English

Siniaková postoupila na turnaji v Tokiu do druhého kola

Sport.cz 3 sources

Kateřina Siniaková postoupila na turnaji WTA v Tokiu do druhého kola. Nad německou tenistkou Antonií Lottnerovou zvítězila dvacetiletá Češka 6:1, 6:4. O postup do čtvrtfinále si zahraje proti Američance Louise Chiricové.

Siniaková je po výhře nad Lottnerovou ve druhém kole turnaje v Tokiu

iDNES.cz / Sport

Česká tenistka Kateřina Siniaková porazila v 1. kole turnaje v Tokiu německou soupeřku Antonii Lottnerovou 6:1, 6:4. O postup do čtvrtfinále si zahraje proti Američance Louise Chiricové.

Siniaková v Tokiu uspěla, Štefková poprvé okusí hlavní soutěž WTA

www.denik.cz

Tokio - Tenistka Kateřina Siniaková zahájila asijskou misi úspěšným vstupem do turnaje v Tokiu. V prvním kole si dvacetiletá Češka poradila s Antonií Lottnerovou z Německa 6:1, 6:4.

Top Related Stories
117

Sep 25

Šafářová a Siniaková jsou ve Wu-chanu ve 2. kole, Wozniacká slaví titul

Wu-chan (Čína) - Lucie Šafářová a Kateřina Siniaková postoupily na turnaji ve Wu-chanu do druhého kola. Šafářová zdolala Američanku Varvaru Lepchenkovou 7:5, 6:3, Siniaková přehrála Maďarku Timeu Babosovou 6:3, 7:5. Dánka Caroline…

Sep 24

Wozniacká je letos poprvé ve finále, v Tokiu porazila Radwaňskou

Tokio - Dánská tenistka Caroline Wozniacká si letos poprvé zahraje na okruhu WTA o titul. Bývalá světová jednička a nyní 28. hráčka žebříčku porazila v semifinále turnaje v Tokiu druhou nasazenou Polku Agnieszku Radwaňskou 4:6, 7:5, 6:4.

Sep 20

Kvitová v Tokiu postoupila a čeká ji odveta s olympijskou vítězkou Puigovou, Šafářová končí

Petra Kvitová si zahrála první zápas po US Open a v Tokiu porazila Američanku Madison Brengleovou.

Sep 19

Siniaková s Martincovou vystřelily žebříčkem vzhůru, Pavlásek už přeskočil Rosola

Praha - Tenistka Kateřina Siniaková si po finálové účasti na turnaji v Tokiu vylepšila maximum ve světovém žebříčku. Dvacetiletá česká hráčka se posunula o dvanáct míst na 53. příčku, na které shodou okolností vystřídala svou nedělní…

Sep 18

Siniaková byla v Tokiu blízko turnajovému vítězství, ale s McHaleovou padla ve třech setech

Aktuálně.cz open event

Tokio - Tenistka Kateřina Siniaková prohrála i druhé finále, do nějž se na okruhu WTA probojovala. Dvacetiletá česká hráčka v Tokiu podlehla sedmé nasazené Američance Christině McHaleové 6:3, 4:6 a 4:6.

Sep 18

Martincová i přes prohru v semifinále zažila v Québecu životní turnaj

Québec - Tenistka Tereza Martincová zažila i přes prohru v semifinále turnaje v Québecu s Američankou Lauren Davisovou, které podlehla 3:6, 7:6, 2:6, životní úspěch. Jednadvacetileté české hráčce patřilo v žebříčku WTA až 233. místo, po…

Sep 17

Mladé Češky excelují! Siniaková si v Tokiu zahraje o titul, Martincová dobyla své první semifinále

Kateřina Siniaková je podruhé v kariéře ve finále turnaje WTA. Tereza Martincová dokázala vůbec poprvé postoupit do semifinále.

Sep 16

Skvělá Siniaková je v semifinále, čeká na ni Číňanka

Kateřina Siniaková si na tenisovém turnaji Japan Open v Tokiu zahraje semifinále. Nad Američankou Alison Riskeovou vyhrála čtvrtfinálový zápas 6:2, 6:4. O své letošní druhé finále po červencovém úspěchu v Bastadu bude v sobotu bojovat…

Sep 14

Siniaková je po velkém boji ve čtvrtfinále turnaje v Tokiu

Tokio - Tenistka Kateřina Siniaková postoupila do čtvrtfinále turnaje v Tokiu. V druhém kole zvítězila po velkém boji nad Američankou Louisou Chiricovou 6:4, 5:7 a 7:6. Zápas trval bez dvou minut tři hodiny.

Sep 13

Siniaková postoupila na turnaji v Tokiu do druhého kola

Sport.cz open event

Kateřina Siniaková postoupila na turnaji WTA v Tokiu do druhého kola. Nad německou tenistkou Antonií Lottnerovou zvítězila dvacetiletá Češka 6:1, 6:4. O postup do čtvrtfinále si zahraje proti Američance Louise Chiricové.