English

Sparta dobyla Hradec, Teplice zesměšnily Boleslav

Aktuálně.cz / Sport 8 sources

Praha - Fotbalisté Sparty porazili ve 22. kole Synot ligy Hradec Králové na jeho hřišti 3:0 a stáhli minimálně do neděle náskok vedoucí Plzně na rozdíl dvou bodů. O výhru favorita se postarali reprezentanti Kadlec, Lafata a Krejčí.

Teplice v souboji o poháry deklasovaly pěti góly Mladvou Boleslav

Sport.cz

Fotbalisté Teplic deklasovali v 22. ligovém kole Mladou Boleslav a po výhře 5:0 snížili její náskok na čtvrtém místě, které zaručuje start v předkole Evropské ligy, na čtyři body. Největší podíl, dva góly a dvě asistence, na tom měl…

Teplice - Mladá Boleslav 5:0, kanonáda dává šanci na čtvrté místo

iDNES.cz

Tepličtí fotbalisté si ve 22. kole zastříleli. Na domácím stadionu porazili Mladou Boleslav 5:0 a přiblížili se jí v tabulce na čtyři body. Čtvrtá příčka přitom zaručuje postup do kvalifikace Evropské ligy.

CELÝ SESTŘIH: Ostuda Boleslavi. V Teplicích dostala pět gólů

Auto.cz

Teplice deklasovaly Mladou Boleslav a po výhře 5:0 snížili její náskok na čtvrtém místě, které zaručuje start v předkole Evropské ligy, na čtyři body. Největší podíl, dva góly a dvě asistence, na tom měl záložník Franci Litsingi. O…

Teplice v souboji o poháry deklasovaly pěti góly Boleslav

Teplice - Fotbalisté Teplic deklasovali v 22. ligovém kole Mladou Boleslav a po výhře 5:0 snížili její náskok na čtvrtém místě, které zaručuje start v předkole Evropské ligy, na čtyři...

Teplice si připsaly důležitou výhru v boji o poháry. Boleslavi daly bůra

Teplice – Naděje Teplic, že se ještě dotáhnou na čtvrtou Mladou Boleslav, znovu zesílily. Severočeši totiž v přímém souboji se svým hlavním konkurentem o pozici zaručující předkolo Evropské ligy suverénně vyhráli v poměru 5:0 a stáhli…

Top Related Stories
48

Apr 19

Brno - Mladá Boleslav 1:0, v úvodu Markovič proměňuje penaltu

Fotbalová liga má v neděli na programu dvě utkání 24. kola. Od 16.00 Zbrojovka Brno hostí Mladou Boleslav. O hodinu později Hradec Králové, který je na sestupových příčkách, půjde proti Příbrami. Sledujte on-line.

Apr 17

Jablonec v semifinále poháru narazí na Boleslav, Liberec na Teplice

V semifinále domácího fotbalového Poháru FAČR narazí Jablonec na Mladou Boleslav. Druhou dvojici tvoří Liberec a Teplice. První zápasy jsou na programu ve 28. a 29. dubna, odvety o dva týdny později.

Apr 11

PŘÍMÉ PŘENOSY: Boleslav hostí Liberec, hrají se i další dva zápasy

Po páteční výhře Jablonce nad Hradcem Králové a Baníku ostrava na hřišti Bohemains 1905 pokračuje 23. kolo Synot ligy dalšími třemi zápasy. Všechny můžete od 16:00 sledovat na iSport.cz v přímých přenosech.

Apr 4

Sparta dobyla Hradec, Teplice zesměšnily Boleslav

Praha - Fotbalisté Sparty porazili ve 22. kole Synot ligy Hradec Králové na jeho hřišti 3:0 a stáhli minimálně do neděle náskok vedoucí Plzně na rozdíl dvou bodů. O výhru favorita se postarali reprezentanti Kadlec, Lafata a Krejčí.