English

Nakopla ji slova expartnera Krause? Strýcová zažívá největší úspěch kariéry!

Blesk.cz / Celebrity

Česká tenistka Barbora Strýcová ve svých 33 letech postoupila včerejším vítězstvím nad Britkou Johannou Kontaovou (28) poprvé v životě do semifinále nejprestižnějšího tenisového turnaje na světě. Nikdy předtím tak daleko na grandslamu…

More from Blesk.cz / Celebrity

Mar 3

Muzikant David Kraus: Tajné zásnuby s matkou jejich dcery!

To je ale tajnůstkář! Muzikant David Kraus (43) dokázal utajit těhotenství přítelkyně Sarah Opravilové (23), pochlubil se až narozením dcery, a teď na něj praskly i zásnuby!

May 3

Strýcová je pasé! Zpěvák David Kraus sbalil o dvacet let mladší modelku

Z těžkého rozchodu s tenistkou Barborou Strýcovou (34) se zpěvák David Kraus (40) už očividně dostal, protože ji nahradil o dvacet let mladší modelkou. Sarah Opravilová není žádnou novou tváří, přesto se až teď potvrdilo to, nad čím…

Feb 13

David Kraus přiznal: Dva roky strachu a teď to stejně přišlo!

Blesk.cz / Celebrity

Dnes je den, kterého se muzikant David Kraus dva roky bál. Je mu 40 let. On to nazývá jako nepříjemné číslo nebo neradostné jubileum. Ale na druhou stranu přiznává, že si žije velmi hezky a dělá, co ho baví.

Jul 11

Nakopla ji slova expartnera Krause? Strýcová zažívá největší úspěch kariéry!

Blesk.cz / Celebrity

Česká tenistka Barbora Strýcová ve svých 33 letech postoupila včerejším vítězstvím nad Britkou Johannou Kontaovou (28) poprvé v životě do semifinále nejprestižnějšího tenisového turnaje na světě. Nikdy předtím tak daleko na grandslamu…

Jan 4

Zpěvák David Kraus jako Anděl na horách: Lyžuje na dětské sjezdovce

Když ho viděla na lyžích Beata Rajská (57), prohlásila o něm, že je „Anděl na horách!“ David Kraus (38) se na zahájení zimní sezony v rakouském Nassfeldu učil lyžovat na dětské sjezdovce.

Sep 12

Nasadil jí prsten, ona jemu parohy: David Kraus rekapituluje vztah s Bárou Strýcovou

Blesk.cz / Celebrity

Chtěl s ní strávit zbytek života! Řeči Davida Krause (38) o svatbě s Bárou Strýcovou (32) vůbec nebyly plané! Navlékl jí prsten s drahým kamenem, pro tenistku to ale zřejmě nic neznamenalo…

Sep 9

David Kraus po rozchodu s nevěrnou Strýcovou: Byl to můj životní omyl! A v posteli už má jinou

Blesk.cz

Pořádná smeč pro Báru Strýcovou (32)! David Kraus (38) dlouho mlčel a teď od plic pomluvil o tom, jak mu nasadila parohy. Nikdy se prý v nikom tak nespletl jako v tenistce, která za jako zády trávila noci jiným.

Sep 4

Strýcová s potetovaným milencem: Vášeň na Staromáku! Těsně se minuli s Krausem

Jen co jí skončily tenisové pracovní povinnosti za oceánem, spěchala tenistka Barbora Strýcová(32) zpět domů do Česka do vášnivé náruče svého nového muže Petra Matějčka, kterého za divokých okolností vyměnila za nic netušícího Davida…

Aug 17

Hořké léto Davida Krause pokračuje: Nejdřív nevěra Strýcové, teď smrt!

Blesk.cz / Celebrity

Sotva nějak vydýchal zradu Barbory Strýcové (32) a rozpad jejich vztahu, přišla další, mnohem tvrdší rána! David Kraus (38) ztratil přítele, kterého vnímal jako adoptivního tátu, respektive dědu.

Aug 11

David Kraus po rozchodu s tenistkou Barborou Strýcovou: Stěhování od nevěrnice!

Blesk.cz

Sbalil si dvě tašky, psa a definitivně zabouchl dveře za minulostí s Barborou Strýcovou (32), která odjela za oceán. Pro věci, které vyklidil z jejího pražského bytu, ale zhrzenému Davidovi Krausovi (38) musel přijet kamarád. Zpěvák si je…

Aug 10

David Kraus chtěl se Strýcovou dítě! Tak dlouho čekal, až ostrouhal úplně

Blesk.cz / Celebrity

Čím dál víc vyplouvají na povrch detaily vztahu Davida Krause (38) a Báry Strýcové (32). Zatímco tenistka tvrdí, že s Davidem byla dva měsíce rozešlá, tak muzikant si s ní do poslední chvíle maloval budoucnost zalitou sluncem!

Jul 27

Strýcová promluvila o vztahu s Krausem: Proč se za jeho zády muchlovala s jiným?!

Blesk.cz

Pouliční muchlovačka a líbačka tenistky Barbory Strýcové (32) s potetovaným fešákem, ze kterého se vyklubal šéfredaktor časopisu Elle Petr Matějček, obletěla ve středu celou republiku. V tu chvíli měl syn moderátorka Jana Krause David…

Jul 27

Tenistka Strýcová strávila další noc s tetovaným vášnivcem. A David Kraus konečně promluvil

Blesk.cz

To, co vypadalo jako postelový románek na jednu noc, je podle zjištění Blesku mnohem vážnější. Tenistka Barbora Strýcová strávila u svého nového „objevu“ Petra Matějčka i další noc. Ten o jejich vztahu promluvil již ve čtvrtek. Nakonec se…

Jun 20

David Kraus po opilecké krasojízdě: Lil jsem to do sebe z nudy!

Blesk.cz / Celebrity

Před třemi týdny se muzikant David Kraus (38) opil na mejdanu tak, že se potácel po ulici a močil mezi auty. Paradoxní na tom je, že mu alkohol vůbec nechutná a v podstatě se mu vyhýbá. Tedy alespoň to tvrdí.

May 25

Opilecká jízda Davida Krause: Kalba a močení mezi auty!

Blesk.cz / Celebrity

Muzikant David Kraus (38) to parádně rozjel na narozeninovém mejdanu firmy s luxusním nádobím. Během večera do sebe nalámal vše, co mu přišlo pod ruku. Dokonce nestihl dojít ani na toalety a vymočil se na ulici mezi auty.

Sep 4

Zpěvák a přítel tenistky Strýcové David Kraus: Jsem trochu cikán a retardovaný brácha

Dříve to byl syn slavného Jana Krause, dnes přítel tenistky Báry Strýcové. David Kraus (37) je ale sám o sobě zajímavý člověk. Přiznává, že miluje Romy a jejich kulturu, a proto si s nimi založil romskou kapelu The Gipsy brothers.

Aug 1

Tenistka Strýcová vedle Krause kvete! On má náběh na infarkt při pohledu na Báru

Už tři roky spolu žijí, ale společnosti se zpravidla vyhýbají. Úspěšná tenistka Barbora Strýcová (30) a zpěvák David Kraus (35) se trochu překvapivě objevili na narozeninách kubánského baru. A rozhodně se jim brzy domů nechtělo.

Dec 8

Krausová otevřeně o přítelkyni svého syna Davida: Strýcová je ostrá!

Potenciální snachu si Jana Krausová (62) pochvaluje. Herečka je ráda, že tenistka Barbora Strýcová (30) je na jejího syna, zpěváka Davida Krause (36), tvrdá.

May 28

David Kraus doplatil na své řádění ve „Tváři“: Přišel o hlas!

Blesk.cz / Celebrity

David Kraus (36) si prošel peklem. A to kvůli zesnulé Janis Joplin (†27), kterou v sobotu večer díky němu uvidíme v show Tvoje tvář má známý hlas. Na náročných písních divoké zpěvačky si podle vlastních slov zlikvidoval hlasivky!

May 25

David Kraus a Petr Suchoň vyvedli své tenistky: Tepláková večeře a polibky do vlasů!

Blesk.cz / Celebrity

Muzikant David Kraus (35) je už v rodině! S přítelkyní, tenistkou Barborou Strýcovou (29) a jejími rodiči vyrazil na večeři. A podle toho, že páreček měl tepláky, tak o první společnou večeři zřejmě nešlo.