English

Jirka Mádl a ministr Adam Vojtěch: Seděli spolu 8 let!

Pařili spolu, ještě když se ministru Adamovi Vojtěchovi (34) říkalo Ken a místo zdravotnictví řídil jen svou pěveckou kariéru. Herec a režisér Jiří Mádl (34) s ním seděl 8 let v jedné lavici.

More from Blesk.cz / Celebrity

Nov 10

Adam z MasterChefa: Randí s půvabnou blondýnkou!

Blesk.cz / Celebrity

Když se Adam Rundus (26) přihlásil do MasterChefa, ani ve snu ho nenapadlo, že se dostane mezi závěrečnou osmičku fi nalistů. Velkou podporu má ve své půvabné blondýnce Dorotce (24).

Oct 9

Sporťačka Puhajková má chlapa: S Adamem jsme spolu!

Potvrzeno! Inna Puhajková (37) už nějakou dobu tají nového přítele, zpěváka Adama Janotu (29). Blesku poprvé potvrdila, že spolu tvoří pár a navíc je to první muž v jejím životě, který je mladší.

Oct 13

Adam Sandler má nový bejvák! Vila za 103 milionů

Blesk.cz / Celebrity

Ve svých filmech hraje Adam Sandler (56) většinou běžné taťky od rodiny, v reálu si ale žije jako král. Ve čtvrti Pacific Palisades v Los Angeles si teď pořídil dům – a rozhodně nešetřil! Vila ho vyšla na více než 103 milionů korun.

Dec 21

Kdo je vítěz SuperStar Adam: Bratr herečky Pavlovčinové!

Blesk.cz / Celebrity

Jablko nepadlo daleko od stromu. Herečka Radka Pavlovčinová (32) se dme pýchou. Její bratr Adam (26) se v neděli stal vítězem pěvecké soutěže SuperStar, shrábl šek na 2 miliony korun a může kráčet ve šlépějích své slavnější sestry.

Jun 9

Adam Sandler je v Praze! Hvězdnou návštěvou poctil i basketbalistky

Česká republika a konkrétně Praha je poslední dobou plná zahraničních celebrit. Nyní k nám zavítal i oblíbený komik Adam Sandler (54) známý z filmů 50x a stále poprvé či Pohádky na dobrou noc. Kde ho můžete potkat?

Jun 8

Jirka Mádl a ministr Adam Vojtěch: Seděli spolu 8 let!

Pařili spolu, ještě když se ministru Adamovi Vojtěchovi (34) říkalo Ken a místo zdravotnictví řídil jen svou pěveckou kariéru. Herec a režisér Jiří Mádl (34) s ním seděl 8 let v jedné lavici.

Apr 14

Adam Mišík konečně prozradil: Proč mi ochrnul obličej?!

Blesk.cz / Celebrity

Jen krátce poté, co jeho otec Vladimír Mišík (74) oznámil konec kariéry, ohrozila vážná nemoc jeho syna Adama (23). Se zánětem mozku skončil s půlkou ochrnutého obličeje v nemocnici! Konečně prozradil, co se stalo. Kouslo ho klíště!

Sep 23

Přítelkyně exministra Ochotská: Jsem na tebe pyšná, vyznala se Adamu Vojtěchovi

Blesk.cz / Celebrity

Bývalá moderátorka Novy Michaela Ochotská (35) se ráda ohřívá v přítomnosti slavných mužů. Bohužel jí to s nimi moc dlouho nevydrží. Společnou fotkou s exministrem zdravotnictví Adamem Vojtěchem (33) hodně překvapila.

Sep 23

Po koronaviru hned mezi lidi? Lucie Bílá opět popudila část fanoušků!

Blesk.cz / Celebrity

Koncem minulého týdne se zpěvačka Lucie Bílá (54) na sociálních sítích svěřila všem svým příznivcům, že prodělala koronavirus, a nemoc označila k nelibosti mnohých lidí jenom jako „blbou chřipku“. Karanténa jí skončila v neděli – a ona…

Jul 28

Adam Kajumi: Z nešťastné lásky začal zpívat!

Blesk.cz / Celebrity

Proslavil jako nejsledovanější Čech na aplikaci TikTok a má vliv na statisíce dětí a dospívajících. Adam Kajumi (21) natáčí videa, která se nemusí každému líbit, ale jak sám říká, odráží se v nich jeho vlastní život. To jako by mu ale už…

Oct 19

Jan Adam a Ivana Gottová: Po Karlově smrti se jí zastal

Blesk.cz

Po boku Karla Gotta (†80) strávil víc než třicet let. Byl jeho tajemníkem, zaměstnancem i přítelem. Přestože se jejich cesty před pár lety rozešly, smrt Zlatého slavíka Janem Adamem (55) velmi otřásla. V otevřeném rozhovoru pro páteční…

Sep 23

Hanbatá láska Jenovéfy Bokové: Její Robinson šel na Adama!

Blesk.cz / Celebrity

Partner herečky Jenovéfy Bokové (27) a vítěz druhé řady reality show Robinsonův ostrov Martin Složil (31) se netají láskou k přírodě a cestování. Proto když se na cestách najde příležitost ke koupání, je jasné, že plavky jsou pro něj…

Aug 28

Tomáš Klus překvapil: ANO mi nevadí! Babiš mě pozval na kafe...

Blesk.cz

Pravdomluvný písničkář Tomáš Klus (33) je v posledních měsících velmi výřečný. Pravidelně se vyjadřuje například k politické situaci v České republice. Asi největším padouchem je podle něj premiér Andrej Babiš (64), proti kterému často…

May 29

Zamilovaný Adam Mišík: Tajné rande s mladičkou černovláskou!

Blesk.cz / Celebrity

Po rozchodu s modelkou Dianou a krátkém románku s misskou Denisou se Adam Mišík (22) opět zamiloval. Tentokrát do svých spárů ulovil mladičkou černovlasou krásku. Tu vyvedl na tajné rande do pražské ZOO a rovnou ji představil svým přátelům.

Aug 16

Dvojnásobný táta Adam Plachetka: S rodinou u Mozarta!

Blesk.cz / Celebrity

Na co sáhne, to se mu daří. Adam Plachetka (33) přivítal na světě druhou dceru, oslavil s Kateřinou Kněžíkovou (36) šesté výročí svatby a nastudoval roli Přemysla v opeře Libuše.

Jan 1

Adam Pavlík o mámě Špinarové: Které chvíle u televize proplakala!

Nečekaná smrt fenomenální zpěvačky Věry Špinarové (†65) zasáhla letos v březnu nejen stovky fanoušků, ale především její rodinu. Její syn, muzikant Adam Pavlík, prozradil, co mu nejvíc chybí, jaká maminka byla i proč si nepouští její desky.

Oct 27

Adam Mišík nekompromisně: S tátou už vystupovat nebudu!

Blesk.cz / Celebrity

Muzikant a herec Adam Mišík (20) před časem vystoupil se svým otcem a dalšími rodinnými příslušníky na koncertě. Ale rozhodně se z toho nestane pravidlo. Chce si jít svou vlastní cestou.

Oct 19

Zpěvák Richard Adam (†86): Přijde na pohřeb i Gott?

Blesk.cz / Celebrity

Pohřeb zpěváka Richarda Adama (†86), který zemřel v sobotu, se koná přesně za týden (26. října) ve 13 hodin ve Velké obřadní síni krematoria Strašnice.

May 19

Iva Frühlingová otevřeně: O neshodách s otcem syna Adama

Blesk.cz

Kdekoho by mohlo zajímat, kam se poděla zpěvačka, modelka a bývalá manželka Richarda Krajča Iva Frühlingová (35). Zavřela se do svého bytu v Uhříněvsi a naplno se vrhla na výchovu svého syna Adámka. Ne vždy to však je pro krásku procházka…

Oct 5

Zpěvák Richard Adam: Spolupracoval jsem s CIA!

Kdo by neznal slavnou písničku Tina Marie? Její interpret, bratranec známé herečky Jaroslavy Adamové (†87) a hvězda 50. a 60. let Richard Adam (85), zanedlouho oslaví 86. narozeniny. Rozhodl se přiznat, že kdysi byl agentem CIA!