English

Slovensko podalo žalobu proti kvótám na přerozdělování uprchlíků

ČeskéNoviny.cz 22 sources

Bratislava - Slovensko dnes podalo u Soudního dvora EU žalobu proti přerozdělování uprchlíků v členských zemích unie na základě povinných kvót, které v září jasnou většinou hlasů...

Online: Slovensko udělalo to, čím hrozilo. Podalo žalobu kvůli kvótám na uprchlíky

Aktuálně.cz

Dění kolem uprchlické krize v Evropě sledujeme v online reportáži.

Slovensko podalo žalobu. Fico: Kvóty jsou fiasko

Slovensko podalo u Soudního dvora EU žalobu proti přerozdělování uprchlíků v členských zemích unie na základě povinných kvót, které v září jasnou většinou hlasů schválili ministři vnitra evropské osmadvacítky. Novinářům to řekl slovenský…

Slovensko proti uprchlickým kvótám. Podali jsme žalobu k Soudnímu dvoru, řekl Fico

Lidovky.cz

Slovensko ve středu podalo u Soudního dvora EU žalobu proti přerozdělování uprchlíků v členských zemích unie na základě povinných kvót, které v září jasnou většinou hlasů schválili ministři vnitra evropské osmadvacítky. Novinářům to řekl…

Fico dodržel slib, Slovensko podalo žalobu proti uprchlickým kvótám

E15.cz / Zprávy

Slovensko podalo u Soudního dvora EU žalobu proti přerozdělování uprchlíků v členských zemích unie na základě povinných kvót, které v září jasnou většinou hlasů schválili ministři vnitra evropské osmadvacítky.

Slovensko podalo žalobu proti kvótám na přerozdělování uprchlíků

Bratislava – Slovensko dnes podalo u Soudního dvora EU žalobu proti přerozdělování uprchlíků v členských zemích unie na základě povinných kvót, které v září jasnou většinou hlasů schválili ministři vnitra evropské osmadvacítky. Novinářům…

Slovensko podalo žalobu kvůli kvótám

Slovenská vláda ve středu podala žalobu proti kvótám na přerozdělování migrantů. Bratislava avizovala, že k tomuto kroku přistoupí hned po zářijovém rozhodnutí ministrů vnitra EU.

Slováci žalují Evropskou unii. Nelíbí se jim kvóty na přerozdělování uprchlíků

Slovensko se bouří proti přerozdělování uprchlíků v rámci EU, podalo proto ve středu žalobu.

Slovensko podalo u Soudního dvora EU žalobu kvůli uprchlickým kvótám

Česká vláda se rozhodla žalobu nepodat, přestože to navrhoval ministr financí Andrej Babiš.

Top Related Stories
52

Dec 2

Slovensko podalo žalobu proti kvótám na přerozdělování uprchlíků

Bratislava - Slovensko dnes podalo u Soudního dvora EU žalobu proti přerozdělování uprchlíků v členských zemích unie na základě povinných kvót, které v září jasnou většinou hlasů...

Nov 30

Slovensko přijme křesťany z Iráku

Novinky.cz open event

Slovensko přijme uprchlíky z Iráku. Do země v nejbližších dnech dorazí 149 asyrských křesťanů. V pondělí to oznámil slovenský ministr vnitra Robert Kaliňák.

Nov 28

Fico: je logické, že Slovensko je v koalici ďáblů

Slovenský premiér Robert Fico označil za logické, že Slovensko bylo na propagandistickém videu islamistů zařazeno do tzv. koalice ďáblů. „Slovensko je členský stát NATO a otevřeně mluvíme o propojení migrace a terorismu,“ řekl Fico.

Nov 27

Slovensko kvůli terorismu posílí pravomoci policie a tajných služeb

iROZHLAS open event

Slovensko zpřísňuje boj proti terorismu. Vláda dnes na mimořádném zasedání schválila takzvaný protiteroristický balíček patnácti změn zákonů a také ústavy. Podle slovenského premiéra Roberta Fica jde také o reakci na migrační vlnu.

Nov 27

Bratislava táhne proti kvótám na uprchlíky. Žaloba je připravena, řekl Fico

Slovensko již připravilo žalobu proti rozhodnutí většiny členských států EU o přerozdělování uprchlíků ve státech evropské osmadvacítky na základě povinných kvót. Oznámil to v pátek slovenský premiér Robert Fico.

Nov 25

Slovensko kvůli hrozbě teroru zpřísní zákony a posílí tajné služby, slibuje Fico

Slovensko nebude zavírat oči před terorismem a posílí pravomoci policie i tajných služeb. V souvislosti se zvýšenou hrozbou útoků v Evropě to prohlásil tamní ministerský předseda Robert Fico.

Nov 18

Slovensko kvůli terorismu zpřísní zákony, obvinění přijdou o část práv

Slovensko po teroristických útocích v Paříži zpřísní zákony ohledně terorismu a posílí stavy policie. Kriminalisté by měli mít více pravomocí a obvinění pak méně práv.