English

Bratislava táhne proti kvótám na uprchlíky. Žaloba je připravena, řekl Fico

Lidovky.cz / Zprávy ze světa 7 sources

Slovensko již připravilo žalobu proti rozhodnutí většiny členských států EU o přerozdělování uprchlíků ve státech evropské osmadvacítky na základě povinných kvót. Oznámil to v pátek slovenský premiér Robert Fico.

Slovensko již připravilo žalobu proti kvótám na uprchlíky

Bratislava - Slovensko již sepsalo žalobu proti rozhodnutí o přerozdělování uprchlíků na základě povinných kvót. O přidání se k žalobě se dnes diskutuje také na české politické scéně.

Fico: Slovensko má žalobu proti kvótám hotovou

Slovensko již připravilo žalobu proti rozhodnutí většiny členských států EU o přerozdělování uprchlíků ve státech evropské osmadvacítky na základě povinných kvót.

Slováci mají připravenou žalobu na EU. Fico chce podporu ČR.

Forum24

Slovensko již připravilo žalobu proti rozhodnutí většiny členských států EU o přerozdělování uprchlíků ve státech evropské osmadvacítky na základě povinných kvót. Oznámil to dnes slovenský premiér Robert Fico. „Žaloba je připravena, ještě…

Žaloba proti kvótám na uprchlíky je hotova, oznámil Fico

Slovensko již připravilo žalobu proti rozhodnutí většiny členských států EU o přerozdělování uprchlíků ve státech evropské osmadvacítky na základě povinných kvót. „Žaloba je hotova. Blíží se datum, kdy žalobu podáme," oznámil slovenský…

Fico: Slovensko již připravilo žalobu proti kvótám na uprchlíky

www.ceskenoviny.cz

Bratislava - Slovensko již připravilo žalobu proti rozhodnutí většiny členských států EU o přerozdělování uprchlíků ve státech evropské osmadvacítky na základě povinných kvót....

Babiš se chce připojit ke slovenské žalobě na kvóty pro uprchlíky

Reflex.cz

Slovensko již připravilo žalobu proti rozhodnutí většiny členských států EU o přerozdělování uprchlíků ve státech evropské osmadvacítky na základě povinných kvót. Oznámil to dnes slovenský premiér Robert Fico.

Top Related Stories
42

Dec 2

Slovensko podává žalobu kvůli kvótám

Slovenská vláda ve středu definitivně rozhodla o podání žaloby u Soudního dvora Evropské unie proti rozhodnutí přerozdělit uprchlíky na základě kvót. „Nepotřebujeme k tomu mandát parlamentu,“ uvedl po zasedání kabinetu premiér Robert Fico.

Nov 28

Fico: je logické, že Slovensko je v koalici ďáblů

Slovenský premiér Robert Fico označil za logické, že Slovensko bylo na propagandistickém videu islamistů zařazeno do tzv. koalice ďáblů. „Slovensko je členský stát NATO a otevřeně mluvíme o propojení migrace a terorismu,“ řekl Fico.

Nov 27

Dohoda EU s Tureckem pomůže omezit příliv migrantů, míní Fico

Bratislava – Dohoda s Tureckem o řešení migrační krize pomůže omezit stávající vlnu uprchlíků, které čelí EU. Slovensko podporuje vízovou liberalizaci mezi unií a Tureckem poté, co Ankara splní určité podmínky, řekl slovenský premiér…

Nov 27

Bratislava táhne proti kvótám na uprchlíky. Žaloba je připravena, řekl Fico

Slovensko již připravilo žalobu proti rozhodnutí většiny členských států EU o přerozdělování uprchlíků ve státech evropské osmadvacítky na základě povinných kvót. Oznámil to v pátek slovenský premiér Robert Fico.

Nov 25

Slovensko kvůli hrozbě teroru zpřísní zákony a posílí tajné služby, slibuje Fico

Slovensko nebude zavírat oči před terorismem a posílí pravomoci policie i tajných služeb. V souvislosti se zvýšenou hrozbou útoků v Evropě to prohlásil tamní ministerský předseda Robert Fico.

Nov 16

Slovensko monitoruje každého muslima v zemi, připustil Fico

Novinky.cz open event

Slovenský premiér Robert Fico v diskusním pořadu televize TA3 v neděli uvedl, že slovenské bezpečnostní složky monitorují každého muslima, přičemž ve většině případů jde o legální obyvatele země.

Nov 15

Mezi útočníky byli uprchlíci, atentáty potvrzují nebezpečí, zní ze Slovenska

Bratislava - Útoky atentátníků v Paříži potvrdily bezpečnostní rizika, která souvisí s uprchlickou krizí. Řekl to dnes slovenský premiér Robert Fico.