English

Rusové v Sýrii zřejmě nasadili bezpilotní letadla

Deník.cz / Ze světa 5 sources

Damašek/Washington - Rusko začalo nad Sýrií používat bezpilotní letadla. S odvoláním na americké zdroje to dnes oznámila agentura Reuters. Moskva několik týdnů přesunuje do Sýrie techniku i vojenské specialisty.

Rusko zasahuje do bojů v Sýrii, nasadilo bezpilotní letadla

Týden.cz

Rusko začalo nad Sýrií používat bezpilotní letadla. S odvoláním na americké zdroje to oznámila agentura Reuters. Moskva několik týdnů přesunuje do Sýrie techniku i vojenské specialisty.

Ruské bezpilotní letouny v Sýrii podnikají průzkum

Rusko zahájilo vzdušný průzkum nad Sýrií s nasazením bezpilotního stroje. Agentuře Reuters to v pondělí pod podmínkou anonymity řekly dva zdroje z americké administrativy.

Rusové jdou do ostrého boje? V Sýrii byla nasazena bezpilotní letadla

Damašek - Moskva již několik týdnů přesunuje do Sýrie techniku i vojenské specialisty. Agentura Reuters dnes s odvoláním na armádní zdroje USA napsala, že Rusko už v oblasti nasadilo také drony.

Rusko prý v Sýrii nasadilo bezpilotní letadla

www.ceskenoviny.cz

Damašek/Washington - Rusko začalo nad Sýrií používat bezpilotní letadla. S odvoláním na americké zdroje to dnes oznámila agentura Reuters. Moskva několik týdnů přesunuje do Sýrie techniku...

Top Related Stories
388

Oct 4

Rusko opět bombardovalo Sýrii, polovina střel prý mířila proti džihádistům

Moskva – Moskva dnes oznámila, že v uplynulých 24 hodinách opět útočila na nepřátelské cíle v Sýrii. Polovina z nich údajně měřila přímo na Islámský stát.

Oct 4

Cíle Rusů v Sýrii: udržet Asada, potěšit ruský lid a poškodit Evropu

Auto.cz open event

Jisté že, že jak přišli Rusové, Asad zůstane. Chtělo by se automaticky říci, že zůstane u moci, ale dvě třetiny země ovládá někdo jiný a on sám je zcela závislý na Rusech. Vatp Ruska do syrského dění je zřejmě začátkem rozpadu Sýrie. Bez…

Oct 3

Rusko hlásí 20 náletů v Sýrii, devět proti Islámskému státu. Londýn to popírá

iROZHLAS open event

Ruská letadla v Sýrii za posledních 24 hodin zaútočila na 20 cílů. Ruské ministerstvo obrany tvrdí, že nálety zasáhly devět objektů radikálního hnutí Islámský stát. Podle Británie ale proti radikálům mířil jen jeden nálet. Zbytek byl prý…

Oct 2

V Sýrii budeme měsíce, oznámilo Rusko. Neútočte na opozici, žádají Turci

Rusko povede údery v Sýrii tři, čtyři měsíce. V pátek to oznámil předseda zahraničního výboru dolní komory ruského parlamentu Alexej Puškov. Rusko podle něj své útoky v budoucích dnech ještě zesílí. Turecko společně s partnery Rusy vyzvalo…

Sep 30

Rusko potvrdilo letecké údery v Sýrii. USA na jeho varování nedá

Týden.cz open event

Ruské ministerstvo obrany ve středu potvrdilo, že Moskva zahájila letecké údery proti pozicím radikálů z organizace Islámský stát v Sýrii. Útoky jsou vedeny na vojenská zařízení, sklady zbraní a paliva a rovněž na komunikační sítě.

Sep 30

Putin má od parlamentu schváleno použití síly v Sýrii. Letectvo už je nasazeno

Novinky.cz open event

Ruský prezident Vladimir Putin požádal horní komoru parlamentu o povolení k použití vojenské síly za hranicemi. Zákonodárci v Radě federace jeho požadavek promptně schválili. Podle některých zpráv už Rusové v Sýrii zahájili útoky.

Sep 28

Na ukončení války v Sýrii jsme připraveni spolupracovat s Íránem a Ruskem, uvedl Obama

iROZHLAS open event

Washington je připravený spolupracovat s Ruskem a Íránem ve snaze ukončit více než čtyřletou občanskou válku v Sýrii. V newyorském sídle OSN to během projevu k státníkům z celého světa prohlásil americký prezident Barack Obama.

Sep 26

Rusko posiluje přítomnost v Sýrii: U Latákíje přistálo 15 nákladních letounů

Damašek - Moskva dál výrazně posiluje svou přítomnost v Sýrii, což znepokojuje některé západní státy. V posledních dvou týdnech na vojenské základně na západě Sýrie přistálo 15 ruských nákladních letadel s výzbrojí a personálem.

Sep 24

Rusko zahájilo v Sýrii lety bezpilotních aparátů

Washington/Damašek - Rusko zahájilo operace svých bezpilotních aparátů nad syrským územím. Oznámila to dnes agentura AP s odvoláním na americké zdroje. Ruská armáda se tak údajně připravuje na nasazení bojových letounů v Sýrii.

Sep 23

Rusové pochopili, že už musí zastavit USA. Profesor Krejčí přináší zásadní fakta o zapojení Putina do války v Sýrii

„Evropa je v důsledku imigrační vlny v naprosté křeči. Neschopnost a zbabělost evropských politiků je neuvěřitelná. To, že nikdo z evropských státníků není schopen říci: ‚Vždyť zdrojem migrace je válka. Pojďme ji zastavit. Vyřešme to nějak…

Sep 21

Rusové v Sýrii zřejmě nasadili bezpilotní letadla

Damašek/Washington - Rusko začalo nad Sýrií používat bezpilotní letadla. S odvoláním na americké zdroje to dnes oznámila agentura Reuters. Moskva několik týdnů přesunuje do Sýrie techniku i vojenské specialisty.

Sep 21

Netanjahu přijel do Moskvy zjistit Putinovy záměry v Sýrii. Přivezl i generály

Moskva – Ruský prezident Vladimir Putin dnes ujistil premiéra Izraele Benjamina Netanjahua, že Rusko se na Blízkém východě chová odpovědně. Oba se sešli v době zvýšené vojenské aktivity Ruska v Sýrii. Netanjahu na krátkou pracovní schůzku…

Sep 17

Ruští vojáci v Donbasu se dostali na vedlejší kolej. Internet řeší počínání Moskvy v Sýrii

Odvrací Rusko pozornost od svého podílu na válce na Ukrajině? Sociální sítě i média začaly propírat kremelskou vojenskou pomoc režimu syrského prezidenta Bašára Asada. Moskva přiznala, že Damašku...

Sep 15

Válečná sekyra zakopána? Kreml nevylučuje dialog s USA o krizi v Sýrii

Moskva - V poslední době se stále částěji hovoří o tom, že by Rusko a USA mohly kvůli vleklé syrské krizi zakopat válečnou sekyru. Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov dnes k tomu řekl, že je dokonce nezbytné, aby obě velmoci spolu jednaly.