English

Sparta našla posilu v Chorvatsku. Získala albánského útočníka Tuciho

iDNES.cz / Sport 11 sources

Fotbalová Sparta oznámila první posilu pro zimní přestupové období. Z Lokomotivy Záhřeb získala na přestup albánského útočníka Indrita Tuciho. Na Letné podepsal víceletou smlouvu.

Sparta přivedla parťáka pro Laciho. Je to první zimní posila

TN.cz

Fotbalová Sparta v pátek oznámila svou první zimní posilu. Z Lokomotivy Záhřeb přivedla albánského útočníka Indrita Tuciho. S týmem si poprvé zatrénuje 8. ledna, kdy Letenským začíná příprava na jaro.

Sparta má první zimní posilu

Sport.cz

Fotbalový rok 2023 Sparta zakončuje s první zimní posilou. Albánský záložník Qazim Laci má v týmu nového krajana: z Lokomotivy Záhřeb na Letnou přestoupil 23letý útočník Indrit Tuci. Podle klubového webu Sparty podepsal víceletý kontrakt.

Fotbalové přestupy ONLINE: Sparta má první zimní posilu. Kováč zůstává

Blesk.cz / Sport

Fotbalové přestupy, podpisy i změny na trenérských postech. Zkrátka vše, co o světovém i českém fotbale na přestupovém poli potřebujete vědět, sledujeme ONLINE na iSport.cz.

Spartu posílil útočník z Albánie. Jakou má šanci na základní sestavu?

Blesk.cz / Sport

První zimní posilou Sparty se nakonec nestal norský polař Markus Solbakken ze Stavangeru, nýbrž třiadvacetiletý útočník Indrit Tuci z Lokomotivy Záhřeb. Do rudého trika mu dozajista pomohly výkony krajana Qazima Laciho, jednoho z…

Fotbalová Sparta hlásí první posilu. Přivedla dalšího Albánce

Aktuálně.cz / Sport

Třiadvacetiletý útočník Indrit Tuci z Lokomotivy Záhřeb po přestupu na Letnou uzavřel s obhájcem titulu víceletou smlouvu.

Sparta posiluje, na Letnou míří albánský útočník Tuci

Sparta hlásí první zimní posilu. Stává se jí - jak už se v posledních měsících stalo zvykem - pro české fanoušky relativně neznámý hráč, útočník Indrit Tuci z Lokomotivy Záhřeb. Třiadvacetiletý Albánec po přestupu na Letnou uzavřel s…

První zimní posila pro Spartu, z Chorvatska přivedla Tuciho

EuroFotbal.cz

První zimní posilou Sparty se stal útočník Indrit Tuci z Lokomotivy Záhřeb. Třiadvacetiletý Albánec po přestupu na Letnou uzavřel s obhájcem titulu víceletou smlouvu. Pražané o tom informovali na svém webu.

Sparta představila první zimní posilu. Téměř dvoumetrového albánského útočníka Indrita Tuciho

www.livesport.cz

První sparťanskou posilou v zimní pauze je albánský útočník Indrit Tuci (23), který přichází na přestup z Lokomotivy Záhřeb. Bez devíti centimetrů dvoumetrový hráč, jenž na podzim v chorvatské lize nastřílel šest gólů v 17 zápasech,…

Top Related Stories
62

Jan 9

Hotovo! Sparta hlásí druhou velkou posilu

Sport.cz open event

Fotbalový osud už je takový. Předloni pomohl Letenské vyřadit v předkole Konferenční ligy, teď se jim upsal. Druhou zimní posilou Sparty se podle očekávání stal norský reprezentant Markus Solbakken z Vikingu Stavanger. Třiadvacetiletý…

Jan 9

Přípravy na ligu ONLINE: Sparta začíná s posilou, Daňkem i mladíky z béčka

Do akce se fotbalisté ve FORTUNA:LIZE vrátí až druhý únorový víkend. Už nyní se ale všech šestnáct účastníků nejvyšší domácí soutěže chystá na druhou část sezony. Sledujte novinky ze všech klubů ONLINE na iSport.cz.

Dec 29

Sparta našla posilu v Chorvatsku. Získala albánského útočníka Tuciho

Fotbalová Sparta oznámila první posilu pro zimní přestupové období. Z Lokomotivy Záhřeb získala na přestup albánského útočníka Indrita Tuciho. Na Letné podepsal víceletou smlouvu.

Dec 20

Sparta prodloužila smlouvu s klíčovým obráncem

Sport.cz open event

Fotbalová Sparta si pojistila novou smlouvou obránce Filipa Panáka. Úřadující ligoví šampioni o tom informovali na klubovém webu, délku kontraktu neuvedli.

Dec 17

ONLINE + VIDEO: Sparta - Teplice 1:1. Drama pokračuje, Laci vyrovnal

Český fotbalový podzim roku 2023 uzavírá v 19. kole FORTUNA:LIGY souboj Sparty s Teplicemi. Pražané vládnou tabulce a mají skvělou formu. V lize vyhráli pětkrát za sebou, mezitím vybojovali také postup do jarní fáze Evropské ligy. Ale…

Dec 14

Fotbalová Sparta zvítězila 3:1 nad Limassolem a po sedmi letech postoupila do...

Deník N open event

Fotbalová Sparta zvítězila 3:1 nad Limassolem a po sedmi letech postoupila do jarní fáze Evropské ligy. Pražané o výhře rozhodli už v prvním poločase, kdy dvakrát skóroval Birmančevič a jednou Kuchta. Limassol snížil v závěru. Sparta…