English

Být jedničkou by bylo brutální, říká Kvitová před startem Wimbledonu

Lidovky.cz / Sport 4 sources

Na den přesně před šesti lety vyhrála Petra Kvitová poprvé slavný Wimbledon. „To je hezký, já mám výročí,“ usmála se dobře naladěná dvojnásobná šampionka z trávy v All England Clubu po nedělním tréninku.

Kvitová startuje Wimbledon: Být jedničkou by bylo brutální

Blesk.cz / Sport

Na den přesně před šesti lety vyhrála Petra Kvitová poprvé slavný Wimbledon. "To je hezký, já mám výročí," usmála se dobře naladěná dvojnásobná šampionka z trávy v All England Clubu po dnešním tréninku.

Zmatek v hlavě vystřídalo zadostiučinění, nadhled a vděk. Kvitová si Wimbledon užívá

Aktuálně.cz

Na den přesně před šesti lety vyhrála Petra Kvitová poprvé tenisový Wimbledon. jak se cítí dnes, den před startem letošního ročníku?

Top Related Stories
273

Jul 4

Dojatá Kvitová: Cítila jsem, že dav řve víc než normálně. Krása

Velice emotivní vstup do Wimbledonu prožila Petra Kvitová. Po prosincovém vážném zranění ruky se vrátim an kurty v All England Cupu, kde dvakrát triumfovala ve skutečně famózní formě. Výhra nad Švédkou Johannou Larssonovou pro ni znamenal…

Jul 3

Kvitová, Kr. Plíšková, Strýcová, Rosol a Veselý zvládli první kolo. Končí Siniaková a Vondroušová

Londýn - Petra Kvitová, Barbora Strýcová, Kristýna Plíšková a Lukáš Rosol postoupili do druhého kola tenisového Wimbledonu. Naopak pro Kateřinu Siniakovou skončil i třetí grandslam roku hned po prvním utkání.

Jul 3

Kvitová si na Wimbledonu užívala podpory fanoušků. Fandil jí i lékař Kebrle

Tenistka Petra Kvitová má za sebou vítězný návrat do Wimbledonu. V úvodním kole turnaje porazila Švédku Larssonovu 6:3 a 6:4. Českou hráčku podporovali v hledišti i blízcí, včetně lékaře Kebrleho.

Jul 3

ON-LINE z 1. dne Wimbledonu: Tři Češky do 2. kola, včetně Kvitové!

Návrat do Wimbledonu Petře Kvitové vyšel, Švédku Larssonovou přehrála ve dvou setech. Kristýna Plíšková vyřadila v prvním kole jednatřicátou nasazenou Robertu Vinciovou z Itálie. Do druhého kola postupuje i Barbora Strýcová. Další čeští…

Jul 3

Halepová bez potíží postoupila do druhého kola, stejně tak i Murray

Londýn - První tenista světa Brit Andy Murray neztratil v 1. kole Wimbledonu ani set. Obhájce titulu, kterého v přípravě trápila kyčel, přehrál na trávě v All England Clubu Alexandera Bublika z Kazachstánu 6:1, 6:4 a 6:2.

Jul 2

Být jedničkou by bylo brutální, říká Kvitová před startem Wimbledonu

Na den přesně před šesti lety vyhrála Petra Kvitová poprvé slavný Wimbledon. „To je hezký, já mám výročí,“ usmála se dobře naladěná dvojnásobná šampionka z trávy v All England Clubu po nedělním tréninku.

Jun 30

České finále ve Wimbledonu? Plíšková i Kvitová jsou v opačných částech pavouka

Favoritky tenisového Wimbledonu Karolína Plíšková a Petra Kvitová jsou každá v jiné části pavouka dvouhry, na trávě v All England Clubu se tak mohou utkat nejdříve ve finále. Dnešní los přiřkl světové trojce Plíškové do 1. kola za soupeřku…

Jun 30

ŽIVĚ: Los Wimbledonu 2017. Jak dopadne? Sledujte náš přenos!

TN.cz / Sport open event

Wimbledon 2017 začíná už 3. července vy ho budete moci sledovat na stanicích Nova Sport. Už dnes se však dozvíme, jak dopadne los. Ten by měl podle plánu začít v 11 hodin ráno českého času. V tomto článku vám nabídneme online reportáž. Na…

Jun 27

Slibné vyhlídky. Bookmakeři na Wimbledonu věří Kvitové s Plíškovou

Petra Kvitová a Karolína Plíšková jsou podle zahraničních i tuzemských sázkových kanceláří favoritkami Wimbledonu. Slavný tenisový grandslam na trávě All England Clubu začne už v pondělí 3. července.

Jun 26

Kvitová se po triumfu v Birminghamu odhlásila z generálky na Wimbledon

Eastbourne (Británie) - Vítězka turnaje v Birminghamu Petra Kvitová se tento týden neukáže na trávě v Eastbourne. Důvodem absence světové dvanáctky je podle WTA problém s břišním svalem.

Jun 26

To tu ještě nebylo! Dvě největší favoritky Wimbledonu jsou Češky

TN.cz / Sport open event

Český tenisový fanoušek se asi nestačí divit, ale je to skutečně tak. Tenisový svátek Wimbledon se nezadržitelně blíží a sázkové kanceláře už vypisují kurzy. O ženských favoritkách je ale podle bookmakerů více než jasno! Podle nich jsou…

Jun 25

FANTAZIE! Petra Kvitová vyhrála tradiční turnaj před Wimbledonem

TN.cz / Sport open event

Petra Kvitová válí! Na turnaji Aegon Classic v Birminghamu zničila všechny své soupeřky a získala svůj 20. turnajový titul kariéry. Ve finále porazila Australanku Ashleigh Bartyovou ve třech setech 4:6, 6:3 a 6:2. Generálka na Wimbledon jí…

Jun 25

Pohádkový návrat dál udivuje svět. Kvitová na trávě opět drsně vládne, už je favoritkou Wimbledonu

Neuvěřitelné, neskutečné. Petra Kvitová po pouhém půl roce od děsivého zranění už zase předvádí svou nekompromisní dominanci na trávě.

Jun 20

Kvitová se na trávu vrátila vítězně. Proti Smitkové ztratila jen pět her, svůj servis ani jednou

Petra Kvitová zvládla vstup do turnaje v Birminghamu, který je přípravou na její milovaný Wimbledon.