English

Kanadu budou na MS reprezentovat Eberle, Hall a Ekblad

Aktuálně.cz / Sport 4 sources

Hokejisty Kanady budou na mistrovství světa v Praze a Ostravě reprezentovat útočníci Jordan Eberle a Taylor Hall z Edmontonu a obránce Aaron Ekblad z Floridy.

První jména pro MS. Kanada může počítat s Ekladem i Hallem

www.denik.cz

Edmonton - Hokejisty Kanady budou na mistrovství světa v Praze a Ostravě reprezentovat útočníci Jordan Eberle a Taylor Hall z Edmontonu a obránce Aaron Ekblad z Floridy.

Kanadské hokejisty na MS v Česku doplní Eberle, Hall a Ekblad

hokej.idnes.cz

Jordan Eberle a Taylor Hall z Edmontonu a Aaron Ekblad z Floridy budou reprezentovat Kanadu na mistrovství světa hokejistů v České republice. Kanada bude jedním ze soupeřů domácího týmu v základní skupině A v Praze.

Kanadu budou na hokejovém MS reprezentovat Eberle, Hall a Ekblad

www.sportovninoviny.cz

Edmonton (Kanada) - Hokejisty Kanady budou na mistrovství světa v Praze a Ostravě reprezentovat útočníci Jordan Eberle a Taylor Hall z Edmontonu a obránce Aaron Ekblad z Floridy. Třiadvacetiletý...

Top Related Stories
68

Apr 29

Dáme do toho maximum, těší se sledge hokejisté. O semifinále MS hrají s Kanadou

Bodovat s Kanadou a atakovat semifinálové brány. Takový by byl ideální scénář českých sledge hokejistů na závěr základní skupiny mistrovství světa. Podle útočníka Zdeňka Krupičky se hráči těší a do zápasu dají maximum.

Apr 27

Videa, rozhovory i pikantnosti ze zákulisí MS: Fanděte českým hokejistům s Blesk.cz!

Blesk.cz open event

Odpočítávají se jen dny. Už jen pět jich zbývá do startu mistrovství světa v Praze a Ostravě! Hokejisté dolaďují formu, jejich manželky a děti jsou jako na trní. „Tátové, fandíme!“ vzkazují do české kabiny i se svými ratolestmi Michaela…

Apr 21

Hokejisty i s hráči z NHL čekají v generálce na MS Finové

Praha - Hokejovou reprezentaci čeká poslední soupeř před blížícím se domácím mistrovstvím světa. Čeští hokejisté se ve středu ve Znojmě a v pátek v Brně utkají s Finskem, poté...

Apr 16

Švédové mají pro hokejové MS jistých osm posil z NHL

Hokejisté Švédska mají pro mistrovství světa v Praze a v Ostravě jistých osm posil z NHL.

Apr 15

Giroux, Seguin, Spezza. Kanada přiveze na MS hvězdy z NHL

Auto.cz open event

V dresu Kanady se na hokejovém mistrovství světa v Praze a Ostravě představí spoluhráč Jakuba Voráčka z Philadelphie Claude Giroux či další ofenzivní hvězdy Tyler Seguin a Jason Spezza z Dallasu. V zatím devatenáctiletém kádru trenéra…

Apr 14

Růžička může na výzvědy. Kanadu povede na MS Hertlův trenér ze San Jose

www.denik.cz open event

Calgary - Kanadské hokejisty na květnovém mistrovství světa v Praze a Ostravě povede trenér San Jose Sharks Todd McLellan. Klubový kouč českého útočníka Tomáše Hertla se v této roli představí poprvé.

Apr 14

Hokejisty Slovinska posílí na MS útočník Kopitar z Los Angeles

Sport.cz open event

Hokejisté Slovinska se mohou těšit na květnovém mistrovství světa v Praze a Ostravě na pomoc hvězdy Los Angeles Anžeho Kopitara. Sedmadvacetiletý útočník přijal pozvánku do národního týmu, který vede jako trenér jeho otec Matjaž. Kopitar,…

Apr 13

Děti na hokej. Organizátoři hokejového MS pro ně vyčlenili 35 tisíc vstupenek

Praha- Organizátoři mistrovství světa v hokeji v Praze a Ostravě vyčlenili celkem 35 tisíc vstupenek pro školní děti, které budou moci zavítat do hlediště na divácky méně atraktivní duely.

Apr 12

Kanadu budou na MS reprezentovat Eberle, Hall a Ekblad

Hokejisty Kanady budou na mistrovství světa v Praze a Ostravě reprezentovat útočníci Jordan Eberle a Taylor Hall z Edmontonu a obránce Aaron Ekblad z Floridy.

Apr 7

Jágr míří na domácí mistrovství světa, připojí se k reprezentaci

Jaromír Jágr by se měl objevit v českém týmu pro hokejové mistrovství světa v Praze a Ostravě. S koncem základní části NHL zamíří patrně na přelomu tohoto a příštího týdne z Floridy na reprezentační kemp. Informaci přinesl deník Sport.