English

OBRAZEM: Sníh dorazil i do Česka, někdo boboval, jiný odklízel

www.tyden.cz

Tento rok se sice opět Vánoce na sněhu nekonaly, ale nakonec to vypadá, že si Evropa užije sníh na Silvestra a Nový rok. Česká republika se 29. prosince také dočkala sněhové nadílky. Pro někoho to byla práce, pro jiné zase nesmírná radost.

More from tyden.cz

Dec 20

Dopravu v Praze a okolí komplikuje ledovka, některé autobusy nevyjely

Týden.cz / Domácí

Dopravu v Praze a Středočeském kraji od rána komplikuje ledovka. Některé silnice jsou kvůli ní nesjízdné, jiné jsou sjízdné pouze s obtížemi. Téměř všechny autobusové linky příměstské MHD mají proto zpoždění, některé vůbec nevyjely.

Feb 8

Sníh a ledovka dnes zkomplikovaly dopravu po celém Česku

Sníh a ledovka v pondělí zkomplikovaly dopravu v celé zemi. Nejhorší situace byla ráno, dopoledne se mírně zlepšila, nicméně autobusy a vlaky dál nabírají i několikahodinová zpoždění, některé spoje vůbec nevyjely.

Dec 28

České vystřízlivění, dvacítka si komplikuje postup

Týden.cz / Sport

Čeští hokejisté prohráli ve druhém zápase na mistrovství světa hráčů do 20 let v Ostravě s Německem 3:4 a výrazně si zkomplikovali boj o postup ze skupiny B. Češi sice v závěru dokázali snížit z 1:4 na 3:4, vyrovnat se jim ale nepodařilo.…

Jan 9

Dopravu na silnicích komplikuje sníh, vítr a místy i ledovka

Týden.cz

PŘEHLED Z REGIONŮ. Dopravu na českých silnicích ve středu ránu komplikuje sněžení nebo déšť, místy i ledovka. Teploty se budou pohybovat okolo nuly. Silničáři nabádají ke zvýšené opatrnosti.

Dec 18

Dopravu komplikuje sníh a ledovka. Výjimkou nebyla ani D1

Týden.cz / Domácí

Sníh a ledovka v pondělí komplikovaly dopravu v Česku. Řidiči měli problémy především v horských oblastech, nesjízdná vozovka odpoledne na čtyři hodiny ochromila provoz na části dálnice D1 na Vysočině.

Dec 8

Dopravu v Česku komplikuje nepříznivé počasí

Mlha, déšť nebo vítr. Řidičům komplikuje dopravu více faktorů. Jak to vypadá v jednotlivých krajích?

Oct 30

Vichřice v Česku komplikuje dopravu, bez proudu jsou tisíce lidí

Týden.cz / Domácí

Téměř celé území České republiky zasáhl v noci silný vítr. Lámal hlavně stromy a větve, na několika místech poškodil střechy. Popadané stromy přerušily provoz na několika železničních tratích a problémy byly i na silnicích. Vichřice však…

Mar 15

Sníh na Semilsku komplikuje dopravu, místy hrozí ledovka

Týden.cz / Domácí

Zledovatělá vrstva sněhu krytá posypem je na silnicích nižších tříd v Krkonoších na Semilsku. Opatrní by měli být při jízdě motoristé i v dalších oblastech Libereckého kraje.

Mar 6

Sníh po celém Česku komplikuje dopravu, vozovky namrzají

Na řadě tuzemských silnic leží rozbředlá vrstva sněhu. Kvůli možnému namrzání vozovek silničáři doporučují zvýšenou opatrnost. Sypače, které vyjely v Jihomoravském kraji a na Vysočině spotřebovaly desítky tun soli.

Feb 13

Řidiči by měli být opatrní, dopravu může komplikovat ledovka

Týden.cz / Domácí

Většina tuzemských silnic je sjízdná s opatrností. V určitých oblastech může řidičům jízdu komplikovat uježděný sníh, místy může být zledovatělý.

Feb 12

Sníh a ledovka místy komplikují dopravu, silničáři radí bdělost

Týden.cz / Domácí

Některé silnice ve Zlínském kraji pokrývá uježděný sníh,v určitých úsecích musejí řidiči počítat i s ledovkou. Teploty se ráno pohybují kolem minus dvou do plus dvou stupňů Celsia, odpoledne. V horských oblastech mohou řidiči narazit na…

Jan 17

Dopravu v Česku komplikují sněhové přeháňky a náledí

Týden.cz / Domácí

Intenzivní sněhové přeháňky a náledí komplikují už od úterý dopravu na silnicích v celém Česku. Největší komplikace postihly dálnici D1 na Vysočině, kde se po úterních nehodách desítek vozidel úsekem kolem 99. kilometru na Prahu projíždí…

Dec 14

Dopravu komplikují sníh, vítr i ledovka

Týden.cz

Dopravu zejména ve výše položených místech ČR komplikují dnes ráno sníh, silný až nárazový vítr a na některých místech také ledovka.

Dec 2

Na většině území Česka komplikuje dopravu mlha

Sobotní dopravu komplikují ztížené podmínky, kvůli místy mrznoucí mlze je snížená viditelnost, ve výše položených oblastech se mohou objevovat zledovatělé vrstvy ujetého sněhu. Řidičům se doporučuje maximální opatrnost.

Nov 30

Sněžení dopravu prozatím příliš nekomplikuje, ale pozor na ledovku

Týden.cz / Domácí

Silnice na jihu Moravy jsou i přes sněžení, které zasáhlo většinu území kraje, sjízdné. Řidiči by ale měli být opatrní. Teploty se totiž pohybují kolem nuly, takže místy může vozovka namrzat a objevila se i ledovka.

Dec 18

Ledovka komplikuje dopravu. Na D1 zemřeli dva lidé

Týden.cz / Domácí

Na dálnici D1 na 21,5. kilometru ve směru na Brno u Mirošovic se v neděli před pátou hodinou ranní stala hromadná nehoda 17 aut.

Nov 10

Sníh a ledovka komplikují dopravu, hlášeny desítky nehod

Týden.cz / Domácí

Česko zasypal sníh, což působí komplikace v dopravě. Místy se na silnicích objevuje ledovka, řidiči by tam měli být pří jízdě velmi opatrní, zvlášť nemají-li ještě nazuté zimní pneumatiky.

Feb 8

Sněžení komplikuje dopravu v celém Česku. Tvoří se jazyky

www.tyden.cz

Sníh dopoledne ztěžuje dopravu po celém Česku. Silnice jsou většinou sjízdné se zvýšenou opatrností. Na řadě míst sněží a někde fouká i silný vítr, tvoří se sněhové jazyky.

Jan 27

Sníh komplikuje dopravu po celém Česku

www.tyden.cz

V noci na úterý sněžilo v podstatě v celé republice a někde sněží stále. Mnoho silnic pokrývá rozbředlý nebo uježděných sníh, který způsobuje potíže zejména kamionům v kopcích.

Jan 5

Ledovka komplikuje dopravu. Na Jablonecku kalamita nebyla

www.tyden.cz

Dopravu na řadě míst v Česku komplikuje ledovka a sněhové jazyky. Tvoří se hlavně ve vyšších polohách. Na Jablonecku silničáři odpoledne vyhlásili kalamitní stav, nedaří se jim totiž kvůli stálému sněžení a nárazovému větru udržovat…