English

Hvězda seriálu Most Erika Stárková o sexu před kamerou: Když režisér řekne, tak se svléknu!

Blesk.cz / Celebrity

Je škoda, že Eriku Stárkovou (34) v komediálním seriálu Most předaboval Jan Cina (30), protože její hurónský smích by se k roli transsexuála Dáši hodil. Divadelní herečka byla hostem v talk show Všechnopárty a doslova odbourala Karla Šípa …

More from Blesk.cz / Celebrity

Aug 9

Dáša z Mostu! Stárková: Chlubí se těhotenským bříškem,... ale?!

Blesk.cz

Herečka, která ztvárnila Dášu v seriálu Most!, se před rokem a půl stala novopečenou maminkou. Dceru Almu před veřejností úzkostlivě chrání, ale po dlouhé době se pochlubila fotkami ze soukromí.

May 15

Dáša z Mostu! Stárková poprvé ukázala dceru!

Blesk.cz / Celebrity

Už rok a půl je Erika Stárková (38) šťastnou maminkou dcery Almy. S jejím tatínkem, peruánským indiánem Césarem Chunkem, si mateřství užívají. Před časem promluvila o domácím porodu a na Den matek 14. května, se pochlubila první fotkou…

Dec 8

Herečka Daniela Kolářová bude hvězdou dobového seriálu: Vzala kšeft v obchoďáku!

Scénáře si pečlivě pročítá a jen tak na něco nekývne. Když se ale Daniele Kolářové (76) dostal do ruky příběh obchodního domu Zlatá labuť, neodolala. Podle informací si zahraje v jedné z nejdůležitějších linek v seriálu.

Aug 15

Dáša z Mostu! Stárková: Pravda o domácím porodu!

Blesk.cz / Celebrity

Herečka Erika Stárková (38) se vloni v prosinci stala poprvé maminkou. Ale až nyní prozradila pohlaví a jméno miminka, které má s jihoamerickým umělcem Cesarem Chunkem.

Feb 28

Herečka Martina Babišová hvězdou nového seriálu: Problémy kvůli příjmení!

Blesk.cz / Celebrity

Sympatická zrzka Martina Babišová (28) je hvězdou jistého nového seriálu, ale kdyby prý jen naznačila, o co jde, tak by zaplatila tučnou pokutu! Je to prý poprvé, co se s takovou praktikou v hereckém světě potkala.

Jan 12

Dáša z Mostu! Stárková poprvé maminkou: Porodila malého »Indiána«!

Blesk.cz / Celebrity

Už je máma! Erika Stárková (37) přivedla na svět svého prvního potomka. Dosud však neprozradila, jestli jde o chlapečka, nebo holčičku.

Aug 16

Těhotná Erika Stárková alias Dáša ze seriálu Most!: Už se zakulacuje!

Blesk.cz / Celebrity

Herečka Erika Stárková (37) alias transsexuálka Dáša ze seriálu Most! už přestala skrývat své těhotenství. Po několika měsících, kdy sociální sítě „krmila" výhradně vysmátými portréty, začala pyšně předvádět i své už pořádně klenuté bříško!

Jul 7

Těhotná Dáša z Mostu! Erika Stárková: Prodej ozdob v centru Prahy! Hladí si bříško a chová dítě

Držitelka Thálie Erika Stárková (36) místo letních divadelních scén objíždí rukodělné trhy. S přítelem přezdívaným Cesar prodává vlastnoručně vyrobené šperky. Každá koruna se jim teď bude hodit – Dáša z Mostu! je totiž těhotná a mateřské…

Jan 21

Hvězda Mostu! a Tváře Erika Stárková zase »zmodrala«: Jsem jako druh motýla, libuje si

Blesk.cz / Celebrity

Je jako chameleon! To, že jsou jí proměny a převleky blízké, už dokázala coby transsexuálka Dáša (Pavel) ze seriálu Most!. Herečka Erika Stárková (36) radikálně změnila barvu vlasů. Blond nebo zrzku ale rozhodně nečekejte.

Nov 4

Dáša z Mostu! Erika Stárková: Rozchod s asijským zajíčkem! Ale v posteli sama není

Do povědomí diváků se Erika Stárková (36) neodmyslitelně zapsala jako transexuálka Dáša v seriálu Most! Teď řádí v show Tvoje tvář má známý hlas, ale v soukromí už to prý taková divočina není.

Aug 13

Dáša z Mostu! Stárková měsíce tajila lásku: Ulovila zajíčka s asijskými kořeny!

Blesk.cz / Celebrity

I když to na Českých lvech vypadalo, že herečka Erika Stárková (36) tvoří pár se svou kamarádkou, která ji tam doprovázela, tak pravda je jinde. Dáša z Mostu! má už několik měsíců kluka, který je o deset let mladší.

Mar 9

Dáša z Mostu! Erika Stárková a její doprovod na Lvy: Je to moje přítelkyně!

Brněnská herečka Erika Stárková (34) se do srdcí fanoušků zapsala nezapomenutelnou rolí Dáši v seriálu Most!. Jelikož byl seriál nominovaný na cenu Český lev a nakonec i zvítězil, nechyběla na galavečeru.

Aug 22

Dáša ze seriálu Most! žije dál: Stárková vystupuje v travesti show!

Blesk.cz / Celebrity

Herečka Erika Stárková (35) se do povědomí televizních diváků zapsala zejména rolí transexuálky Dáši v legendárním seriálu České televize MOST! Od té doby ale nebylo po herečce vidu ani slechu. Stárková nicméně nezahálí, pracuje totiž na…

Mar 30

Erika Stárková ze seriálu Most popsala boj s těžkou nemocí! Připravila ji o hlas

Blesk.cz / Celebrity

Erika Stárková (34) zazářila v seriálu Most!, který před nedávnem uvedla Česká televize. V roli transsexuála Dáši/Pavla si ji diváci zamilovali, přestože ji živí hlavně hlídání dětí. Eričin život, ale zase taková sranda není, popsala totiž…

Feb 28

Utajená minulost Eriky Stárkové: Čím se živila, než se stala Dášou z Mostu?

Blesk.cz / Celebrity

Transsexuálka Dáša v seriálu MOST! udělala z Eriky Stárkové (34) hvězdu. Pouze herectvím by se přitom neuživila. A proto se na plný úvazek věnuje hlídání dětí za peníze. Lidem ze zahraničí nevyjímaje. Léta praxe z ní udělala profíka v…

Feb 25

Poslední MOST! Do Severky se sjeli fanoušci na závěr seriálu! Přišli i Dáša, Eda a Franta

Blesk.cz / Celebrity

Davy fanoušků, atmosféra hollywoodské premiéry, strkanice a všeobecná vřava. Tak to vypadalo v pondělí večer v restauraci Severka v Mostě, kde proběhla autogramiáda tvůrců a herců seriálu Most i společné sledování posledního dílu.

Feb 18

Stárková ze seriálu Most!: Prozradila tajemství Dášiných prsou!

Blesk.cz / Celebrity

Brněnská herečka Erika Stárková (34) je díky seriálu MOST!, ve kterém hraje Dášu, která se ale původně narodila jako Pavel, každým dnem známější. V posledních několika týdnech se objevila, stejně jako její seriáloví kolegové, v mnoha…

Feb 12

Jan Cina, který v seriálu Most! dabuje Dášu, tedy Pavla: Půl roku nervů!

Blesk.cz / Celebrity

Má její tvář a jeho hlas. Transsexuálku Dášu alias Luďanova bratra Pavla v seriálu Most! sice hraje Erika Stárková (34), ale mluví Jan Cina (30). Při namlouvání se herec a vítěz Tváře pořádně zapotil!

Jan 21

Hvězda seriálu Most Erika Stárková o sexu před kamerou: Když režisér řekne, tak se svléknu!

Blesk.cz / Celebrity

Je škoda, že Eriku Stárkovou (34) v komediálním seriálu Most předaboval Jan Cina (30), protože její hurónský smích by se k roli transsexuála Dáši hodil. Divadelní herečka byla hostem v talk show Všechnopárty a doslova odbourala Karla Šípa …

Sep 30

Hvězda seriálu Ulice Patricie Solaříková ukázala maminku: Páni, to je podoba!

Blesk.cz / Celebrity

Sympatická herečka Patricie Solaříková (27), která neodmyslitelně patří k seriálu Ulice, po dlouhé době opět ukázala maminku. Obě jsou si neuvěřitelně podobné!