English

Policie zneškodnila pět bomb nastražených v New Jersey. Kvůli výbuchům v New Yorku zatím nezatýkala

Aktuálně.cz / Zprávy 16 sources

Exploze zranila 29 lidí, všichni byli v neděli propuštěni domů z nemocnic.

V New Jersey objevili další bomby

Novinky.cz

Policie v New Jersey objevila dalších pět nástražných systémů. Už v sobotu vybuchly dvě bomby v New Jersey a New Yorku a další nálož stačila policie zlikvidovat dříve, než by explodovala sama. Policie také zadržela pět ozbrojených lidí.

Batoh v New Jersey ukrýval nástražná zařízení. Policie podezřelou tašku na dálku odpálila

iROZHLAS

Pět nástražných zařízení objevily americké úřady v batohu v New Jersey. Televizní stanici CNN to sdělil místní starosta Chris Bollwage. Policie použila speciálního robota a zařízení na dálku zneškodnila. K náložím nebyly podle starosty…

V New Jersey byly nalezeny další bomby, řízeně je odpálil policejní robot

New Jersey - Ve městě Elizabeth v americkém státě New Jersey bylo nalezeno pět malých nástražných zařízení, policisté je odpálili. Starosta tvrdí, že město nebylo cílem útoku.

V New Jersey našli dalších pět nastražených bomb

Týden.cz

V americkém městě Elizabeth ve státě New Jersey bylo v batohu umístěném v odpadkovém koši nalezeno nejméně pět malých nástražných zařízení, sdělil CNN místní starosta.

Nejméně pět dalších malých bomb našli v New Jersey, robot tašku odpálil

Echo24.cz / Svět

V americkém městě Elizabeth ve státě New Jersey bylo v batohu umístěném v odpadkovém koši nalezeno nejméně pět malých nástražných zařízení, sdělil CNN místní starosta. K nálezu došlo dva dny poté, co desítky lidí zranila bomba v New Yorku.

V New Jersey objeveno nejméně pět nástražných zařízení

V americkém městě Elizabeth ve státě New Jersey bylo v batohu umístěném v odpadkovém koši nalezeno nejméně pět malých nástražných zařízení, sdělil CNN místní starosta. Policisté podezřelou tašku odpálili. K náložím nebyly podle starosty…

V New Jersey, kde v sobotu vybuchla bomba, našli policisté pět nástražných zařízení

IHNED.cz / Zahraničí

Policie v New Jersey našla v batohu v odpadkovém koši pět malých nástražných zařízení.

V New Jersey objevili nejméně pět nástražných zařízení

Deník.cz / Ze světa

New Jersey - V americkém městě Elizabeth ve státě New Jersey bylo v batohu umístěném v odpadkovém koši nalezeno nejméně pět malých nástražných zařízení, sdělil CNN místní starosta. Policisté podezřelou tašku odpálili. K náložím nebyly…

Top Related Stories
171

Sep 29

Vlak v New Jersey najel plnou rychlostí do peronu, více než 100 zraněných

Jednu oběť a více než sto zraněných si ve čtvrtek vyžádala železniční nehoda v americkém městě Hoboken. Příměstský vlak tam v plné rychlosti narazil do hrany nástupiště a pobořil železniční stanici.

Sep 29

Vlak v New Jersey projel nádražní halou, tři mrtví, desítky zraněných

Novinky.cz open event

Příměstský osobní vlak narazil ve čtvrtek ráno místního času do nástupiště a haly v přestupní stanici Hoboken v New Jersey. Nehoda si vyžádala tři mrtvé a desítky zraněných.

Sep 21

Atentátník z New Yorku si vedl tajný deník, jeho obsah je děsivý

New York - Americký soud obvinil Ahmada Khana Rahamino z odpálení bomb v New Yorku a New Jersey. Afghánec si útok pečlivě naplánoval, všechny "součástky" do bomb prý pořídil přes internet. Dokonce si vedl tajný deník, kterému svěřil snad…

Sep 21

Můj syn je terorista, hlásil otec atentátníka z New Yorku. Marně

Federální prokuratura Spojených států v úterý formálně obvinila zatčeného Ahmada Khana Rahamiho z umístění několika bomb v New Yorku a New Jersey, a to včetně té, která vybuchla na ulici plné lidí a 31 osob zranila.

Sep 20

Uber terčem kritiky: Krátce po bombovém útoku v New Yorku zvýšil ceny

Alternativní taxislužba Uber se krátce po sobotních teroristických útocích v New Yorku stala terčem kritiky. Kritici jí vyčítali, že se chová nemorálně a bezcitně, když krátce po výbuchu došlo k výraznému nárůstu cen v okolí postižené…

Sep 20

Terorista z New Yorku nebyl na seznamu rizikových osob, je obviněn z pokusu o vraždu pěti policistů

New York - Afghánec Ahmad Khan Rahami (28), který je podezřelý z podílu na víkendových bombových útocích v New Yorku a New Jersey, byl obviněn z pětinásobného pokusu o vraždu policistů.

Sep 20

Policie v USA obvinila Rahamiho z pokusu o vraždu pěti policistů

New York - Americká policie obvinila Ahmada Khana Rahamiho podezřelého z podílu na víkendových bombových útocích v New Yorku a New Jersey z pětinásobného pokusu o vraždu policistů. Obvinění...

Sep 19

Policie dopadla muže, hledaného kvůli výbuchu v New Yorku. Po přestřelce ho zatkla

Aktuálně.cz open event

Ahmad Khan Rahami je podezřelý z toho, že o víkendu nastražil v New Yorku a ve státě New Jersey několik bomb.

Sep 19

V New Jersey byly nalezeny další bomby, řízeně je odpálil policejní robot

New Jersey - Ve městě Elizabeth v americkém státě New Jersey bylo nalezeno pět malých nástražných zařízení, policisté je odpálili. Starosta tvrdí, že město nebylo cílem útoku.

Sep 19

V New Jersey objevili další bomby

Novinky.cz open event

Policie v New Jersey objevila dalších pět nástražných systémů. Už v sobotu vybuchly dvě bomby v New Jersey a New Yorku a další nálož stačila policie zlikvidovat dříve, než by explodovala sama. Policie také zadržela pět ozbrojených lidí.

Sep 19

V New Jersey policie odpálila pět podezřelých zařízení

V rámci vyšetřování víkendové exploze, při které desítky lidí na newyorském Manhattanu utrpěly zranění, zatím policie nikoho nezadržela. Původně se spekulovalo o pěti zatčených po akci na mostě Verrazano. V New Jersey policie odpálila…

Sep 18

V New Yorku explodovala bomba, 29 zraněných. Šlo o teroristický útok?

EuroZprávy.cz open event

New York - Exploze otřásla čtvrtí Chelsea na Manhattanu v New Yorku. Bomba roztrhala popelnici a zranila 29 lidí. Podle úřadů šlo o záměr, důkazy o terorismu ale zatím nejsou.

Sep 18

Výbuch na Manhattanu: nejméně 29 zraněných. Podle starosty New Yorku šlo o ‚úmyslný čin‘

Lidovky.cz open event

Hasiči, záchranáři, policisté, FBI i protiterorističtí experti zasahují na newyorském Manhattanu. Po výbuchu zřejmě bomby na ulici je podle hasičského sboru FDNY nejméně 29 zraněných, nikdo z nich by ale neměl mít život ohrožující zranění.…

Sep 17

V New Jersey explodovala bomba, policie zrušila charitativní běh

New Jersey - V New Jersey nedaleko tratě, na které se měl běžet charitativní závod, explodovala podomácku vyrobená bomba. Výbuch nikoho nezranil.