English

Nehoda a požár vozidla na 114. km D1 zastavila provoz na Brno

Lidovky.cz / Zprávy z domova 2 sources

Nehoda tří vozidel na 114. km dálnice D1 mezi Jihlavou a Velkým Beranovem ve středu dopoledne zastavila provoz ve směru na Brno.

Nehoda a požár vozidla na D1 zastavily provoz na Brno

Týden.cz / Domácí

Nehoda tří vozidel na 114. km dálnice D1 mezi Jihlavou a Velkým Beranovem dnes dopoledne na hodinu zastavila provoz ve směru na Brno. Jeden z vozů v levém jízdním pruhu hořel. Informaci Národního dopravního informačního centra potvrdila…

Top Related Stories
34

Oct 9

Kvůli nehodě byla D1 z Vyškova do Brna přes hodinu neprůjezdná

Brno - Nehoda nákladního a dvou osobních vozů uzavřela dnes ráno na více než hodinu provoz na dálnici D1 z Vyškova do Brna. Vyplývá to z informací Národního dopravního informačního...

Oct 6

Hromadná nehoda komplikuje provoz na dálnici D1. Na místě jsou lehce zranění

Provoz na D1 v pátek odpoledne zkomplikovala hromadná nehoda pěti vozů na 185. kilometru u Popůvek ve směru na Prahu. Neprůjezdný je celý levý jízdní pruh. Uvedl to mluvčí policie Pavel Šváb. Nehoda si vyžádala lehčí zranění.

Sep 29

Náklaďáku se na D1 uvolnila bočnice, dálnici zasypaly tuny uhlí

iDNES.cz open event

Několik tun uhlí ráno zastavilo provoz na dálnici D1 na Vysočině. Vysypaly se z nákladního auta na 125. kilometru u Věžnice ve směru na Brno. Překážka zablokovala oba jízdní pruhy, jeden se během pár desítek minut podařilo uvolnit.

Sep 27

Nehoda a požár vozidla na 114. km D1 zastavila provoz na Brno

Nehoda tří vozidel na 114. km dálnice D1 mezi Jihlavou a Velkým Beranovem ve středu dopoledne zastavila provoz ve směru na Brno.

Sep 26

Při nehodě na D1 na Přerovsku zemřela žena, dva lidé se zranili

Mladá žena zemřela v úterý podvečer na dálnici D1 u obce Hrabůvka na Přerovsku při střetu osobního auta, dodávky a nákladního auta. Další dva lidé byli zraněni, řekla krajská policejní mluvčí. Žena cestovala jako spolujezdkyně v osobním…

Sep 26

Nehoda dvou aut uzavřela dálnici D1 směrem na Brno. Kolony se tvoří i na objízdné trase

Aktuálně.cz open event

Policisté dopravu odklánějí na exitu Kývalka na 182. kilometru na souběžnou silnici II/602.

Sep 20

Auto se na dálnici D1 srazilo s motorkou, dva lidé jsou v nemocnici

iDNES.cz open event

Dopravu na dálnici D1 na okraji Prahy zkomplikovala srážka automobilu s motocyklem, na němž jeli dva lidé. Oba jsou zranění. V místě nehody se tvoří kolony.

Sep 13

Převrácený kamion zablokoval dálnici D1 na 210. kilometru

Dálnice D1 na 210. kilometru u Holubic na Vyškovsku stojí kvůli nehodě kamionu v obou směrech, z vozu vytekla nafta. ČTK to řekl policejní mluvčí Pavel Šváb. Nehoda je se zraněním, na místo letěl vrtulník. Tvoří se kolony.