English

Menšinová vláda Mayové má zelenou, konzervativci podepsali dohodu s unionisty

Novinky.cz / Zahraniční 25 sources

Konzervativci britské premiérky Theresy Mayové v pondělí v Londýně podepsali dohodu se severoirskými unionisty DUP, oznámila britská média. Dohoda umožňuje konzervativcům vládnout, i když nemají většinu.

Dohoda je podepsána. Britskou vládu Mayové podpoří severoirští unionisté

Aktuálně.cz

Podle bulvárního listu The Sun unionisté vyjednali za svoji podporu jednu miliardu liber pro severoirský region.

Mayová získala podporu pro svou vládu. Dohodla se s unionisty

Deník.cz

Vyjednávání o vládě ve Velké Británii skončilo po dvou týdnech od parlamentních voleb úspěšně. Menšinovou konzervativní vládu britské premiérky Theresy Mayové podpoří severoirská Demokratická unionistická strana (DUP). Mezi hlavní témata…

Dohoda je na světě. Vládu premiérky Mayové podpoří severoirští unionisté

Londýn - Britská premiérka Theresa Mayová se dohodla s šéfkou severoirské Demokratické unionistické strany (DUP) Arlene Fosterovou na podpoře nové vlády. Nejedná se o koalici, poslanci DUP při klíčových hlasováních zvednou ruku pro návrhy…

Britská premiérka Mayová uspěla, její menšinovou vládu definitivně podpoří severoirští unionisté

IHNED.cz / Zahraničí

Vládu konzervativců britské premiérky Theresy Mayové definitivně podpoří severoirští unionisté.

Menšinovou vládu Mayové podpoří severoirská unionistická strana

Auto.cz

Menšinovou konzervativní vládu britské premiérky Theresy Mayové podpoří severoirská Demokratická unionistická strana. Mayová se na tom dnes dohodla s šéfkou demokratů Arlene Fosterovou, informují britská média.

Mayová uzavřela dohodu se severoirskými unionisty o podpoře své vlády

iDNES.cz / Zprávy

Britská premiérka Theresa Mayová po dvoutýdenním vyjednávání uzavřela dohodu se severoirskou Demokratickou unionistickou stranou o podpoře své menšinové vlády. Podrobnosti dohody zatím nejsou známé, uvádí agentura Reuters.

Mayová může vládnout. Menšinovou vládu podpoří severoirští unionisté

Echo24.cz / Svět

Menšinovou konzervativní vládu britské premiérky Theresy Mayové podpoří severoirská Demokratická unionistická strana (DUP). Mayová se na tom dnes dohodla s šéfkou DUP Arlene Fosterovou, informují britská média.

Britská premiérka Mayová se dohodla se severoirskými unionisty. Podpoří její menšinovou vládu

iROZHLAS

Konzervativci britské premiérky Mayové podepsali v pondělí se zástupci severoirských unionistů (DUP) dohodu o podpoře menšinové vládě, informují britská média.

Top Related Stories
49

Jun 26

Mayová má podporu pro svou vládu. Nevyhodíme vás, slíbila imigrantům z EU

Britská premiérka Theresa Mayová po dvoutýdenním vyjednávání uzavřela v pondělí dohodu s Demokratickou unionistickou stranou o podpoře své menšinové vlády. Malá severoirská strana si za hlasy svých poslanců vyjednala mimo jiné miliardovou…

Jun 26

Menšinová vláda Mayové má zelenou, konzervativci podepsali dohodu s unionisty

Konzervativci britské premiérky Theresy Mayové v pondělí v Londýně podepsali dohodu se severoirskými unionisty DUP, oznámila britská média. Dohoda umožňuje konzervativcům vládnout, i když nemají většinu.

Jun 14

Mayová je blízko dohody, vládního partnera má na dosah

V Británii budou ve středu pokračovat jednání Konzervativní strany premiérky Theresy Mayové o podpoře její menšinové vlády severoirskou Demokratickou unionistickou stranou (DUP).

Jun 11

Mayová zatím podporu pro svou menšinovou vládu dojednanou nemá

Londýn - Britská premiérka Theresa Mayová ještě nemá jistou podporu pro svou menšinovou vládu, kterou hledá u severoirské Demokratické unionistické strany (DUP). Její šéfka Arlene Fosterová dnes řekla, že dohoda i přes pozitivní vývoj…