English

První aukce pokladů Radka Štěpánka už dnes! Vydražte dres Ronalda a raketu Lendla

Blesk.cz / Celebrity

Startujeme! Už dnes můžete v exkluzivní aukci získat první z pokladů Radka Štěpánka (39), který ve spolupráci s Bleskem u příležitosti své derniéry »Český lev se loučí« draží na dobročinné účely artefakty od hvězd světového sportu.

More from Blesk.cz / Celebrity

May 17

Radka Třeštíková provokuje: Ten svetr si nesvlíkej!

Blesk.cz / Celebrity

Radka Třeštíková opět přitáhla pozornost svými provokativními fotkami na instagramu. Tentokrát sdílela sérii snímků, kde pózuje v pleteném svetru a kalhotkách. Její sledující, včetně známého miliardáře Richarda Chlada (61), reagovali…

Aug 24

Zpěvačka Radka Fišarová (45): Česká Edith Piaf má červený diplom!

Blesk.cz / Celebrity

Že věk je jen číslo, dokázala »česká Edith Piaf« Radka Fišarová. Od svých pětačtyřiceti se může honosit červeným diplomem a titulem magistry!

Aug 7

Radka Pavlovčinová: Prožila klinickou smrt!

Herečka a zpěvačka Radka Pavlovčinová (34) prožila klinickou smrt a musela se znovu učit mluvit. Rozpovídala se o tom v pořadu Je to venku, který byl jejím prvním živým vysíláním na Instagramu.

Mar 24

13. komnata dvojčete Radka Bangy: Moderátor České televize trpí nemocí ledvin a problémy se srdcem!

Blesk.cz / Celebrity

Patrik Banga (40), dvojče možná známějšího Radka (40), našel uplatnění jako novinář, hudebník a spisovatel. Dokázal se prosadit přes rasismus, se kterým se jako Rom musel nejednou potýkat, a především - navzdory velmi závažnému onemocnění.…

Feb 26

Spisovatelka Radka Třeštíková (41): Nahá se chlubí úklidem!

Blesk.cz / Celebrity

Oblíbená spisovatelka Radka Třeštíková nepřestává provokovat. Na sociální síti se pochlubila snímkem nádherné konvičky, kterou když si člověk dobře prohlédne, uvidí samotnou autorku v celé její nahé kráse.

Dec 4

Radka Třeštíková se svléká, i když je jí zima: Děti nechápou!

Spisovatelka Radka Třeštíková (41) se zase jednou rozhodla fanouškům ukázat, co skrývá pod šaty. Na svém instagramu se pochlubila s novou sexy fotkou a rovnou ukázala i dva nové piercingy. Co si nechala propíchnout?

Dec 1

Radka Třeštíková radí: Na tohle myslete při sexu!

Spisovatelka Radka Třeštíková (41) nedávno překvapila tvrzením, že zřejmě alespoň na nějaký čas končí s psaním. To se ale zjevně netýká sociálních sítí; na svém instagramu se rozepsala o výchově dětí a o tom, na co by podle ní měli lidé…

Oct 13

Radka Třeštíková na Instagramu: Nahota a slova o orálním sexu!

Blesk.cz / Celebrity

Po rozchodu s manželem, fotografem Tomášem Třeštíkem (44), je Radka (41) čím dál odvážnější. Donaha šla pro magazín Moje psychologie a pokračuje na sociální síti. Ne všichni její sledující ale křičí nadšením.

Oct 3

Radka Třeštíková o manželství s Tomášem: Bylo to krásné, ale jsem ráda sama!

Deset let trvalo manželství spisovatelky Radky Třeštíkové (41) a fotografa Tomáše Třeštíka (44). Zatímco Třeštík si našel moderátorku Evu Decastelo (44), Radka je stále sama. To jí ovšem nevadí, spíš naopak. Samota jí vyhovuje.

Oct 17

Třetí vítěz aukce pokladů Radka Štěpánka: Za Čecha a Djokoviče dal 78 tisíc!

Blesk.cz / Celebrity

Brankářská výbava Petra Čecha a dres Novaka Djokoviče už mají nového majitele! V třetí aukci pokladů Radka Štěpánka se o artefakty superhvězd servalo hned několik lidí. Nakonec uspěl zájemce s nabídkou přes 78 tisíc korun.

Oct 17

Třetí aukce pokladů Radka Štěpánka už dnes: Získejte triko Djokoviče a výbavu brankáře Čecha!

Blesk.cz / Celebrity

A jedeme dál! V pořadí už třetí balíček exkluzivních sportovních relikvií z »pokladnice« Radka Štěpánka jde dnes do charitativní aukce! Vydražit tentokrát můžete originální dres Novaka Djokoviče a brankářskou výbavu Petra Čecha.

Oct 16

Aukce pokladů Radka Štěpánka: Za kolik se vydražily artefakty Nedvěda a Agassiho?

Blesk.cz / Celebrity

Bez koruny za sto tisíc! Druhá aukce s tenisovou kariérou loučícího se "Českého lva" Radka Štěpánka už zná svého vítěze. Ten si z pokladnice jeho sportovních artefaktů odnese dres Pavla Nedvěda a raketu Andreho Agassiho.

Oct 16

Druhá aukce pokladů Radka Štěpánka už dnes: Vydražte dres Nedvěda a raketu Agassiho!

Blesk.cz / Celebrity

Pokračujeme! Dnes můžete v exkluzivní aukci získat další z pokladů Radka Štěpánka (39), který ve spolupráci s Bleskem u příležitosti své derniéry »Český lev se loučí« draží na dobročinné účely artefakty od hvězd světového sportu.

Oct 15

Dramatický závěr aukce pokladů Radka Štěpánka: Dres Ronalda a raketa Ivana Lendla se vydražily za 102 tisíc!

Blesk.cz / Celebrity

Rozdá se nejen na kurtu, ale i mimo něj. Radek Štěpánek v rámci své tenisové derniéry (18. října) »Český lev se loučí« dává do placu poklady ze své sbírky od prvotřídních hvězd sportovního světa. V exkluzivní aukci Blesku je můžete získat…

Oct 15

První aukce pokladů Radka Štěpánka už dnes! Vydražte dres Ronalda a raketu Lendla

Blesk.cz / Celebrity

Startujeme! Už dnes můžete v exkluzivní aukci získat první z pokladů Radka Štěpánka (39), který ve spolupráci s Bleskem u příležitosti své derniéry »Český lev se loučí« draží na dobročinné účely artefakty od hvězd světového sportu.

Oct 14

Aukce pokladů Radka Štěpánka: STŘEDA - Originální dres Novaka Djokoviče a brankářská výbava Petra Čecha

www.blesk.cz

A jsme v půlce! Dnes máte šanci vydražit třetí balíček se dvěma poklady ze sbírky loučícího se tenisty Radka Štěpánka, který svou kariéru ukončí exhibiční rozlučkou za účasti nejen tenisových hvězd již zítra při velké show v O2 Aréně.

Oct 14

Aukce pokladů Radka Štěpánka: ČTVRTEK - Originální dres a raketa Radka Štěpánka

www.blesk.cz

Jsme ve finále! Dnes máte poslední možnost vydražit dva poklady ze sbírky artefaktů loučícího se "Českého lva" Radka Štěpánka. Tentokrát můžete získat předměty přímo spojené s jeho slavnou tenisovou kariérou. Co jde dneska do dražby?

Oct 14

Aukce pokladů Radka Štěpánka: ÚTERÝ - Podepsaný dres Pavla Nedvěda a raketa a kniha Andreho Agassiho s podpisem

www.blesk.cz

Aukce s tenisovou kariérou loučícího se "Českého lva" Radka Štěpánka pokračuje druhým dnem. Tentokrát máte z pokladnice jeho sportovních artefaktů možnost získat dres Pavla Nedvěda a raketu Andreho Agassiho.

May 25

Manželka Rosického Radka: Promluvila o druhém dítěti a nové práci!

Blesk.cz / Celebrity

Vicemiss ČR z roku 2002 a manželka fotbalisty Tomáše Rosického (37) Radka (36) se po dlouhé době objevila ve společnosti. Čtyřletého syna Tomáše doma hlídal tatínek, a tak si s kamarády vyrazila na mejdan do centra Prahy.

Dec 19

Zničil Divadlo Radka Brzobohatého: Zloděj jeptiška lapen!

www.blesk.cz

V převleku jeptišky rozmlátil a vykradl 3. prosince Divadlo Radka Brzobohatého, teď ale zloděje (35) chytla policie. Recidivista se ihned přiznal a všeho prý lituje!