad Vltavou na Českokrumlovsku. Nyní pátrají po matce dítěte. Policie o případu informovala dnes na svém webu. Případ řeší od…

Jan 13

V azylovém domě našli mrtvého kojence, policie nařídila soudní pitvu

iDNES.cz / Zprávy

Dítě bez známek života se našlo dopoledne kolem 10. hodiny v areálu azylového domu v Horních Počernicích. V zařízení žijí rodiny a lidé s dětmi. Na místě jsou kriminalisté.

Jan 3

Smrt novorozence nalezeného v Poděbradech nebyla násilná, ukázala pitva

Z předběžných závěrů soudní pitvy je zřejmé, že na smrti novorozence nalezeného v bytovém domě v Poděbradech na Nymbursku neměla podíl jiná osoba. Případ vyšetřují středočeští kriminalisté od pátečního večera.

May 12

Policie zadržela v Kroměříži podezřelé z vraždy novorozence, dítě hledá

iDNES.cz

Vraždu novorozence vyšetřuje policie v Kroměříži. K události došlo dnes, případ je teprve na začátku. Policie uvedla, že kriminalisté zadrželi podezřelé, později informovala, že čerstvě narozené dítě stále hledají.

Feb 7

Na toaletě hotelu v centru Prahy našli mrtvého, policie nařídila pitvu

Na toaletě hotelu Ambasador na pražském Václavském náměstí ráno našli mrtvého cizince. Šestadvacetiletý muž měl zranění na hlavě. Kriminalisté nevylučují, že zemřel násilnou smrtí.

Dec 22

Policie ve Varech vyšetřuje vraždu novorozeněte, našli ho u řeky

iDNES.cz / Zprávy

Vraždu novorozeněte vyšetřují od dnešního rána karlovarští kriminalisté. Tělíčko bez známek života našel svědek ráno na břehu řeky Ohře. Policisté pátrají po matce.

Oct 30

V olomouckém bytě se našli dva mrtví lidé, kriminalisté nařídili pitvu

www.idnes.cz

Kriminalisté od úterního rána vyšetřují smrt muže a ženy, jejichž těla se našla v bytě v Olomouci. Zatím není jasné, zda zemřeli násilně.

May 6

Policie zatkla podezřelého z vraždy mladíka nalezeného na faře

iDNES.cz

Kriminalisté z Olomouckého kraje zatkli člověka podezřelého z vraždy šestadvacetiletého muže. Tělo bylo minulý týden nalezeno v budově v areálu farnosti v Chudobíně na Olomoucku.

Apr 22

Policie obvinila z vraždy novorozeněte v Teplicích jeho matku

iDNES.cz / Zprávy

Policisté obvinili devětadvacetiletou ženu z vraždy jejího dítěte v Teplicích. K činu se žena přiznala. Nyní jí hrozí 15 až 20 let vězení nebo výjimečný trest. Mrtvé novorozeně bylo nalezeno ve čtvrtek vpodvečer v kontejneru na odpadky.

Apr 21

Policie má podezřelého z vraždy novorozence, jehož tělo našli mezi odpadky

iDNES.cz

Kriminalisté dopadli podezřelého z vraždy novorozeněte, jehož tělíčko ve čtvrtek objevil náhodný nálezce v kontejneru na odpadky vzdáleném jen několik desítek metrů od nemocnice s babyboxem. Koho z činu podezřívají, policisté neupřesnili.

Apr 20

Novorozeně nalezené v popelnici v Teplicích někdo zabil, ukázala pitva

iDNES.cz / Zprávy

Novorozence nalezeného ve čtvrtek v popelnici v Teplicích někdo usmrtil. Prokázala to soudní pitva. Kriminalisté nyní hledají svědky.

Apr 19

V Teplicích našli v kontejneru jen pár metrů od babyboxu mrtvé novorozeně

iDNES.cz / Zprávy

Policie vyšetřuje od čtvrtečního večera v Teplicích smrt novorozence. Tělo leželo v kontejneru několik desítek metrů od zdejší nemocnice.

Mar 8

Novorozence nalezeného ve Stodůlkách někdo zabil. Policie viní mladou ženu

iDNES.cz / Zprávy

Soudní pitva ukázala, že na smrti novorozence nalezeného ve středu v pražských Stodůlkách u panelového domu v igelitové tašce, se podílela jiná osoba. Policie tak zadržela mladou ženu, kterou obvinila z jeho vraždy.

Feb 13

Novorozenec nalezený v kontejneru v Liberci byl donošený a zdravý

liberec.idnes.cz

Novorozenec, jehož tělo našel v sobotu dopoledne náhodný kolemjdoucí v kontejneru na odpad v centru Liberce, se narodil živý, zdravý a donošený. Potvrdila to nařízená soudní pitva. Kriminalisté případ vyšetřují jako vraždu.

Feb 12

Policie v Liberci šetří smrt novorozence nalezeného v kontejneru

iDNES.cz / Zprávy

Tělo mrtvého novorozence našel v sobotu dopoledne náhodný kolemjdoucí v kontejneru na domovní odpad v ulici Na Bídě v Liberci. Kriminalisté zatím nevědí, kdo novorozeně do kontejneru odložil a žádají veřejnost o pomoc.

Jul 12

Němka stojí před soudem za vraždu novorozeňat. Policie jich našla osm

iDNES.cz / Zprávy

Bavorský soud v úterý vyslechl přiznání ženy, která ve Wallenfelsu nedaleko českých hranic několik let vraždila své novorozené děti. Policie v jejím domě na podzim našla osm dětských těl, nejméně čtyři z nich matka po porodu udusila.…

Jul 9

Na Proseku našli mrtvolu 26leté ženy, policie nařídila soudní pitvu

iDNES.cz

Před domem ve Vysočanské ulici v Praze našli v sobotu ráno tělo šestadvacetileté ženy. Kriminalisté případ považují za podezřelé úmrtí, a nařídili proto soudní pitvu.

Apr 28

Policie obvinila z vraždy matku novorozeněte nalezeného v poli u Štětí

iDNES.cz

Novorozence, odhozeného v poli u Štětí, zabila jeho matka. Policistům se ji podařilo na Litoměřicku vypátrat a obvinili ji z vraždy. Na případu dva týdny pracoval dvanáctičlenný policejní tým s názvem Mimino.

Mar 4

Policie našla v Praze mumifikované tělo, příčinu smrti určí pitva

Ve druhém patře bytového domu v Praze 6 našla ve čtvrtek večer policie mumifikované tělo. Kvůli špatnému stavu ostatků nebylo možné určit ani to, jestli se jedná o muže nebo ženu.

Feb 14

Policie má podezřelého z vraždy v Teplicích. Je nezletilý, případ odloží

iDNES.cz / Zprávy

Kriminalisté zadrželi podezřelého z vraždy dívky v Teplicích. Bližší podrobnosti ale nesdělili, protože je nezletilý. To je také důvod, proč vyšetřování odloží. Tělo dívky bylo objeveno v sobotu ráno v lesoparku ve čtvrti Řetenice.…