English

Covidová škatulata ve StarDance: Mirai proti hygieně, nový strejda Hlaváčkové a úplně zamlklá Babčáková!

Blesk.cz

Diváci oblíbené taneční soutěže StarDance si mohou oddechnout, o svůj oblíbený pořad nepřijdou ani tuto sobotu, i když vzhledem k situaci, bude nadcházející večer patřící tanci poněkud netradiční. Tančit totiž nebude Simona Babčáková a…

More from Blesk.cz

Mar 19

Tereza Kostková: Radikální změna po StarDance!

Blesk.cz / Celebrity

Rozhodla se pro razantní změnu! Charismatická moderátorka a herečka Tereza Kostková (47) díky proměně dokonce omládla o několik let!

Dec 18

Kostková vyzpovídala Ebena: Kvůli zákulisí StarDance zrušil tradici!

Blesk.cz

Od prvního dílu v roce 2006 moderuje taneční show StarDance dvojice Marek Eben (65) a Tereza Kostková (47). Během 17 let jejich pracovní vztah přerostl v přátelství. Zatímco herečka je v přímém přenosu jako ryba ve vodě, pro Marka to je…

Jan 26

Marika Šoposká se na dovolené ukázala nahoře bez: Sexy StarDance!

Blesk.cz

Herečka Marika Šoposká (32) si dopřála pořádně dlouhou dovolenou. Poté, co předváděla obdivuhodné výkony na parketu StarDance, si ji ostatně doopravdy zasloužila. Jako jedna z mála celebrit, co se posledního ročníku účastnily, se na…

Nov 23

Simona Babčáková po vypadnutí ze StarDance: Nový kšeft přímo v zákulisí!

www.blesk.cz

Každý dělá, co nejlépe umí, aby měl co jíst a čím platit složenky! Tohoto hesla se drží herečka Simona Babčáková (48), která se i poté, co kvůli drsným pravidlům soutěže opustila StarDance, vrátila do zákulisí tohoto pořadu. Zkouší ze…

Nov 13

Pátý večer StarDance má svou oběť: V soutěži dotančila Marika Šoposká alias Bibi z Ordinace

Blesk.cz

Divácky velice oblíbená taneční soutěž StarDance …když hvězdy tančí je během tohoto ročníku plná překvapení. Soutěž během pátého soutěžního večera překvapivě opustila herečka Marika Šoposká (32), jejímž tanečníkem byl Robin Ondráček.

Nov 3

Ze zákulisí StarDance: Podceněná Šoposká, rozhozená farářka a Babčáková vstala z mrtvých!

Blesk.cz

Po sobotním kole StarDance panuje mezi příznivci populární taneční soutěže jistá rozpačitost. Divákům se místo Terezy Kostkové (45) představil coby moderátor Aleš Háma (48) a netančil zpěvák Mirai Navrátil (29) ani herečka Simona Babčáková…

Nov 2

Moderátorka StarDance Kostková s covidem: Modlitby a ubíjející karanténa!

www.blesk.cz

Už více jak týden je moderátorka StarDance Tereza Kostková (45) kvůli nákaze covidem-19 v domácí karanténě. Pro tak aktivní ženu, jakou herečka bezesporu je, to musí být vysloveně ubíjející.

Oct 30

Covid pozitivní Tereza Kostková: Ve StarDance nakonec bude!

www.blesk.cz

Česká televize dnes večer odvysílá speciální díl StarDance bez Terezy Kostkové (45) a také několika soutěžících – ať už z řad celebrit, nebo tanečníků. I když je moderátorka už od pondělka uvězněna doma s covidem-19, přesto se má v dnešním…

Oct 27

Kostkovou ve StarDance nahradí Aleš Háma! Má to ale podmínku...

Blesk.cz

Česká televize už rozhodla, kdo se postaví vedle Marka Ebena (63) v chystaném sobotním kole StarDance namísto Terezy Kostkové (45), která měla pozitivní test na covid. Překvapivě to není žádná žena, ale muž! Sekundovat Markovi bude Aleš…

Oct 26

Kostková má covid: ČT řekla, co bude se StarDance!

Blesk.cz

Ještě v sobotu se usmívala do televizních kamer a dělala rozhovory se soutěžícími. O dva dny později přišel šok! Tereza Kostková (45) končí ve StarDance. Tedy na čas, má totiž pozitivní test na koronavirus!

Dec 10

Moderátorka StarDance Kostková: Utěšovala manžela kvůli dalšímu muži!

www.blesk.cz

Večer před přímým přenosem StarDance musela moderátorka Tereza Kostková (43) chlácholit manžela. Co ho tolik sebralo?

Jun 16

Revoluce ve StarDance: Samá nová jména! Co bude s Ebenem a Kostkovou?!

Blesk.cz

StarDance se otřásá v základech! S jubilejní desátou řadou došlo k výměně všech tanečníků i půlky poroty. Jen moderátoři se o židli nemusí bát – Marek Eben (61) i Tereza Kostková (42) zůstávají!

Dec 9

Vyměňte necitlivou Kostkovou, zuří diváci StarDance! Kvůli čachrům se jmény

Blesk.cz

Rozhodování mezi dvěma Veronikami a velké zmatky! Přesně tak to vypadalo v samém závěru semifinále StarDance, kdy se jen málokdo vyznal v tom, který z párů vlastně postupuje a který vypadnul. Pořádná sprška kritiky se kvůli tomu snesla na…

Nov 27

Tereza Kostková ze StarDance: Nečekaně nechala nahlédnout do soukromí!

Blesk.cz

Každou sobotu moderuje s Markem Ebenem (61) přímé přenosy StarDance a v dalších dnech hraje v divadle, a ještě dohlíží na rekonstrukci domu. Tereza Kostková (42) sdílí s manželem Jakubem Nvotou (42) samé nádherné starosti.

Nov 4

Hvězda StarDance Tereza Kostková: První fotky s novým manželem

Blesk.cz

Jsou tak vytížení, že si dávají dostaveníčko v ulicích večerní Prahy. Moderátorka StarDance Tereza Kostková (42) a její manžel, režisér Jakub Nvota (41), se spolu smáli a vášnivě debatovali v centru metropole.

Oct 20

Moderátorka Tereza Kostková: Před StarDance šla na funus!

Blesk.cz / Celebrity

Třpytivou róbu vyměnila za černý smuteční šat. Tereza Kostková (42), která s Markem Ebenem (60) provází sobotní taneční soutěží StarDance, doprovodila na poslední cestě svého strýce, herce Břetislava Slováčka (†70).

Oct 11

Tereza Kostková ze StarDance: Tajná svatba! Změnila si jméno!

Blesk.cz / Celebrity

Románek přerostl v manželství! To je případ Terezy Kostkové (42). V úředních záznamech má totiž nové jméno Tereza Nvotová Kostková.

Oct 31

Souboj dekoltů ve StarDance: Vyprsené tanečnice trumfla Kostková!

www.blesk.cz

Minisukně, vrtící se zadečky, úklony a hlavně hluboký výstřih. V takovém duchu se neslo sobotní kolo taneční soutěž StarDance, kde dámy bojovaly o nejlepší dekolt večera.

Sep 10

Vysmátá Tereza Kostková (40): StarDance nejdřív odmítla!

Blesk.cz / Celebrity

Stačilo málo a po boku noblesního Marka Ebena (58) ve StarDance stála úplně jiná moderátorka než Tereza Kostková (40). Když jí před deseti lety zvonil telefon s nabídkou, chtěla odmítnout.

Sep 9

Moderátorka StarDance Tereza Kostková: V overalu a celá zničená!

Moderátorka 8. řady StarDance se už na přímé přenosy pilně chystá. Každodenní náročné přípravy se na ní ale dost podepisují.