English

Šafářová si finále v Nottinghamu nezahraje, Vekičové podlehla ve třech setech

iROZHLAS / Sport 9 sources

Tenistka Lucie Šafářová podlehla v semifinále turnaje v Nottinghamu Chorvatce Donně Vekičové ve třech setech 6:7, 6:3 a 6:7 a finále si tak nezahraje.

Šafářová si finále nezahraje, tiebreaky zvládla lépe Vekičová

Aktuálně.cz / Sport

Nottingham - Tenistka Lucie Šafářová na trávě v Nottinghamu na své druhé letošní finále nedosáhla. Třicetiletá Češka podlehla v dnešní tříhodinové semifinálové bitvě 6:7, 6:3, 6:7 o deset let mladší Chorvatce Donně Vekičové.

Šafářová prohrála dva tie-breaky, končí těsně před branami finále

Týden.cz / Sport

Tenistka Lucie Šafářová na trávě v Nottinghamu na své druhé letošní finále nedosáhla. Třicetiletá Češka podlehla v dnešní tříhodinové semifinálové bitvě 6:7, 6:3, 6:7 o deset let mladší Chorvatce Donně Vekičové.

Šafářová v Nottinghamu ve finále nebude, s Vekičovou svedla urputný boj

iDNES.cz / Sport

Tenistka Lucie Šafářová na trávě v Nottinghamu na finále nedosáhla. V tříhodinové bitvě podlehla 6:7, 6:3, 6:7 Chorvatce Donně Vekičové.

Tuhý boj ve třech setech. Šafářovou připravil o finále závěrečný tiebreak

Blesk.cz / Sport

Česká tenistka Lucie Šafářová skončila na travnatém na turnaji v Nottinghamu v semifinále. S pátou nasazenou hráčkou na anglické trávě Donnou Vekičovou z Chorvatska podlehla v tříhodinové bitvě po setech 6:7, 6:3, 6:7.

Tříhodinová řež! Šafářová na postup do finále nedosáhla

Sport.cz

Tenistka Lucie Šafářová na trávě v Nottinghamu na své druhé letošní finále nedosáhla. Třicetiletá Češka podlehla v dnešní tříhodinové semifinálové...

Tři hodiny dřiny vyšly nazmar. Šafářová končí v Nottinghamu v semifinále

Nottingham (Británie) – Lucie Šafářová se s turnajem v Nottinghamu loučí po semifinále. Její duel s Chorvatkou Donnou Vekičovou trval tři hodiny a stejný počet setů. Nakonec Češka podlehla 6:7, 6:3, 6:7.

Šafářová končí si finále v Nottinghamu nezahraje. Prohrála s Chorvatkou Vekičovou

Lidovky.cz / Sport

Lucie Šafářová na trávě v Nottinghamu na své druhé letošní finále nedosáhla. Třicetiletá Češka podlehla v dnešní tříhodinové semifinálové bitvě 6:7, 6:3, 6:7 o deset let mladší Chorvatce Donně Vekičové.

Šafářová prohrála tříhodinovou bitvu v Anglii. Zvítězila Vekicová!

sport.tn.nova.cz

Česká tenistka Lucie Šafářová prohrála téměř tři hodiny trvající bitvu s Chorvatkou Donnou Vekicovou. Dva sety včetně toho posledního rozhodovaly tiebreaky. Ve finále turnaje WTA Nottingham, který se hraje na trávě, bude tak hrát Vekicová…

Top Related Stories
32

Jun 17

Šafářová si finále v Nottinghamu nezahraje, Vekičové podlehla ve třech setech

Tenistka Lucie Šafářová podlehla v semifinále turnaje v Nottinghamu Chorvatce Donně Vekičové ve třech setech 6:7, 6:3 a 6:7 a finále si tak nezahraje.

Jun 16

Šafářová je v Nottinghamu v semifinále, Berdych ve Stuttgartu vypadl

Lucie Šafářová si na turnaji v Nottinghamu zahraje semifinále, česká tenistka porazila Bulharku Cvetanu Pironkovovou 6:3, 0:6 a 6:4. Naopak Tomáš Berdych ve čtvrtfinále na stuttgartské trávě neuspěl, turnajová trojka prohrála s nenasazeným…

Jun 15

Šafářová utekla ze dvou mečbolů, v Nottinghamu je ve čtvrtfinále

Tenistka Lucie Šafářová postoupila po velkém boji do čtvrtfinále travnatého turnaje v Nottinghamu. V druhém kole nasazená pětka odvrátila dva mečboly a Hsieh Su-wei z Tchaj-wanu udolala 1:6, 6:3 a 7:6.

Jun 13

Šafářová rychlý přesun na trávu zvládla, v Nottinghamu jde dál

Nottingham (Británie) ‒ Lucie Šafářová zvládla bleskový přesun z antuky na trávu a postoupila na turnaji v Nottinghamu do druhého kola. Ukončila tak sérii čtyř porážek na WTA Tour. Dva dny po triumfu ve čtyřhře na Roland Garros porazila…

Jun 13

Hlaváčková s Šafářovou uspěly, Plíšková je venku. Berdych zná soupeře

Tenistka Lucie Šafářová zvládla bleskový přesun z antuky na trávu a postoupila na turnaji v Nottinghamu do druhého kola. Dva dny po triumfu ve čtyřhře na Roland Garros porazila třicetiletá Češka 6:3, 6:7, 6:2 Američanku Grace Minovou.