English

Liškutin zatím neodstoupil ze svých funkcí. Čeká na advokáta

Týden.cz

Místostarosta městské části Brno-Ivanovice Petr Liškutin (dříve ANO) zatím nerezignoval na svou funkci místostarosty a nesložil ani mandát zastupitele, jak ho vyzvalo hnutí ANO. Řekl to v pátek předseda ivanovického ANO Jiří Faltýnek.…

More from Týden.cz

Dec 17

Hnutí STAN se ohradilo vůči spekulacím o darech, jsou podle něj od firem z ČR

Týden.cz

Vládní hnutí STAN uvedlo, že dary, které dostalo, pocházejí výhradně od firem se sídlem v Česku a s dohledatelnou vlastnickou strukturou.

May 9

ANO vrátilo dary od Švachuly a Liškutina

Týden.cz

Hnutí ANO vrátilo peníze, které mu v posledních letech jako dary věnovali bývalý radní Brna-středu Jiří Švachula a bývalý místostarosta městské části Brno-Ivanovice Petr Liškutin.

Apr 1

ANO vrátí peníze, které hnutí darovali Švachula a Liškutin

Týden.cz

Hnutí ANO vrátí peníze, které mu jako dary věnovali v posledních letech bývalý radní Brna-středu Jiří Švachula a bývalý místostarosta městské části Brno-Ivanovice Petr Liškutin (oba dříve ANO).

Mar 21

Brno-Ivanovice chce odvolat místostarostu Liškutina

Týden.cz

Městská část Brno-Ivanovice svolala na středu mimořádné zastupitelstvo, na kterém chce odvolat z funkce místostarosty Petra Liškutina (dříve ANO).

Mar 14

Předsednictvo ANO vyloučilo z hnutí Švachulu i Liškutina

Týden.cz

Předsednictvo ANO vyloučilo z hnutí brněnské politiky Jiřího Švachulu a Petra Liškutina, kteří jsou ve vazbě kvůli obvinění z korupce na radnici městské části Brno-střed. Vedení o tom rozhodlo na jednání ve Sněmovně.

Jan 27

Dražba a dary na Plesu jako Brno vynesly rekordní částku

Rekordní částku dva miliony a dvacet tisíc korun vynesla v noci na neděli dobročinná dražba a dárkové šeky na Plesu jako Brno. Za pořadatele to řekla Michaela Paučo. Loňský výtěžek byl 1,5 milionu. Podle spoluorganizátora plesu Bedřicha…

Jul 5

Babiš: ANO vrátí dar od stíhaného podnikatele Horáčka

Hnutí ANO vrátí dar, který dostalo od podnikatele Tomáše Horáčka, který je trestně stíhán v souvislosti se zadáváním zakázek v Nemocnici Na Bulovce.

Aug 27

Hnutí ANO stále vede, posiluje Okamurova SPD

Týden.cz

Volby by podle zveřejněných výsledků volebního modelu Median vyhrálo hnutí ANO se ziskem 26,5 procenta hlasů.

Jun 23

Jasný favorit voleb? Podle bookmakerů hnutí ANO

Týden.cz / Domácí

Jasným favoritem říjnových voleb do Poslanecké sněmovny je podle bookmakerů v současné době hnutí ANO s kurzem 1,1:1. Vyplývá to z vyjádření sázkových kanceláří.

May 23

Babiš: Milionový dar, který není ve výroční zprávě, ANO nepřijalo

Týden.cz / Domácí

Hnutí ANO podle svého předsedy Andreje Babiše nepřijalo dar 1,1 milionu korun od podnikatele Davida Rusňáka obviněného v případu úniku policejních informací. Smlouva o daru se našla, není ale na ní Babišův podpis, a je tak neplatná.

May 16

Hnutí ANO má podle Babiše tři kandidáty na ministra

Týden.cz / Domácí

Hnutí ANO má podle ministra financí Andreje Babiše (ANO) další kvalitní kandidáty na ministra financí. Ministr to v úterý uvedl na tiskové konferenci k EET s tím, že hnutí může nyní nabídnout tři kandidáty.

Feb 2

Babišovo hnutí lhalo a pomlouvalo, nastínil Sobotka o ANO

Týden.cz

Kampaň hnutí ANO a jeho předsedy Andreje Babiše proti loňské policejní reformě byla podle premiéra Bohuslava Sobotky založena na nepravdivých informacích a pomluvách.

Jan 7

Hnutí ANO dostalo od firem darem 14,7 milionu korun

Hnutí ANO získalo loni od firem finanční dary o celkovém objemu 14,7 milionu korun. Na jeho fungování přispěly i společnosti, které patří vicepremiérovi a předsedovi ANO Andreji Babišovi. Hnutí poslaly celkem 550 tisíc korun.

Nov 6

ANO posílilo. Hnutí by vyhrálo sněmovní volby

Sněmovní volby by v říjnu vyhrálo hnutí ANO s 34 procenty hlasů před druhou ČSSD s 15 procenty, vyplývá z průzkumu TNS Aisa agentury pro Českou televizi. ANO proti září v průzkumu agentury posílilo o tři procentní body, sociální demokraté…

Jun 4

Bývalí politici ANO založí nové hnutí PRO 2016

Hnutí PRO 2016, složené především z politiků, kteří se v regionech rozhodli odejít z hnutí ANO, čeká dnes v Brně ustavující sněm. V plánu je návrh a volba členů. Z nich bude vybráno předsednictvo a členové dalších orgánů.

Jun 2

Odpadlíci z ANO zakládají nové hnutí, Babiše to mrzí

Hnutí PRO 2016, složené především z politiků, kteří se v regionech rozhodli odejít z hnutí ANO, čeká tuto sobotu v Brně ustavující sněm.

May 7

Babiš: Prospěcháře v hnutí nechceme! Musí z ANO odejít

Týden.cz

Do hnutí ANO přišli podle předsedy Andreje Babiše i prospěcháři, hnutí se jich musí zbavit. Na programové konferenci před krajskými a senátními volbami mluvil například o dopravě, zdravotnictví, školství a migrační krizi. "Náš program je…

Apr 11

Rozpad koalice v Brně, Žít Brno trvá na Vokřálovi a hnutí ANO

Týden.cz / Domácí

Žít Brno nepůjde v Brně do žádné koalice bez hnutí ANO. Řekl to primátorův náměstek Matěj Hollan. V Brně se v neděli rozpadla koalice ANO, Žít Brno, KDU-ČSL a SZ.

Mar 16

Všichni zastupitelé Karlových Varů za ANO opouštějí hnutí

Týden.cz / Domácí

Pět významných členů hnutí ANO v Karlových Varech oznámilo, že odchází ze strany. ANO opouštějí zastupitelé krajského města zvolení za tuto stranu.

Jul 14

Potíže hnutí ANO na radnicích. Koalice s krátkou životností

Týden.cz

Do komunální politiky vneslo hnutí ANO nový prvek: koalice s krátkou životností. Mělo devět primátorů, už přišlo o dva. O přežití bojují političtí nováčci i na malých městech.