English

Mahulena Bočanová otevřela lednici a fanoušci nemohli věřit vlastním očím!

Herečka Mahulena Bočanová (53) pandemii koronaviru zvládá s klidem, protože má dostatek všeho. Nejenom jídla nebo vína, ale především dezinfekce, léků, vitamínů a dalších pomůcek.

More from Blesk.cz / Celebrity

Apr 13

Mahulena Bočanová vyrazila na dovolenou: Ale bez autistické dcery!

Blesk.cz / Celebrity

Soužití s autistickým dítětem je často prací na plný úvazek. Své o tom ví herečka Mahulena Bočanová (57), která se s láskou stará o svou dceru Márinku (22). Jak ale nyní přiznala, občas je potřeba vypnout... a jet si od toho všeho…

Feb 6

Bočanová pro Márinku udělá všechno: Mají druhé Vánoce!

Má za sebou druhý Štědrý den! Mahulena Bočanová (56) si letos chtěla Vánoce trochu ulehčit, jenže hereččina dcera Marina (22) se o pravý Štědrý den nenechala ochudit!

Mar 11

55 klepe na dveře! Mahulena Bočanová pláče nad svým obličejem

Blesk.cz / Celebrity

Herečka Mahulena Bočanová má 55. narozeniny až příští pátek 18. března, přesto se už na svůj další životní mezník připravuje. Celoživotní dlouhovláska se rozhodla svou hřívu o 20 cm zkrátit.

Jan 6

Mahulena Bočanová ukázala naditý dekolt dcery Márinky (20): »Tatry« po mamince!

Herečka Mahulena Bočanová (54) se těší velké divácké přízni nejenom pro své herecké výkony a nesporný talent, ale i pro svou sexy postavu. Však ji dala v minulosti všem na odiv i ve slavných pánských časopisech. Vnady, jimiž se pochlubila…

Nov 12

Mahulena Bočanová už má doma Vánoce: Jsem cvok, ale miluju to!

Blesk.cz / Celebrity

Ještě není ani půlka listopadu a Mahulena Bočanová (53) už začala s vánoční výzdobou svého domu. Běžně má pět vánočních stromečků, tak snad to letos překoná.

Oct 26

Mahulena Bočanová má obavy o vlastní duševní zdraví! Co provedla?

Blesk.cz / Celebrity

Sice se u toho usmívala, silné slovíčko se ale Mahulena Bočanová (53) pronést nebála. A to směrem sama k sobě, když herečka přiznala obavu o svůj intelekt. A na vině je situace, kterou dobře zná kdekdo.

Jan 6

Dvakrát rozvedená Mahulena Bočanová: Šok ze třetí svatby!

Že by se Mahuleně Bočanové (52) zachtělo bílých šatů a v roce 2020 opět stanout před oltářem? Byť má herečka za sebou dvě nevydařená manželství, na muže rozhodně nezanevřela a romantičku v sobě taky zcela nepotlačila.

Sep 2

Velkolepá oslava 18. narozenin dcery Bočanové: Mahulena ji proplakala

Mahulena Bočanová (52) uspořádala pro svou dceru k osmnáctinám zahradní party, kde se sešlo okolo třiceti hostů a nechyběly pohádkové postavy. Plnoletá slečna si svůj den užila naplno, a to herečku dojalo k slzám.

Apr 5

Stydlivka Mahulena Bočanová: V »posteli« za ní musela zaskakovat kolegyně!

Krásná herečka Mahulena Bočanová (52) působí jak v televizi, tak na divadelních prknech jako femme fatale. Výrazně nalíčená, sexy a vášnivá. Ve skutečnosti je však představitelka čarodějnice Bludimíry z pohádky Kouzelný měšec velice…

Mar 2

Herečka Mahulena Bočanová se brání: Nejsem štětka!

Krásná herečka Mahulena Bočanová (51), která svým zjevem vzdoruje času, se pochlubila na instagramu rajcovní fotkou v síťovaných punčocháčích a zdůraznila, že i když to tak vypadá, ona rozhodně lehkou ženou není. I když ji může svým oděním…

Jan 11

Mahulena Bočanová na unikátních fotkách: Krásná a divoká, shodují se kolegyně

Blesk.cz / Celebrity

Tenkrát holčička, dneska dámička, okomentoval černobílé snímky Mahuleny Bočanové (51) jeden z jejích fanoušků. Herečka totiž zalovila v archivu a vytáhla na světlo fotky, kdy jí bylo sladkých sedmnáct.

Dec 4

Mahulena Bočanová o druhé nemoci dcery Márinky: Je to jen o smíření

Krásná herečka Mahulena Bočanová (51) rozhodně nemá na růžích ustláno. Jako matka – samoživitelka se stará o dceru Márinku (17), která už od narození trpí lehčí formou autismu. S nástupem puberty se u dívky navíc objevila epilepsie...

Sep 24

Mahulena Bočanová přiznala plastiku: Už to bylo nutné, tvrdí

Blesk.cz / Celebrity

Herečka a moderátorka Mahulena Bočanová (51) poprvé přiznala plastickou operaci v obličeji. Měla neustále unavené oči, tak se na radu kamarádky odebrala na kliniku estetické medicíny.

Jan 29

Mahulena Bočanová o válce s otcem své dcery: Proč se slova plná hněvu dostala ven?

Blesk.cz

Mezi exmanželi Mahulenou Bočanovou (50) a Viktorem Mrázem (50) už několik měsíců zuří studená válka kvůli šestnáctileté dceři Marině. Od září totiž herečka Mrázovi upravila podmínky střídavé péče a chce navýšení alimentů. Spor, o kterém…

Jan 28

Mahulena Bočanová: Válka s exmanželem Mrázem! Zveřejnila dopis plný zloby kvůli alimentům!

Blesk.cz

Herečka Mahulena Bočanová (50) a její exmanžel Viktor Mráz (50) proti sobě vytáhli do boje o peníze na šestnáctiletou dceru Márinku. Na sociální síti Bočanové se totiž objevila část korespondence, podle které Bočanová už od října…

Dec 23

Mahulena Bočanová má pět vánočních stromků! Miluji kýče

Blesk.cz

Herečka Mahulena Bočanová (50) o sobě tvrdí, že je vánočkář. Je totiž nejkrásnějšími svátky roku posedlá. Nemá jeden stromek v obýváku, jako většina, ale hned pět po celém domě a před ním.

Feb 17

Mahulena Bočanová: Rozchod s pracháčem! V padesáti je potřeba upřímnost

Blesk.cz / Celebrity

Opět sama! Láska Mahuleny Bočanové (49) s movitým podnikatelem Karlem Janebou (49) vzala za své. Chyběla zamilovanost.

Sep 16

Bočanová v obležení dvou fešáků: Mahuleno, toho vyššího se drž!

Blesk.cz / Celebrity

Už je to velmi dlouho, co se kolem Mahuleny Bočanové (49) motalo tolik mužů. Teď je v obležení hned dvou. A podle jejího uculeného výrazu to vypadá, že mezi ní a vyšším vousatým fešákem přeskočila jiskra.

Jun 15

Mahulena Bočanová otevřeně: Snažila jsem se o druhé dítě, ale už na to nemám sílu

Blesk.cz / Celebrity

Herečka a moderátorka Mahulena Bočanová (49) přiznala, že se zatím nesetkala s mužem, který by byl tím pravým na celý život. Dokonce se několikrát snažila o druhé dítě... To se jí, bohužel, také nepovedlo...

Feb 5

Mahulena Bočanová totálně bez peněz: Účetní ji obrala o milion!

Blesk.cz

Naletěla podvodnici! Mahulena Bočanová (48) přišla nejmíň o milion korun. Falešná účetní si prý nechala všechny její honoráře posílat na svůj účet.