English

Proboha, co se děje s Charlotte Štikovou? Máma Monika promluvila: Spí na Hlaváku mezi feťáky

Blesk.cz / Celebrity

Diváci pořadu Štiky si jistě pamatují Charlotte Štikovou (27), sestru Ornelly Koktové (31). Ta se od vysílání změnila k nepoznání. Její matka Monika Binias (51) teď potvrdila to, o čem se dlouho spekulovalo – narkotika!

More from Blesk.cz / Celebrity

Apr 18

Pád Charlotte Štikové na dno: Monika uvedla pravdu o »drogové« fotce dcery! A proč jí teď dává peníze…

Blesk.cz

Změnila se k nepoznání. Užívala narkotika a Charlotte (27) Štikovou to nakonec dohnalo až k nocování na nádraží mezi narkomany! Monika Binias (51) teď Blesku popsala dceřin boj.

Apr 16

Proboha, co se děje s Charlotte Štikovou? Máma Monika promluvila: Spí na Hlaváku mezi feťáky

Blesk.cz / Celebrity

Diváci pořadu Štiky si jistě pamatují Charlotte Štikovou (27), sestru Ornelly Koktové (31). Ta se od vysílání změnila k nepoznání. Její matka Monika Binias (51) teď potvrdila to, o čem se dlouho spekulovalo – narkotika!

Feb 3

Drama mezi Bejrem a Štikovými: Románek s Monikou a žaloba?!

Ornella Koktová (30) se nedávno postarala o pořádný poprask, když ve svém podcastu prozradila, že její matka Monika Binias (51) svého času udržovala milostný románek s »Psychopatem« Alešem Bejrem (46). Bejr vypěnil vzteky a ohání se…

Apr 21

Další průšvih nejmladší Štikové: Ve vzduchu visí hromadná žaloba!

Blesk.cz / Celebrity

Už na začátku letošního roku jsme informovali o podivných obchodních praktikách Charlotte Štikové (27). Blonďatá kočka na internetu nabízí oblečení, od zájemců si ale bere peníze, a zboží prý nedodá. Teď se vynořily další údajné oběti!

Jan 20

Kokta se drsně pustil do Charlotte Štikové: To není dobrá cesta

Blesk.cz / Celebrity

Zchudlý milionář Josef Kokta (65) si servítky nebere! Své švagrové Charlotte Štikové (26) pořádně veřejně naložil poté, co se objevila na párty Playboye. Vypadala podle něj „úděsně“ a potřebuje, aby se chytla za nos.

Jun 25

Neskutečná proměna Charlotte Štikové: Z boubelky sexbombou!

Blesk.cz / Celebrity

Charlotte Štiková (25) se dostala do povědomí fanoušků a televizních diváků díky reality show Štiky, které účastnila s celou rodinou. V reality show ji tak diváci poznali jako krásnou dívku, její nadváha ale byla nepřehlédnutelná. Dnes už…

Apr 20

Tahle kráska nahradila Charlotte Štikovou: Exšvagr Kokta překvapil reakcí!

Blesk.cz / Celebrity

Rozchod Charlotte Štikové (25) s Ivo Šoltésem (32) byl velkým překvapením. Zamilovaný pár se spolu představil už v minulosti v reality show Štiky a zdálo se, že ti dva jsou pro sebe stvořeni. Ovšem ukázalo se, že tomu tak není, a Ivko a už…

Jan 15

Válka Charlotte Štikové s mámou graduje: Bezzubý Ifko mě naháněl, tvrdí Monika

Blesk.cz / Celebrity

Nejmladší z klanu Štikových se vrhla na hubnutí a sociální sítě zásobuje rajcovními fotkami. Podle všeho to ale velmi provokuje její matku Moniku, která se do Charlotte (25) nepřestává strefovat. Dokonce ji nařkla z podvodu. A o jejím…

Jan 13

Sexy proměna Charlotte Štikové (25): Je to podvod! tvrdí máma Monika (49)

Blesk.cz

Válka mezi Štikami se přiostřuje! Zatímco Charlotta Štiková (25) se na sociálních sítích chlubí pokroky ve svém hubnutí a sdílí rajcovní fotky zeštíhleného tělíčka, její maminka Monika Biniasová (49) má jasno, jak si k novým, sexy křivkám…

Sep 24

Neuvěřitelná proměna Charlotte Štikové: Ztrácí se před očima!

Blesk.cz / Celebrity

Charlotte Štiková (25), která je mladší sestrou Ornelly Koktové (28) a kterou si také můžete pamatovat z reality show Štiky, prochází obrovskou proměnou. Rozhodla se zbavit nadváhy a už poměrně dlouho na sobě pracuje. Teď ukázala snímek,…

Jul 19

Svatba Moniky Štikové (47) s kolouškem Petrem (23): Drsný vzkaz od Ornelly s Charlotte!

Blesk.cz

Svou druhou svatbu s o 24 let mladším partnerem Petrem Biniasem (23) avizovala Monika Štiková (47) dlouho dopředu. Den D si sice náležitě užila, ale od svých dcer Ornelly (27) a Charlotte (26) to pak pěkně schytala.

Jul 18

Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na „Staromáku“

Blesk.cz

V dubnu oslavila dvouleté výročí vztahu a dnes si řekli své ano! Kontroverzní hvězda reality show Monika Štiková (47) má již podruhé v životě svůj velký den. Jejím manželem se v sobotu na Staroměstské radnici v Praze stal o 24 let mladší…

Oct 18

Do války Štikových se přimotala Agáta: Ornella s Charlotte opět v ráži!

Blesk.cz / Celebrity

Drsné slovní přestřelky Moniky Štikové (46) a jejích dvou dcer nejsou nic nového pod sluncem. Ovšem do jejich sporu ohledně kvality služeb známého kadeřnického salonu se nyní připletla i modelka Agáta Prachařová (33)!

Oct 2

Monice Štikové ukradli identitu? Jejím jménem psali sprosťárny!

Nejprve zveřejnila na sociální síti společnou fotku se svým zajíčkem, pak její profil najednou zmizel. Vypadalo to, že Monika Štiková (46) zmizela ze světa, ale ve skutečnosti jí prý někdo ukradl identitu.

Jun 22

Sagvan Tofi zatáhl Moniku Štikovou na záchod! Je to borec, pochválila ho pak matka Ornelly

Blesk.cz / Celebrity

Zahájení vernisáže fotografa Jakuba Ludvíka (48) nabralo podivné obrátky. Producent Sagvan Tofi (53) se poprvé naživo potkal s Monikou Štikovou (45) a pozval jí na záchod! Jaký k tomu měl důvod?

May 14

Dohra setkání Ornelly a Moniky Štikové v Blesku: Zákaz styku s vnukem!

Blesk.cz

Drsná odveta za vyzrazení milenců. Tak zareagovala Ornella Koktová (25), když máma Monika Štiková (45) ve studiu Blesku napráskala její milence a jmenovala i Radka Štěpánka (39). Za to teď neuvidí jediného vnuka.

Jan 8

Boj Ornelly s mámou Monikou Štikovou: Drsná slova místo přání k novému roku!

Vztahy matek a dcer nebývají vždy růžové. Ovšem Ornella Koktová (24) s maminkou Monikou Štikovou (45) byly kdysi téměř nerozlučné. Teď se ale zdá, že je najednou všechno jinak! Na sociálních sítí se navzájem častují ošklivými urážkami.

Aug 18

O 18 let mladší milenec Štikové promluvil: Omylem práskl nevěru!

Blesk.cz / Celebrity

Podváděla manžela! Zajíček Moniky Štikové (45) poprvé promluvil a prozradil i to, co nejspíš prozradit neměl. Pár s matkou Ornelly Koktové (24) prý tvoří už rok, byť ona sama tvrdila, že manžela Michala (48) opustila teprve o Vánocích!

Aug 10

Konec hogo fogo rodinky Štikových: Matka Ornelly Monika oznámila ROZVOD!

Blesk.cz

Tohle bude rozvod roku! Kontroverzní rodiče Ornelly Koktové (24) Monika (45) a Michal Štikovi se rozvádějí! Monika jako důvod uvádí, že si jí manžel vůbec nevšímal a ona se cítí opuštěná.

Dec 18

Vaječný likér podle Ornelly: Pepa však mívá v hlavě z tchyně Štikové

Blesk.cz / Celebrity

Ruku na srdce, kdo si dokáže představit Vánoce bez vaječného likéru? Ornella Koktová rozhodně ne. Stejně tak jak ho s láskou vyrábí, ho pak i s láskou pije.