English

Moderátorka Tereza Kostková: Před StarDance šla na funus!

Blesk.cz / Celebrity

Třpytivou róbu vyměnila za černý smuteční šat. Tereza Kostková (42), která s Markem Ebenem (60) provází sobotní taneční soutěží StarDance, doprovodila na poslední cestě svého strýce, herce Břetislava Slováčka (†70).

More from Blesk.cz / Celebrity

Apr 10

Marek Eben a Tereza Kostková: Rozhodnuto o jejich budoucnosti ve StarDance

Blesk.cz

Ze dne na den musel po 18 letech skončit v porotě StarDance obávaný kat Zdeněk Chlopčík (67). A podle zdroje ze zákulisí měla loni co vysvětlovat i Tereza Kostková (47). Teď ale ČT oficiálně potvrdila, že i s parťákem Markem Ebenem (66)…

Mar 19

Tereza Kostková: Radikální změna po StarDance!

Blesk.cz / Celebrity

Rozhodla se pro razantní změnu! Charismatická moderátorka a herečka Tereza Kostková (47) díky proměně dokonce omládla o několik let!

Oct 25

Tereza Kostková: Nejvěrnější fanynka StarDance? Manželka Marka Ebena!

Blesk.cz / Celebrity

Už 17 let je Tereza Kostková (47) propojená s taneční show StarDance. Letos je to pro ni a Marka Ebena (65) již 12. moderování soutěžních večerů. Za ty roky má herečka jasno v tom, kdo je nejvěrnější fanynkou soutěže.

Apr 23

Hvězda StarDance Tereza Kostková s rodiči: Retro poklad starý 45 let!

Blesk.cz / Celebrity

Na sociálních sítích se největší popularitě stále více a více těší retro fotografie z minulosti. Někdy jsou to zábavné momentky, jindy vzpomínky na časy, které probouzejí nostalgii. Jako třeba snímek starý zhruba pětačtyřicet let, co…

Nov 30

Multitalentovaná moderátorka StarDance Tereza Kostková: Je z ní nadějná fotografka!

Blesk.cz / Celebrity

V seriálu Hvězdy nad hlavou dostala Lucie v podání Terezy Kostkové (45) nabídku zachytit pro fotografickou soutěž život na vsi. Scénář tak herečce přešel plynule do reálného života. „Ráda fotím, hodně mě to baví,“ přiznala Tereza. Jen…

Oct 26

Moderátorka StarDance má covid a teď... Otec Kostkové: Pro nemoc ruší představení!

Blesk.cz / Celebrity

StarDance je v ohrožení! Moderátorka Tereza Kostková (45) měla po sobotním druhém kole pozitivní test na koronavirus. Zrušila společné představení s maminkou Carmen Mayerovou (77) v Divadle Kalich. Představení v Divadle Ungelt, kde hraje…

Oct 19

Moderátorka StarDance Tereza Kostková: Kolaps maminky Carmen (77) během představení!

Blesk.cz / Celebrity

Drama zažili v neděli večer diváci v Komorním divadle Kalich. Carmen Mayerové (77) se na jevišti udělalo špatně a její dcera Tereza Kostková (45) musela chvatně přivolat sanitku.

Sep 8

Tereza Kostková otevřeně o osudu StarDance: Řeknu vám, co mi zavolali!

Tahle revoluce se jí naštěstí nedotkne. Jedenáctý ročník taneční soutěže StarDance bude sice až další rok, ale bude. A moderovat ho bude opět Tereza Kostková (44). Místo má jisté, na rozdíl třeba od bývalé hvězdy soutěže Jana Ondera (34).

Dec 4

Moderátorka StarDance Kostková: Řekli jí, že s Ebenem bude moderovat jiná!

Blesk.cz

Bez sehrané moderátorské dvojky Marka Ebena (60) a Terezy Kostkové (42) bychom si dnes už StarDance snad ani nedovedli představit. Přitom už kdysi se je osud snažil svést dohromady, jenže tehdy měla herečka smůlu! Kdo ji tehdy o kšeft…

Nov 27

Tereza Kostková ze StarDance: Nečekaně nechala nahlédnout do soukromí!

Blesk.cz

Každou sobotu moderuje s Markem Ebenem (61) přímé přenosy StarDance a v dalších dnech hraje v divadle, a ještě dohlíží na rekonstrukci domu. Tereza Kostková (42) sdílí s manželem Jakubem Nvotou (42) samé nádherné starosti.

Nov 20

Moderátorka StarDance Tereza Kostková: V televizi zahlédla sebe jako holčičku!

Blesk.cz / Celebrity

Dcera slavných rodičů, herců Petra Kostky (80) a Carmen Mayerové (74), Tereza Kostková (42) měla k herecké kariéře našlápnuto už od dětství. Na televizních obrazovkách se totiž po boku svého otce objevila už jako malá holčička!

Nov 4

Hvězda StarDance Tereza Kostková: První fotky s novým manželem

Blesk.cz

Jsou tak vytížení, že si dávají dostaveníčko v ulicích večerní Prahy. Moderátorka StarDance Tereza Kostková (42) a její manžel, režisér Jakub Nvota (41), se spolu smáli a vášnivě debatovali v centru metropole.

Oct 20

Moderátorka Tereza Kostková: Před StarDance šla na funus!

Blesk.cz / Celebrity

Třpytivou róbu vyměnila za černý smuteční šat. Tereza Kostková (42), která s Markem Ebenem (60) provází sobotní taneční soutěží StarDance, doprovodila na poslední cestě svého strýce, herce Břetislava Slováčka (†70).

Oct 14

StarDance smetla Tvář! Eben s Kostkovou přilákali k obrazovkám o 450 tisíc diváků víc než Sokol

Blesk.cz / Celebrity

Stalo se tak, jak se očekávalo. První taneční večer překonal hranici milionu o 277 tisíc diváků. A tak doposud jednička sobotního večera Tvoje tvář má známý hlas skončila s 830 tisíci na druhém místě.

Oct 11

Tereza Kostková ze StarDance: Tajná svatba! Změnila si jméno!

Blesk.cz / Celebrity

Románek přerostl v manželství! To je případ Terezy Kostkové (42). V úředních záznamech má totiž nové jméno Tereza Nvotová Kostková.

Nov 14

Moderátorka StarDance Kostková: Proč měla k šatům polobotky a fusky?! Rozřízla si ošklivě nohu

Blesk.cz / Celebrity

Snad aby nezavdala důvod ke spekulacím, kdyby si toho někdo všiml, odhalila celou pravdu rovnou v přenosu. „Mám na nohou polobotky a v nich i ponožky,“ vyhrnula si Tereza Kostková svou růžovou róbu. Proč ta hrůza?!

Sep 10

Vysmátá Tereza Kostková (40): StarDance nejdřív odmítla!

Blesk.cz / Celebrity

Stačilo málo a po boku noblesního Marka Ebena (58) ve StarDance stála úplně jiná moderátorka než Tereza Kostková (40). Když jí před deseti lety zvonil telefon s nabídkou, chtěla odmítnout.

Sep 9

Moderátorka StarDance Tereza Kostková: V overalu a celá zničená!

Moderátorka 8. řady StarDance se už na přímé přenosy pilně chystá. Každodenní náročné přípravy se na ní ale dost podepisují.

Jun 14

Tereza Kostková slaví 40: Jak krásce ze StarDance zlomila srdce osudová láska

Blesk.cz / Celebrity

Je krásná, úspěšná, pracovitá... a sama! Tereza Kostková, která dnes slaví kulatiny, vše vsadila na jednu lásku. A prohrála...

May 29

Tereza Kostková prozradila: StarDance končí! Teď se za to musela omluvit televizi

Blesk.cz

Řekla totiž něco, co mělo zůstat utajeno! Tereza Kostková (39) v jednom z rozhovorů prozradila, že letos na podzim opět poběží v televizi taneční show StarDance. A hlavně že půjde o poslední ročník. A to pořádně naštvalo vedení ČT!