English

los-angeles / Čeština

Stories published on Jun 11
  • Related stories in the last 90 days
  • Stories published on Jun 11

Tuesday, Jun 11

15

U Lípy přivítají Downset z Los Angeles

karlovarsky.denik.cz

Velichov přivítá 13. června jednu z legend HC scény, Downset z Los Angeles. Jako support se představí ostrovská kapela Censorshit a E.O.S. ze Stochova.

Thursday, Jun 6

22

Šéfem organizačního výboru OH v Los Angeles 2028 je bývalý armádní generál

www.sport.cz

Novým výkonným šéfem organizačního výboru olympijských her v Los Angeles 2028 byl jmenován generálporučík americké armády ve výslužbě Reynold Hoover. Ve funkci vystřídal Kathy Carterovou, jež odstoupila koncem minulého roku.

Sunday, Jun 2

09

Annabelle zpívá o ženské kráse, sebevědomí a radosti ze života. Klip natáčela v Los Angeles

www.evropa2.cz

Annabelle vítá jaro singlem Flowers On My Eyes. Track napsala zpěvačka v Praze s francouzským producentským duem Her Demons, které má na svém kontě spolupráci třeba i s Davidem Guettou. Vznikl tak podle jejích slov „ultimátní jarní girlie…

Saturday, Jun 1

11

Demi Moore po triumfu v Cannes zazářila na promítání v Los Angeles

www.wn24.cz

Demi Moore, která s obrovským úspěchem uvedla svůj nový horor v Cannes, tento týden ohromila diváky na speciálním promítání v Los Angeles svým kontrastním módním outfitem.

Friday, May 31

15

Annabelle přivezla z Los Angeles klip k pozitivní jarní písni

Novinky.cz / Kultura

Česká zpěvačka Annabelle představuje i s videoklipem novou písničku Flowers On My Eyes. Složila ji v Praze s francouzským producentským duem Her Demons, které má na svém kontě spolupráci třeba i s DJ Davidem Guettou. Vznikl tak podle…

Tuesday, May 28

10

Tragédie v Los Angeles. Seriálovou hvězdu (†37) zastřelili na ulici

Stars24.cz

Herec Johnny Wactor utrpěl smrtelná zranění poté, co vyrušil tři muže, kteří se pokoušeli odstranit katalyzátor z jeho zaparkovaného vozu.

Tragédie v Los Angeles. Mladou seriálovou hvězdu Wactora zastřelil zloděj

eurozpravy.cz

Sedmatřicetiletý herec Johnny Wactor utrpěl smrtelná zranění poté, co vyrušil tři muže, kteří se pokoušeli odstranit katalyzátor z jeho zaparkovaného vozu.

Saturday, May 25

19

Politika a olympiáda: OH v Moskvě a Los Angeles. Když vy nám bojkot, tak my vám taky

plus.rozhlas.cz

Mezi olympijské hry, které zásadně poznamenala politika, patří rozhodně letní hry v Moskvě v roce 1980 a v Los Angeles v roce 1984. Obě olympiády byly provázeny bojkotem.

Wednesday, May 22

23

Symfonický koncert – Los Angeles Youth Orchestra

www.kudyznudy.cz

Los Angeles Youth Orchestra (LAYO), USA & dirigent Russell Steinberg.

19

Symfonický koncert: Los Angeles Youth Orchestra

www.informuji.cz

Symfonický koncert Los Angeles Youth Orchestra (LAYO), USA & dirigent... | Praha 1 - (2024-06-24 19:30:00 - 2024-06-24 00:00:00)

16

Župan Big Lebowského za čtyři miliony. V Los Angeles se draží filmové rekvizity

iDNES.cz / Ekonomika

Taneční parket z Horečky sobotní noci, Voldemortova hůlka z Harryho Pottera anebo pyžamo Big Lebowského. To je jen pár předmětů ze sbírky více než tisícovky filmových rekvizit, které se budou brzy dražit v Los Angeles. Aukci organizuje…

Monday, May 20

21

Projekt Los Angeles 2028 v praxi

www.cvf.cz

Níže naleznete informace o tom, jaké jsou plány svazu pro projekt Los Angeles 2028.

Sunday, May 19

13

Benjamin v Los Angeles zaběhl devátý nejlepší výkon historie na 400 metrů překážek

Rai Benjamin se při prvním letošním startu v běhu na 400 metrů překážek na zlatém mítinku Kontinentální Tour v Los Angeles blýskl časem 46,64 sekundy. Stříbrný olympijský medailista z Tokia předvedl na domácí půdě devátý nejlepší výkon…

Thursday, May 16

17

Rittich se v Los Angeles našel. A MS? Šance na úspěch je určitě velká, tvrdí

Sport.cz

Sezonu začal na farmě, ale končil ji jako jednička v play off NHL. Brankář David Rittich prožil v Los Angeles ze statistického hlediska vůbec nejpovedenější sezonu. Hned po jejím konci mu Kings nabídli nový roční kontrakt. „Ulevilo se mi.…

10

Odměna pro Ritticha! S Los Angeles podepsal na další rok

www.nhl.cz

David Rittich patřil během ročníku mezi největší gólmanská překvapení a v Los Angeles si mnuli ruce, český gólman totiž hrál za nízkou gáži. Ta se teď o něco vylepší, jelikož se obě strany dohodly na nové smlouvě.

Rittich bude v NHL dál chytat za Los Angeles, podepsal roční kontrakt

www.idnes.cz

David Rittich bude v NHL i nadále hájit branku Los Angeles. Kings na webu oznámili, že s jedenatřicetiletým českým gólmanem, jenž se mohl stát po sezoně volným hráčem, podepsali nový roční kontrakt na rovný milion dolarů.

09

Rittich podepsal v NHL novou smlouvu v Los Angeles

Sport.cz

David Rittich bude v NHL i nadále hájit branku Los Angeles. Kings na webu oznámili, že s jednatřicetiletým českým gólmanem, jenž se mohl stát po sezoně volným hráčem, podepsali nový roční kontrakt na rovný milion dolarů.

Rittich bude i v další sezoně hájit barvy Los Angeles, s klubem se domluvil na roční smlouvě

www.livesport.cz

David Rittich (31) bude v NHL i nadále hájit branku Los Angeles. Kings na webu oznámili, že s českým gólmanem, jenž se mohl stát po sezoně volným hráčem, podepsali nový roční kontrakt na rovný milion dolarů.

Sunday, May 12

19

Los Angeles se topí v bezdomovectví. Řešením může být nepodmíněný příjem

iDNES.cz / Zprávy

Los Angeles bylo kdysi dávno vzorem moderního města, kterým se Amerika chlubila. V posledních letech se však potýká s nepolevujícím problémem bezdomovectví. Mnohé čtvrti jsou poseté stany lidí bez domova, mezi nimiž roste kriminalita i…

17

Los Olomouc místo Los Angeles. Křivda zhatila sny generace sportovců, důvodům nikdo nevěřil

Sport.cz

Někteří nemohli uvěřit, další propukli v pláč, u jiných převládla zloba. Všem se přesně před čtyřiceti lety zbortil sen. O olympijských medailích, nebo alespoň účasti na sportovním svátku. Československý olympijský výbor se rozhodl…