English

Mezi útočníky byli uprchlíci, atentáty potvrzují nebezpečí, zní ze Slovenska

EuroZprávy.cz / Zprávy ze světa 3 sources

Bratislava - Útoky atentátníků v Paříži potvrdily bezpečnostní rizika, která souvisí s uprchlickou krizí. Řekl to dnes slovenský premiér Robert Fico.

Fico: Teror v Paříži potvrdil rizika spojená s migrační vlnou

Týden.cz

Útoky atentátníků v Paříži potvrdily bezpečnostní rizika, která souvisí se stávající migrační krizí v EU. Řekl to slovenský premiér Robert Fico, podle kterého mezi útočníky ve francouzské metropoli byli i migranti.

Fico: Útoky v Paříži potvrdily rizika spojená s migrační vlnou

E15.cz / Zprávy

Útoky atentátníků v Paříži potvrdily bezpečnostní rizika, která souvisí se stávající migrační krizí v EU. Prohlásil to slovenský premiér Robert Fico, podle kterého mezi útočníky ve francouzské metropoli byli i migranti. Případná odplata v…

Top Related Stories
58

Nov 27

Dohoda EU s Tureckem pomůže omezit příliv migrantů, míní Fico

Bratislava – Dohoda s Tureckem o řešení migrační krize pomůže omezit stávající vlnu uprchlíků, které čelí EU. Slovensko podporuje vízovou liberalizaci mezi unií a Tureckem poté, co Ankara splní určité podmínky, řekl slovenský premiér…

Nov 27

Bratislava táhne proti kvótám na uprchlíky. Žaloba je připravena, řekl Fico

Slovensko již připravilo žalobu proti rozhodnutí většiny členských států EU o přerozdělování uprchlíků ve státech evropské osmadvacítky na základě povinných kvót. Oznámil to v pátek slovenský premiér Robert Fico.

Nov 27

Slovensko schválilo balík protiteroristických zákonů

Týden.cz open event

Slovenská vláda schválila návrh na posílení pravomocí policie a tajných služeb a na zpřísnění trestů za terorismus. Opatření jsou součástí protiteroristického balíčku, který kabinet premiéra Roberta Fica připravil po nedávných…

Nov 25

Slovensko kvůli hrozbě teroru zpřísní zákony a posílí tajné služby, slibuje Fico

Slovensko nebude zavírat oči před terorismem a posílí pravomoci policie i tajných služeb. V souvislosti se zvýšenou hrozbou útoků v Evropě to prohlásil tamní ministerský předseda Robert Fico.

Nov 19

Teror na Slovensku: Policie zatkla dvacet lidí, plánovali útok?

Blesk.cz open event

Chystal se na Slovensku teroristický útok jako v Paříži? Slovenská policie zadržela dvacet lidí, které podezřívá z terorismu. Potvrdil to ministr vnitra Robert Kaliňák. Šestnácti lidem byla nařížena deportace.

Nov 18

Slovensko kvůli terorismu zpřísní zákony, obvinění přijdou o část práv

Slovensko po teroristických útocích v Paříži zpřísní zákony ohledně terorismu a posílí stavy policie. Kriminalisté by měli mít více pravomocí a obvinění pak méně práv.

Nov 16

Slovensko monitoruje každého muslima v zemi, připustil Fico

Novinky.cz open event

Slovenský premiér Robert Fico v diskusním pořadu televize TA3 v neděli uvedl, že slovenské bezpečnostní složky monitorují každého muslima, přičemž ve většině případů jde o legální obyvatele země.

Nov 15

Mezi útočníky byli uprchlíci, atentáty potvrzují nebezpečí, zní ze Slovenska

Bratislava - Útoky atentátníků v Paříži potvrdily bezpečnostní rizika, která souvisí s uprchlickou krizí. Řekl to dnes slovenský premiér Robert Fico.