Čeština

Čaputová se před Zemanem převlékla. Na Hradě přihlížela těhotná Alex, proč chyběla Ivana?

Blesk.cz

Na Slovensku vstupovala do letadla v černém kostýmku, v Česku již z letadla vystupovala v zelených šatech. Jako šatna posloužil speciál nové slovenské prezidentce Zuzaně Čaputové při cestě do Česka. Její návštěvu na Pražském hradě pak…

Více z Blesk.cz

29. 5.

Ivanu Jirešovou opouští dcera: Proč?

Blesk.cz / Celebrity

Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě Ivana Jirešová (45) prožívá velkou životní změnu. Dcera Sofie (18), která před pár měsíci dovršila plnoletosti, se rozhodla vyletět z rodného hnízda a postavit se na vlastní nohy.

6. 3.

Manévry v Lánech před Zemanovým koncem na Hradě: Do bungalovu přijela první dáma Ivana

Blesk.cz

Na obhlídku nového domova pro končícího prezidenta Miloše Zemana přijela v pondělí první dáma Ivana Zemanová, která se přijela podívat do luxusního »bungalovu« v Lánech. 1,4 kilometru - tak daleko je Zemanův dům od lánského zámku. Autem to…

19. 9.

Ivana Korolová: Sexy mamka na túře!

Blesk.cz / Celebrity

Pardubická rodačka, herečka a zpěvačka Ivana Korolová (34) ukázala na sociálních sítích svou sexy postavu v plavkách a prozradila, na co se mohou její fanoušci těšit.

9. 3.

Vdova Ivana Gottová: Diamanty od Slavíka!

Byl tam s ní! Vdova Ivana Gottová (46), jež přebírala státní vyznamenání za zesnulého manžela, se na Hradě blýskla v drahých špercích, které jí ještě za svého života věnoval sám Karel Gott (†80).

13. 10.

ONLINE: Zeman leží na ARO, znovu u něj byly Ivana a Kate. Jeho stav je vážnější, než Hrad přiznává?

Blesk.cz

Prezident Miloš Zeman je od neděle opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici (ÚVN) v Praze. Prezident leží na ARO a mluvčí ÚVN Jitka Zinke v pondělí uvedla, že jeho stav je stabilizovaný. Stejně jako v předchozích dnech u něj byly…

6. 10.

Zamilovaná Ivana Jirešová: První dovolená s novým přítelem!

Blesk.cz / Celebrity

Tajemná jak hrad v Karpatech, ale zamilovanost z ní doslova prýští. Herečka Ivana Jirešová (44) přiznala nového partnera, s nímž už byla i na dovolené v Egyptě.

9. 9.

V ANO se upírají zraky na ministryni financí: Alena na Hrad?! Co si myslí politologové?

Blesk.cz

Z pevného »nikdy« se stalo ještě pevnější „možná“. Premiér Andrej Babiš (67, ANO) nedávno nevyloučil, že by v roce 2023 zkusil dosáhnout na nejvyšší volební metu – Pražský hrad. Ale kdyby se něco nevyvedlo, má podle informací Blesku hráče…

17. 12.

Ivana Gottová řekla po manželově smrti ano! Který muž ji obměkčil?

Blesk.cz / Celebrity

Ještě nedávno Ivana Gottová (43) říkala rezolutní ne všem, kteří chtěli památku jejího zesnulého manžela, milovaného Karla Gotta (†80), oslavit koncertem. Teď však poprvé svolila! Kdo může na Gotta zavzpomínat oficiálně?

25. 10.

Kde bude mít Gott hrob? Vdova Ivana promluvila!

Blesk.cz

Informace, na kterou tak dlouho veřejnost čekala, je tady. Vdova po Karlu Gottovi (†80) Ivana (43) prozradila, kde bude zpěvák pohřben - na hřbitově v pražských Malvazinkách.

20. 6.

Čaputová se před Zemanem převlékla. Na Hradě přihlížela těhotná Alex, proč chyběla Ivana?

Blesk.cz

Na Slovensku vstupovala do letadla v černém kostýmku, v Česku již z letadla vystupovala v zelených šatech. Jako šatna posloužil speciál nové slovenské prezidentce Zuzaně Čaputové při cestě do Česka. Její návštěvu na Pražském hradě pak…

13. 6.

Zeman vyvedl Ivanu na Hůlku. Na Hradě předtím přijal delegaci KSČM i cenu od básníka Sýse

Blesk.cz

Na koncert zpěváka a svého podporovatele Daniela Hůlky vyvedl Miloš Zeman ve středu večer svou manželku Ivanu Zemanovou. Prezident měl za sebou pestré hradní odpoledne. Od komunistického básníka Karla Sýse, navrženého Sněmovnou na státní…

14. 9.

Hlas Lisy Simpsonové Ivana Korolová se vdala! Ano řekla na horách

Blesk.cz / Celebrity

Ivana Korolová (28) řekla ANO Jiřímu Veselému po šesti letech vztahu. A tím, že žádost o ruku proběhla v horách, tak i svatba se konala v horském penzionu v Krkonoších.

23. 6.

Ivana Trump si uřízla na Hradě ostudu: Zapomněla česky!

Blesk.cz

Zradila ji čeština! Ivana Trump (68) byla sice na předání ceny za prestiž Česka ve světě na Hradě připravená, ale stačilo jedno slovo a uřízla si pěkný trapas. Hosté ve Španělském sále na pár chvil oněměli.

21. 6.

Galavečer na Hradě: Ivana Trump s hlubokým výstřihem, Ivana Gottová v krajce a balerínách

Blesk.cz

Slavnostní galavečer CZECH TOP 100 přilákalo na Pražský hrad nejenom nominované a vítěze, ale i známé osobnosti. Mezi prvními dorazil fotograf Jadran Šetlík nebo módní návrhář Osmany Laffita. Oceněný Karel Gott (77) dorazil v půl sedmé.…

14. 2.

Ivana Jirešová už není sama?! Na premiéře s novým chlapem

Blesk.cz / Celebrity

Herečka Ivana Jirešová (39) se před koncem roku rozešla s přítelem Štěpánem. Dle jejích slov ho zanedbávala. Na premiéru Plesu upírů ale dorazila v doprovodu sympatického muže.

17. 2.

Bordelářka Ivana z Výměny manželek: Partnera vydírá přes dceru!

Blesk.cz

V děsivé pasti se ocitl partner bordelářky Ivany (49) z dnešní Výměny manželek. Když před šesti roky čekala dcerku Nikolku, Jiří (46) ji opustil. Později se k ní ale vrátil a teď spolu opět žijí. Ale jen kvůli dceři!

16. 2.

Bordelářka Ivana z Výměny manželek: Uklízet ji učí Romové!

Blesk.cz

Pořádnou ostudu si uřízne Ivana (49), která v zítřejší Výměně manželek přijde do romské rodiny se sedmi dětmi. Mají tam totiž poklizeno a navařeno lépe než ona, byť se stará jen o šestiletou dcerku.

22. 1.

Na Pražském hradě to v pátek ožije: Miloš Zeman s manželkou pořádají reprezentační ples

Blesk.cz

Prezidentský pár Miloš a Ivana Zemanovi dnes pořádají na Pražském hradě reprezentační ples. Stejně jako loni i letos mohou hosté v tombole vyhrát společnou večeři se Zemanovými na Pražském hradě.

13. 1.

Ivana si zaregistrovala Gottovo příjmení: Co chystá?

Blesk.cz / Celebrity

Manželka Karla Gotta (76) Ivana Gottová (39) si osm let po svatbě s Mistrem podala u Úřadu průmyslového vlastnictví přihlášku pro vytvoření ochranné známky na své jméno. A to hned na čtyři stovky různých produktů.

4. 8.

Pohřeb geniálního klavíristy Ivana Moravce (†84): Bazilika na pražském Břevnově praskala ve švech

V zaplněné bazilice sv. Markéty v Břevnovském klášteře v Praze se dnes rodinní příslušníci, přátelé, žáci, hudební kolegové a příznivci naposledy rozloučili se světově uznávaným pianistou Ivanem Moravcem, který zemřel 27. července ve věku…