English

ANO stále v čele. Okamurova SPD přeskočila lidovce i TOP 09, ukázal průzkum

EuroZprávy.cz 3 sources

Praha - Hnutí ANO mírně posiluje, zatímco ČSSD ztrácí. Okamurovo SPD předstihlo KDU-ČSL i TOP 09. Vyplývá to z průzkumu agentury Sanep, jehož výsledky mají EuroZprávy.cz k dispozici.

Okamura předstihl nejen Kalouska, ale už i KDU-ČSL

O čtyři desetiny procentního bodu si oproti minulému měsíci polepšilo aktuálně nejsilnější hnutí ANO a dosáhlo tak 28,9 % voličské podpory. Vyplývá to z nejnovějšího průzkumu agentury SANEP.

Průzkum SANEP: Hnutí ANO mírně posiluje, zatímco ČSSD ztrácí. Okamurovo SPD předstihlo KDU-ČSL i TOP 09

Aktuálně nejsilnější vedoucí hnutí ANO si oproti minulému měsíci mírně polepšilo o čtyři desetiny procentního bodu na aktuálních 28,9% voličské podpory. Mírné kolísání volebních preferencí v posledních třech měsících naznačuje, že voliči…

Top Related Stories
132

Mar 17

Volby by podle průzkumu STEM vyhrálo ANO, do sněmovny by vstoupili Piráti

Lidovky.cz open event

Hnutí ANO by podle březnového modelu STEM jasně vyhrálo volby do Poslanecké sněmovny, i když proti lednu mírně oslabilo. Posílily druhá ČSSD a třetí KSČM, obě ale zaostávají za ANO o víc než deset procentních bodů. Do sněmovny by se podle…

Mar 12

Volby by nyní vyhrálo ANO s 32 procenty hlasů. Druhá ČSSD by získala o polovinu méně, ukazuje průzkum

IHNED.cz open event

Volby do poslanecké sněmovny by nyní jednoznačně vyhrálo hnutí ANO. Na druhém místě s 15 procenty hlasy by byla sociální demokracie.

Mar 9

Volby v únoru by vyhrálo ANO, ČSSD ho ale dohání

Praha - Volby by v únoru vyhrálo hnutí ANO s 29 procenty hlasů před ČSSD s 21 procenty. Obě strany proti lednu mírně posílily, vyplývá z průzkumu agentury Median. Klesla podpora KSČM, drží ji ODS a lehce stoupla TOP 09 a lidovcům. K volbám…

Mar 8

ANO stále v čele. Okamurova SPD přeskočila lidovce i TOP 09, ukázal průzkum

Praha - Hnutí ANO mírně posiluje, zatímco ČSSD ztrácí. Okamurovo SPD předstihlo KDU-ČSL i TOP 09. Vyplývá to z průzkumu agentury Sanep, jehož výsledky mají EuroZprávy.cz k dispozici.

Mar 6

Průzkum: Babišovo ANO a ODS jdou nahoru, ČSSD padá k naprostému dnu

Týden.cz open event

Hnutí ANO posiluje, v podzimních sněmovních volbách by podle průzkumu agentury Médea Research dostalo 32,5 procenta hlasů, o 4,5 procentního bodu více než před měsícem. Druhou ČSSD by volilo jen 14,1 procenta dotázaných.

Feb 27

Nový průzkum: ANO jednoznačně vede, komunisti ztrácejí, pravice posiluje

Hnutí ANO by i v únoru vyhrálo jednoznačně sněmovní volby před ČSSD, uvádí aktuální volební model Centra pro výzkum veřejného mínění (CVVM). Proti lednu mírně ztratila KSČM, stále však udržela třetí pozici následována ODS. Zastoupení v…

Feb 26

Česko v ohrožení? ANO směřuje k autoritativnímu řízení, varují ČSSD a STAN

Praha - Hnutí ANO se dnešní změnou stanov, která posílila pravomoci předsedy, přiklání k autoritativnímu řízení. V debatě České televize se na tom shodli šéfové ČSSD a STAN Bohuslav Sobotka a Petr Gazdík.

Feb 23

Podraz, nebo chyba v komunikaci? ČSSD se zlobí na ANO kvůli okleštění registru smluv

Aktuálně.cz open event

Byl to od hnutí ANO podraz, zlobí se sociální demokraté na ANO za hlasování o důležitém registru smluv.

Feb 16

ANO stagnuje, posilují ČSSD a SPD. Co Robejškovi Realisté? Nový průzkum

EuroZprávy.cz open event

Praha - Hnutí Ano stagnuje, ČSSD profituje z negace vůči Andreji Babišovi a posiluje, Okamurovo SPD potvrzuje své ambice na sněmovní úspěch. Ukázal to aktuální průzkum agentury Sanep.