English

Hvězda Tváře Fialová o šikaně: Mám dva hrůzné zážitky! Léta to v sobě dusila

Blesk.cz / Celebrity

Je úspěšnou zpěvačkou i herečkou, přesto vždy na růžích ustláno neměla. Vnučka Limonádového Joea Karla Fialy (93), Anna Fialová (23), si z dětství odnesla několik otřesných zážitků. Doteď je v sobě dusila.

More from Blesk.cz / Celebrity

Jun 9

Hvězda Tváře Fialová má slavného přítele! S fešákem Kryštofem si zařizují nové bydlení

Zásnuby s hercem Liborem Matoušem skončily rozchodem, ale netrvalo dlouho a kráska z Tváře Kateřina Marie Fialová (25) se zamilovala do dalšího hereckého kolegy. Už několik měsíců tvoří pár s divadelním hercem Kryštofem Krhovjákem (25).

Nov 29

Hvězda Tváře už není sama! Kateřina Marie Fialová po rozchodu přiznala chlapa

Blesk.cz / Celebrity

Krásná brunetka Kateřina Marie Fialová (24), která se do povědomí dostala díky show Tvoje tvář má známý hlas, už nesmutní z rozchodu s Liborem Matoušem (26). V jejím životě se totiž objevil nový chlap!

Jul 18

Proměny Markéty Fialové: Za nový účes může láska!

Blesk.cz / Celebrity

Zahrála si na modelku účesů. Moderátorka Markéta Fialová (50), hvězda zpravodajské televize CNN Prima NEWS, s kadeřníkem Honzou Kořínkem fotili speciální projekt Pure Love, což v překladu znamená Čistá láska.

Sep 9

Hvězda Tváře je zase sama! Kateřina Marie Fialová přiznala rozchod

I takový je život. Šťastně až do smrti se tady evidentně konat nebude. Kateřině Marii Fialové (23), známé z šesté řady šou Tvoje tvář má známý hlas, krachl vztah s hercem Liborem Matoušem (25).

Sep 29

Hvězda Tváře Fialová (22): Našla oběšenou maminku! Týden po smrti táty

Blesk.cz

Je čtyřnásobnou mistryní světa ve stepu a nyní zpívá v show Tvoje tvář má známý hlas. Herečka Kateřina Marie Fialová (22) si však prošla v šestnácti letech peklem. Otec jí zemřel na rakovinu kostí a o týden později našla svou maminku…

Mar 23

Hvězda Tváře Fialová o šikaně: Mám dva hrůzné zážitky! Léta to v sobě dusila

Blesk.cz / Celebrity

Je úspěšnou zpěvačkou i herečkou, přesto vždy na růžích ustláno neměla. Vnučka Limonádového Joea Karla Fialy (93), Anna Fialová (23), si z dětství odnesla několik otřesných zážitků. Doteď je v sobě dusila.

Aug 27

Hvězda Tváře Fialová: Rozchod s Američanem a konec v První republice!

Blesk.cz / Celebrity

Je tak talentovaná, tvárná, ale bohužel i problematická. Herečka Anna Fialová (23) by mohla patřit mezi nejvíc obsazované hvězdy, ale ona má leckdy svou hlavu. A to zřejmě i v osobním životě.

Jun 29

Bývalá hvězda Tváře Anna Fialová: Nezastaví ji ani déšť!

Blesk.cz / Celebrity

Na kůži promočená a chladem promodralá herečka Anna Fialová (22) si na Letních shakespearovských slavnostech zasloužila největší potlesk. S grácií dohrála i po průtrži mračen!

Dec 4

Hvězda Tváře Anička Fialová: Hádka s přítelem přímo na ulici!

Působí jako tiché a milé děvče, ale když do herečky a zpěvačky Anny Fialové (22) vjede vztek, nezná bratra. A to pak na ulici křičí i na svého přítele.

Oct 6

Celebrity se loučily s Květou Fialovou (†88): Jak na ni vzpomínají?

Sama si obřad nepřála, spousta přátel a kolegů se s ní ale toužila rozloučit. A tak Květina dcera Zuzana Hášová (56) společně s divadlem ABC přece jenom pohřeb zorganizovala. Jak na legendární Tornádo Lou lidé zavzpomínali?

Sep 30

Rozloučení s Květou Fialovou (†88) bude! Vynutili si ho fanoušci…

Blesk.cz / Celebrity

Pohřeb nechtěla, ale bude ho mít. S Květou Fialovou (†88), která v úterý zemřela v Thomayerově nemocnici, se rodina, kolegové a věrní diváci budou moci rozloučit ve čtvrtek 5. října v Divadle ABC.

Sep 28

Zemřela herečka Květa Fialová (†88)! Na svůj odchod z tohoto světa byla připravená: Smrt je nejlevnější cestovka

Blesk.cz / Celebrity

Prohrála boj se zrádnou Alzheimerovou chorobou. Květa Fialová (†88) v úterý ráno zemřela v pražské Thomayerově nemocnici. Smrt pro ni byla vysvobozením, dokonce se na ni těšila!

Sep 26

Vzpomínky kolegů na Květu Fialovou: Byla bezelstnou ženou bez masky!

Blesk.cz / Celebrity

Český showbyznys se ještě nevzpamatoval ze smrti herce Jana Třísky (†80) a dnes už kolegové z branže oplakávají nezapomentutelnou herečku Květu Fialovou (†88). Pro mnohé to byla krásná žena věčně ponořená v duchovním světě. Jak na Tornádo…

Sep 26

Zemřela herečka Květa Fialová (†88): Celý život v sobě nosila obří bolest

Blesk.cz

Po skoro třech letech v Alzheimer centru, kde postupně ztrácela kontakt se světem, zemřela Květa Fialová (†88). Oblíbená herečka z filmů Limonádový Joe či S tebou mě baví svět už před třemi lety prodělala krvácení do břicha a infarkt, od…

Sep 20

Květu Fialovou (88) převezli do nemocnice, její stav je velmi vážný!

Blesk.cz / Celebrity

Herečka Květa Fialová (88), která se už několik let potýká s Alzheimerovou chorobou ve specializovaném centru, musela být převezena do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady poté, co se náhle zhoršil její zdravotní stav.

Aug 2

S alzheimerem bojující Květa Fialová: Úžasná pomoc od Nadi Konvalinkové!

Dlouhá léta je pojí velké přátelství, nerozdělí je tak ani krutá nemoc. I když Květa Fialová (87) trpí Alzheimerovou chorobou a ve speciálním sanatoriu je tak odstřižena od světa, její nejlepší kamarádka Naďa Konvalinková (65) ji…

May 8

Květu Fialovou znásilnila banda Rusů! Konec války jí přinesl celoživotní trauma

Blesk.cz

Den vítězství 8. května celé Česko slaví jako den, kdy skončilo několikateté utrpění 2. světové války. Pro herečku Květu Fialovou (87) však konec války přinesl celoživotní trauma! Ruští "osvoboditelé" ji totiž brutálně opakovaně znásilnili…

May 3

Hvězda Tváře Anna Fialová a chlapi? Ne! Žije s dcerou Asterky Annou Linhartovou

Blesk.cz

Pořádná dámská jízda. Jen co se herečka Anna Linhartová (22) rozešla s kolouškem Zdeňkem Piškulou (17), sbalila si věci a odstěhovala se ke kamarádce. Tou je hvězda show Tvoje tvář má známý hlas Anna Fialová (20).

Aug 8

Květa Fialová o pobytu v Alzeheimercentru: Malujeme tu, zpíváme a čteme…

Blesk.cz

Až do letošních Velikonoc se zdálo, že Květě Fialové (85) alias Tornádo Lou z filmu Limonádový Joe se choroby vyhýbají obloukem. Jenže pak přišla krutá rána v podobě Alzheimera a herečka musela být převezena do specializovaného zařízení v…

Mar 31

Květa Fialová onemocněla chorobou, kterou trpěl Hapka: Má alzheimera!

www.blesk.cz

Postihla ji stejná nemoc, která před lety zabila jejího manžela Pavla Hášu (†80) a kterou trpěl i skladatel Petr Hapka (†70). Herečka Květa Fialová (85) skončila v léčebně dlouhodobě nemocných s prokletou diagnózou. Postihla ji…