English

Zemřel exmanžel Ivy Janžurové! Jana Eisnera (†86) zradilo srdce v pátek třináctého

Blesk.cz / Celebrity

Jediný muž, kterému řekla ANO, předminulý pátek navždy odešel! Zpráva o smrti exmanžela Ivu Janžurovou (79) zaskočila. S kameramanem Janem Eisnerem (†86) se v roce 1968 brali po dvouměsíční známosti.

More from Blesk.cz / Celebrity

Jul 19

Iva Janžurová a Jana Paulová: Foto v plavkách trochu jinak!

Blesk.cz / Celebrity

Kamarádky a kolegyně Iva Janžurová (82) a Jana Paulová (68) umí pobavit! Herečky společně vyrazily na řecký ostrov Korfu a na pláži se svlékly do plavek. Ne ovšem jen tak ledajakých...

May 19

Oslavenkyně Iva Janžurová (82): Unikla smrti jen o vlásek!

Blesk.cz / Celebrity

Oblíbená česká herečka Iva Janžurová sice slaví 19. května své 82. narozeniny, kromě nich ale slaví ještě jednu významnou událost. 2. dubna 2002 se totiž podruhé narodila, když jenom o vlásek unikla hrozivé tragédii.

Jan 3

Iva Janžurová: Konec roku v posteli!

I když se celá rodina snažila herečku chránit před viry a bacily, přece jen onemocněla. Iva Janžurová (81) musela, ač velmi nerada, vzdát 29. prosince představení Audience u královny. Už téměř osm let je to jedno z jejích nejoblíbenějších.

Aug 27

Iva Janžurová bez oslavy 80. narozenin: Přirovnala je k pohřbu!

Blesk.cz / Celebrity

Její parťačka nejen ze Světáků Jiřina Bohdalová (89) odpískala kvůli koronaviru oslavu devadesátin příští rok v O2 areně, avšak kývla na narozeninovou show v GoJa Music Hall. To Iva Janžurová (79), kterou čekají v květnu osmdesátiny,…

Nov 29

Iva Janžurová po dramatickém pádu: Už zase pracuje!

Blesk.cz / Celebrity

Pád ze schodů měl přece jen dohru. Iva Janžurová (78) musela na ortopedii! Jako na potvoru totiž spadla na nemocné koleno. Herečka ale měla z pekla štěstí!

Sep 12

Herečka Iva Janžurová s puškou v ruce: Seď, nebo se netrefím!

Blesk.cz / Celebrity

Uhladí si usedlé šaty s límečkem, vykasá rukávy u háčkovaného svetříku a s nesmlouvavým výrazem ve tváři namíří hlaveň brokovnice na zkrvaveného Martina Hofmanna (40)! V právě natáčeném filmu Teroristka je Iva Janžurová (77) pěkně ostrá!

Aug 6

Iva Janžurová mile překvapila: Tohle byste u ní asi nečekali!

Nebojí se toho! Filmová a divadelní legenda Iva Janžurová (77) přijela na Letní filmovou školu do Uherského Hradiště bez jakéhokoliv líčení. A nutno říci, že jí to i tak slušelo!

Apr 9

Iva Janžurová po zápalu plic: Jsem na tom hůř, než si myslíte

Na prknech divadel září jako Božská Sarah či královna Alžběta II. Iva Janžurová (76) jede na plný plyn a na jevištích srší energii. Ovšem ve skutečnosti ji trápí zdravotní problémy. Před dvěma lety podstoupila operaci srdce a nedávno…

Aug 15

Po Donutilovi letí i Iva Janžurová: Opouští Národní!

Blesk.cz / Celebrity

Po Sluhovi dvou pánů se vedení činohry Národního divadla zbavilo další hvězdně obsazené inscenace! Iva Janžurová (76) už na prkna Stavovského divadla ve hře Les nevkročí.

Feb 10

Iva Janžurová o mateřství: Asi jsem byla špatná matka

Blesk.cz / Celebrity

Herečka Iva Janžurová (75) je maminkou dvou dcer Sabiny a Theodory. Obě se, stejně jako maminka, angažují v umělecké sféře. Jak ale legendární herečka přiznala vždy svým dcerám nebyla úplně příkladnou maminkou.

Feb 2

Iva Janžurová (75) překvapuje: Pravda o cenách Thálie!

Loni nominaci na cenu Thálie za postavu britské panovnice ve hře Audience u královny odmítla. Letos ale komise Ivu Janžurovou (75) vybrala opět. Zaujala ji představením Božská Sarah v pražském divadle Kalich.

Jan 30

Legendární herečka Iva Janžurová (75): Operace srdce mě omladila!

Blesk.cz / Celebrity

Důležitou operaci srdce Iva Janžurová (75) stále odkládala. Nakonec do nemocnice jela rovnou z příbramského divadla!

May 19

Iva Janžurová slavila 75. narozeniny: Dveře u vily se netrhly

Blesk.cz

Zařídila si to Iva Janžurová (75) dobře, to je jí třeba nechat. Porodila dceru Sabinu jen den před vlastními narozeninami, a tak tento týden z mejdanů nevyjde!

Mar 29

Iva Janžurová poprvé po operaci srdce na jevišti: Tekly jí slzy!

Blesk.cz / Celebrity

Tolik emocí ještě královna Alžběta nezažila. Herečka Iva Janžurová (74) se po operaci srdce poprvé coby britská panovnice objevila před diváky. Ti ji svou přízní dojali k slzám.

Mar 26

Iva Janžurová po operaci srdce: První úsměv

Blesk.cz / Celebrity

Už zase bude hrát. Iva Janžurová (74) se po náročné operaci srdce vrací na jeviště. Blesk ji zastihl, jak se po návratu z lázní kochá rozkvetlými stromy na své zahradě.

Mar 21

Iva Janžurová po těžké operaci srdce: Návrat na jeviště!

Blesk.cz / Celebrity

Jen šest týdnů odpočinku. Iva Janžurová (74) se po operaci srdeční chlopně postaví znovu na jeviště. Vybrala si k tomu náramný den – svátek divadla. Vrací se velkolepě jako královna Alžběta II. v Audienci u královny.

Feb 26

Iva Janžurová opustila nemocnici! Po výměně chlopně odjela do lázní

Blesk.cz / Celebrity

Už může rehabilitovat! Lékaři propustili Ivu Janžurovou (74) z Nemocnice Na Homolce. „Paní Janžurová odjela do lázní,“ prozradil Blesku mluvčí ND Tomáš Staněk.

Feb 22

Herečka Iva Janžurová (74) v nemocnici: Bezodkladná operace srdce!

Blesk.cz

Herečka Iva Janžurová (74) má za sebou velmi náročnou operaci. Ve čtvrtek se v pražské Nemocnici Na Homolce podrobila složitému kardiochirurgickému zákroku. Mluvčí české první scény Tomáš Staněk dnes prohlásil, že oprace se zdařila a…

Dec 9

Iva Janžurová v slzách: Smrt kamaráda ji zdrtila! „Netušila jsem, že je to tak vážné!“

Blesk.cz

Smích vystřídaly slzy! Iva Janžurová (74) na pondělní zkoušce v divadle zářila úsměvy. Krátce po odchodu ji ale zasáhla smutná zpráva o smrti jejího dvorního režiséra Ivana Rajmonta (†70).

Nov 26

Iva Janžurová se nechala nafotit fotografem mužských aktů Robertem Vano! Jak to dopadlo?

Blesk.cz / Celebrity

Herečka Iva Janžurová (74) kvůli další významné osobnosti, kterou ztvární v Divadle Kalich, jen v přehozu zapózovala před objektivem fotografa Roberta Vana. Ten je proslavený mužskými akty.