English

Zeman omilostnil vězně. Bude se starat o nezletilou dceru, které zemřela matka

CNN Prima NEWS / Domácí 16 sources

Prezident Zeman omilostnil muže odsouzeného za zanedbání povinné výživy. Chce mu umožnit, aby se staral o nezletilou dceru, jejíž matka zemřela.

Zeman omilostnil odsouzeného muže, chce mu umožnit péči o nezletilou dceru

Echo24.cz / Domov

Prezident Miloš Zeman omilostnil muže odsouzeného za zanedbání povinné výživy. Chce mu umožnit péči o nezletilou dceru, jejíž matka nedávno zemřela. Informoval o tom prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček. Zeman dosud udělil 19 milostí, v druhém…

Prezident Zeman omilostnil muže, chce mu umožnit péči o nezletilou dceru

ČeskéNoviny.cz

Praha - Prezident Miloš Zeman omilostnil muže odsouzeného za zanedbání povinné výživy. Chce mu umožnit péči o nezletilou dceru, jejíž matka nedávno zemřela. ČTK to dnes v tiskové zprávě sdělil prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček. Zeman dosud…

Zeman udělil milost muži, aby se postaral o dceru, které zemřela matka

Prezident Miloš Zeman se v úterý rozhodl z humanitárních důvodů udělit milost muži odsouzenému za zanedbání povinné výživy. Informoval o tom mluvčí Hradu Jiří Ovčáček.

Prezidentova devatenáctá milost: muž byl ve vězení kvůli neplacení výživného, teď se chce starat o dceru

iROZHLAS

Prezident Miloš Zeman omilostnil muže, který si odpykával zbytek nepodmíněného trestu za zanedbání povinné výživy. Vedle toho mu odpustil i podmínku. Podle mluvčího Jiřího Ovčáčka není hlavním důvodem nemoc, a to přesto, že muž trpí…

Prezident Zeman omilostnil muže, chce mu umožnit péči o nezletilou dceru

Prezident Miloš Zeman omilostnil muže odsouzeného za zanedbání povinné výživy. Chce mu umožnit péči o nezletilou dceru, jejíž matka nedávno zemřela. ČTK to v úterý sdělil prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček.

Miloš Zeman udělil další milost! Kvůli nezletilé dceři!

Prezident Miloš Zeman omilostnil muže odsouzeného za zanedbání povinné výživy. Chce mu umožnit péči o nezletilou dceru, jejíž matka nedávno zemřela. ČTK to dnes v tiskové zprávě sdělil prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček. Zeman dosud udělil 19…

Zanedbával výživu dcery. Má milost, aby se o ni staral po smrti její matky

iDNES.cz / Zprávy

Prezident Miloš Zeman udělil milost muži, který byl odsouzen za to, že zanedbával výživu nezletilé dcery. Podle sdělení Hradu mu chce umožnit, aby se o ni staral. Matka dítěte zemřela.

Zeman udělil milost. Muž zanedbával výživné, teď se má postarat o dceru

TN.cz

Prezident Miloš Zeman omilostnil muže odsouzeného za zanedbání povinné výživy. Chce mu umožnit, aby se postaral o dceru, které před několika dny zemřela matka. Prezident Miloš Zeman se rozhodl vyhovět jednomu žadateli o milost a to jak ze…

Top Related Stories
237

Jun 10

Zeman by uvítal, kdyby měla běloruská opozice v ČR kancelář

Praha - Prezident Miloš Zeman by uvítal, kdyby si běloruská opozice v Praze zřídila styčnou kancelář. Vůdkyni běloruské opozice Svjatlaně Cichanouské to navrhl při úterní schůzce...

Jun 8

Zeman popřál běloruské opozici úspěch v boji s diktátorem

Týden.cz open event

Prezident Miloš Zeman vyjádřil v úterý představitelce běloruské opozice Svjatlaně Cichanouské osobní podporu a ocenil její odvahu.

Jun 8

Zeman navštíví Rakousko

Prezident Miloš Zeman navštíví ve středu a ve čtvrtek Rakousko. Právu to bez dalších podrobností potvrdil v úterý mluvčí Jiří Ovčáček.

Jun 2

Senátní výbor: Zeman není schopen vykonávat prezidentský úřad

Novinky.cz open event

Prezident Miloš Zeman není podle senátního bezpečnostního výboru schopen vykonávat úřad prezidenta republiky. O návrhu zbavit Zemana funkce rozhodne Senát.

Jun 1

Zeman omilostnil vězně. Bude se starat o nezletilou dceru, které zemřela matka

Prezident Zeman omilostnil muže odsouzeného za zanedbání povinné výživy. Chce mu umožnit, aby se staral o nezletilou dceru, jejíž matka zemřela.

May 19

Babiš odjel neočekávaně za Zemanem na Hrad

Novinky.cz open event

Prezident Miloš Zeman přijal na Hradě neočekávaně předsedu vlády Andreje Babiše (ANO). Na Twitteru o tom informoval mluvčí Hradu Jiří Ovčáček.